Bana Yardımcı olur musunuz daha önce psikiyatriste gidip 3 yıl akıl hastanesinde tedavi görmüş bir erkekle evlenir misiniz?

Birisi var 6 aydır görüşüyoruz ama kendisini yaklaşık 14-15 yıldır tanıyorum lise çağlarından beri kendisi aşırı içine kapanık birisiydi ve sürekli arkadaş ortamında dışlanıyordu derslerine orta düzeyde calışıyordu ailesi desen ailesi bile çocuğu umarsamıyordu bende cok üzülüyordum çünkü aileside çocuğu asla umursamıyordu lise bittiğinde okulu bırakıp evden kaçmak zorunda kalmıştı o günden beri yüzünü görmememiştim ama geçenlerde twitterden tesadüfen gördüm kendisini üstüne üstelik bana çok yakın biryere oturuyordu 3 gün sonra buluştum kendisiyle 27 yaşına gelmişti kendisi benim gibi bu 18 yaşında evinden kaçıp başka biryere çalışmaya gitmiş şehir dışına askere kadar orada çalışmış askerdede lise çağlarında yaşadığı sorunu yaşıyordu kendisi cidden aşırı içine kapanık birisi ki ailesini tanıdıgım için ona ben herzaman üzülüyordum ilk buluşmamızda pek bir şey anlatmadı ama cidden aşırı bir şekilde özgüveni var çok tatlı bir çocuk zaten efendiliği hala devam ediyor ama bu askerden geldikten sonra uzun bir süre işsiz kalmış iş bulmakta zorlanmış uzun bir süre sonra depresyona girmiş aklı çok karışmış en sonunda kendi canına kast etmeye kalkışmış ben psikoloğum ve tüm raporlarına eriştim onun :D yani gördüğü bütün tedavileri biliyorum uzun bir süre psikiyatri tedavisi görmüş üstüne üstelik hastanede yatırmışlar ama bana orada cidden yeniden hayata bağlandığını söylüyor 5 yıl önce akıl hastanesinden cıkmış ve güzel bir üniversiteden bilgisayar mühendisliği bölümünü kazanmış zaten ordada sürekli calısıyormuş derslere mezun olduktan sonra da cok iyi bir firmaya önce stajyer olarak başlamış daha sonra da kadrolu olarak çalışıyor şu an baya iyi bir şirket bide yani şunu demek istiyorum nereden nereye geldiği cidden çok önemli ki şuana kadar hiç sevgilisi olmamış birisi sigarası yok alkolu ayda yılda bir üstüne üstelik aşıri iyi kalpli birisi ailemin sevgilimin geçmişte yaşadığı sorunlardan haberi yok arkadaşlarımında yok sizce siz benim yerimde olsanız böyle birisiyle evlenirmisiniz

Güncellemeler
+1 yıl
kendisi yaklaşık 5 yıl önce tedavisini bitirdi ve şu an akıl sağlığı gayet yerinde hatta benden çoğu insandan daha iyi durumda
Bana Yardımcı olur musunuz daha önce psikiyatriste gidip 3 yıl akıl hastanesinde tedavi görmüş bir erkekle evlenir misiniz?