Yeme & İçme Size jelibon verir miyim diyim mi yer misiniz? malarma Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Flörtüme bana ayı al dedim bunu almış deliricem Güncellemeler+1 yıl Kızlar hepinize veririm bazı erkolara sadece çöp veririm 😘 Size jelibon verir miyim diyim mi yer misiniz? Cevapla Flört Soruları Jel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Yerim söyleyebilirsin 0 0 Yorumla
Ildır35 Takip Et Xper 7 Yaş: 56 , eic 96% +1 yıl İçinde hangi hayvanın Jelatini var diye düşünürüm. 0 0 Yorumla
murateren3436ist Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 85% +1 yıl Ben 1 tane ver derim ama dayanamaz hepsini yerim 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Jelibon diyip haribo göstermek nasıl bi kafa ya? O başka diğeri başka markalar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ya abla sen cok sacma sorular soruyorsun vallahi darilma gucenme de… 0 4 Yorumla malarma +1 yıl Doğrudur ablacığım hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen fenomenmisin o yuzden mi hep goruyorum… Yorumla malarma +1 yıl Yok ablam rahatsız oluyorsa engel at Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emrin olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İki gün sonra da ağlar flörtümle ayrıldım diye, sinek gibi her şeye konuyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Slak iste sen benim sevgilim olsan herseyi sererdim ayağına takip ediyorum seni burada bzn 0 0 Yorumla
picklebits Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yemem sağ ol üç tane jelibon kalmış zaten bana harcama 0 0 Yorumla
Aşil_Han Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ben 1 tane ayıcıkla doymam ama 0 4 Yorumla malarma +1 yıl Aşkım hepsi senin Yorumla Aşil_Han +1 yıl Sen yedir ama Yorumla malarma +1 yıl Tamam sevgilim 😘😘😘 öperim ama dudağını Yorumla Aşil_Han +1 yıl Öpebilirsin Yorumla
herseybiryanılgı Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ne diyorsun açık söyle alo 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Vermem Yorumla herseybiryanılgı +1 yıl Kolalı ver yiyelim ne dersin şııttt Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 591 cevap paylaştı. Sana ne istersen alır bence 0 4 Yorumla malarma +1 yıl Almıyo ya Yorumla Sadbut_true +1 yıl Alması gerekir aaaa Yorumla malarma +1 yıl 🤣🤣 cimri Yorumla Sadbut_true +1 yıl Şanssızsın Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Yememeye özen gösteriyorum. 0 0 Yorumla
senagşama Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Jelibon yerine baika bir şey versen 😂😂 0 0 Yorumla
koçgızı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl zaten kaynağı bizde 😂😂 0 3 Yorumla Buraklegollas +1 yıl @kocgizi kaynağı nerenizde? Yorumla koçgızı +1 yıl jelibon rezervi bulundu ya hani Yorumla Buraklegollas +1 yıl Almanya'da esas rezerv Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Flörtün neden yaşıyor ki 🙄 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Doktor çok okumaktan beyni gitmis abisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun da abla sen benden büyüksün 😅 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Soyle 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Veririm Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yemem 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 524 cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
DαɾƙSҽƈɾҽƚ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kendini sunmuş bence 0 1 Yorumla DαɾƙSҽƈɾҽƚ +1 yıl Gelip ver bana Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 421 cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. De bakalim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Yerim söyleyebilirsin
İçinde hangi hayvanın Jelatini var diye düşünürüm.
Ben 1 tane ver derim ama dayanamaz hepsini yerim
Jelibon diyip haribo göstermek nasıl bi kafa ya? O başka diğeri başka markalar
Ya abla sen cok sacma sorular soruyorsun vallahi darilma gucenme de…
Doğrudur ablacığım hahaha
Sen fenomenmisin o yuzden mi hep goruyorum…
Yok ablam rahatsız oluyorsa engel at
Emrin olur
İki gün sonra da ağlar flörtümle ayrıldım diye, sinek gibi her şeye konuyorsun
Slak iste sen benim sevgilim olsan herseyi sererdim ayağına takip ediyorum seni burada bzn
Yemem sağ ol üç tane jelibon kalmış zaten bana harcama
Ben 1 tane ayıcıkla doymam ama
Aşkım hepsi senin
Sen yedir ama
Tamam sevgilim 😘😘😘 öperim ama dudağını
Öpebilirsin
Ne diyorsun açık söyle alo
Vermem
Kolalı ver yiyelim ne dersin şııttt
Sana ne istersen alır bence
Almıyo ya
Alması gerekir aaaa