Daha sevgilim ile anlaşmadan erken rezervasyon yapıyorum ve bu konu yüzünden tartıştık benimle küstü. Bir yere götürmeye hevesli oluşum başıma dert açtı bu konuda ne yapmalıyım?

Daha sevgilim ile anlaşmadan erken rezervasyon yapıyorum ve bu konu yüzünden tartıştık benimle küstü. Bir yere götürmeye hevesli oluşum başıma dert açtı bu konuda ne yapmalıyım?

Yapacak bir şey yok. Bana göre çözümü olabilecek bir durum içerisindesin kendisiyle tatlı tatlı konuşup gönlünü alabilirsin. Sonuçta her kadın mutlaka böyle bir organizasyona katılmak ister. Birazcık kendini naza çekiyor sadece.
En iyisi evde takılın... sadece ikiniz daha önceden hazırlanmış olduğunuz yemeklerle.. böylelikle sadece siz olursunuz ve kimse rahatsız etmez. Tatlı dil ile durum çözülür dile umut ediyorum.. 😊
nankörle zor be
he valla... derdine bak hanımefendinin
rezervasyon kağıtlarını yüzüne fırlat bi yeşilçam hvası olsun sonra vur kapıyı çık. dönerken de çiçek al malum bu işin bi de dönüşü var
Teşekkürler
Cevap
4Cevap
Sevgilinin tarli dille yola getir, baktın olmuyor tatil yerinde bulursun yeni bir sevgili...
Bir şey olmaz, yalnız gidersin en fazla
İllaki birini bulursun orada 🙄
demek ki asıl niyet buymuş, vay pe 😃
Bulama emi djjs
Ayrıl sana göre değil 😪
Böyle kadınla ömür geçmez söhjs
Bence direk konuşmanız lazım. yani konuşarak her sorun çözülür.
Erken rezervasyonu sigortalı yaptiracaksin başkan sevgilinle sorun olursa gidemedinmi başka birini bulup başka zaman gideceksin
👍👍👍👍
Boş ev yok mu yav müslümanın biri bir anahtar versin 😊
Müsait olmadığı bir vakte geldiyse tepkisi ondan olabilir bence
Onunkini İptal et tek git
Değişik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?