Arkadasim 27 sevgiliis 32 yani oyle babasi yasinda biri ile birlikte degil adam buna cihangirde bir ev almis altina range rover cekmis defalarca kez dedim ayril bu adamdan evli barkli diye iki tane kucuk kizi var biri 4 digeri ise 1 yasinda o benden vazgcemedigi surece ben ondan vagzcemwm diyor baska bisey de demiyor daha once de sordum bu soruyu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Konuşarak.
Diyorum hemde defalrca ama anlamiyor iste
Oo kız iyi yere tezgah açmış. Bence doğru yapıyor. Ev araba falan. Vay arkadaş. Üstğne yaptırsaymış bari
Ustune yaptirdi da ne o cok mu matah bisey sanki
Evet. Ev araba yapmış. Satsa borsaya vursa dolar alsa hayatının sonuna kadar götürür. Bi de mal herif benzşn parssını da ödğyodur. Bence başarı bu bi kadın için
O cocuklar peki onlar ne olacak
Herifşn çocukları mı? Onlar zaten zengin herifin çocuğu. Daha şanslı çocuk var mı?
Hafta sonu babalarinin metresi ile kaldigi eve gidiyorlar otesi mi var
La millet, manavdan meyve alamıyor çocuğuna. Bu çocuklar dert edecek mi bunu sence? Alla alla, kadın mı suçlu? Herifin sorunu
Orasi oyle de bu da kotu ama
Çocukların psikolojisi böyle boxulmuyor merak etme. Burada sadece herifin karısı için sorunlu. Ona da yediriyodur zaten
Nasil psikolojileri bozulmuyor
Yedikleri önünde yemedikleri ardında. Daha ne
Ay yok artik
Öyle ama. Zenginlerin ilişkilerinden bize ekmek çıkmaz. Alan memnun veren memnun, boş ver. Sana nşye bu kadar dert oldu
O cocuklara uzuldum ben sonucta anneleri aldatiliyor babalari da metresi var
Ee, çocuklar mutlu mu değil mi nereden bilşyosun?
Simdi mutlular ama ya buyuduklerinde
"babam kimi s.. kti" diye ağlayacaklar mı?
Ya bi ciddi olsana ya
Abi ciddiyim. İnsanlar anasız babasız büyüyor, bu kadar sorun etmiyor
Cocuklar babalarini cok seviyor babalari da onlari maddi olarak rahatlar
E gene severler. Babası kadın dövmğyor, suç işlemiyor.
Yani orasi oyle
ben olsam bende vazgeçmem hayatı boyunca sahip olamayacağı şeylere sahip olmuş
Paradan daha onemli seyler vardir bu hayatta
evet sağlık gibi mutululuk gibi. Başka
edep ahlak
arkadaşının utanması gerek yaptıgından diyorsun yani.
E bi zahmet
demek ki ona göre utanılacak bir şey değil !
vazgeöiremezsin. kötğ bi olay yaşadığında o kendisi geçer ama sen asla geçiremezsin bence ondan uzaklaş çünkü seninde başını belaya sokabilir
Haklisin ama ben o cocuklara cok uzuluyorum
evet ama senin yapabileceğin bir şey yok anası babası düşğnsün bunları
sen kendi paçanı kurtar
Ana baba da dusunmuyor
şöyle düşün eğer burnunu sokarsan asla bu işten çıkamazsın o arkadaşın gittiği yerlere senide sürükler bozulursun bu yüzden onunla arkadaşlığını bitir ve hayatına devam et. bu hayatta önce kendimizi düşğnmek zorundayız
Senlik bir şey yokki.
Cocuklara uzuluyorum adam cocuklarini hafta sonu arkadasimla kaldigi eve getiriyor dusun
Oha arkadaşında hiç utanma yokmuş
Biri 4 digeri 1 yasinda adam cocuklara diyormus ki bu kadin sizin ikinci anneniz diye
Adamin karisi biliyormu
Biliyor
Adam bosanmak istiyormus kadin ayak suruyormus
E hepsi biliyor sen neden üzülüyorsun yapacak bir şey yok ki arkadaşın güzel birisimi
Kadın iyi yapıyor
Allah var guzel kiz
Adamin karisida guzel aslinda
Adama baksana asla pisman olmuyor cok karışık bir durum arkadaşın bu karışıklığı kabul etmis. Sırf para içindir ama çok tuhaf bir insan niye adam hem evli çocukları var eside bosamiyor bu kadar seyi nasıl kabul edebiliyor dünyanın çivisi çıkmış
Peki ya o kadin kucuk kizina dogum yaptiginda arkadasimin tebrik diye cicek gondermesi?
Adam cocuklarina bu kadin sizin ikinci anneniz diyormus
Kızın ailesi yokmu bu ne genişlik
Ne biliyim ya gerçekten o kadar üzücü şeyler ki bunlar çocuklara yazık
Anne babasi hayatta degil akrabalari da sehir disinda
Ah daha neler var ki...
Duysan sasirip kalirsin
Kız çok rahat tabi ama üzüldüm resmen evli adamla yani. Rabbim yola getirsin o cocuklarada yazık
Anlatsana merak ettim
Gecen gun aradi beni muhabbet ettik cocuklar bendeydi ailecek yemege gittik dedi ailecek dedigi 4 kis kendisi sevgilisi ve iki cocuk iste kizlar hafta sonu babalari ile arkadasimda kaliyorlar bi sasirdim ki sanki aile olmuslar
Kizin biri 4 digeri 1 yasinda anne anne diyor arkadasima
Kız ne kadar cahile benziyor ya kanım dondu Şu an cocuklarda cok kucukmus anneleri ne hissediyor acaba
Efsun anne diyor arkadasimin adi efsun
Gerçekten kanım dondu Allahım ıslah etsin hic normal seyler değil bunlar
Annelerinin zaten akli dengesi artik yerinde degil bence ya ne olursa olsun sen kucucuk cocuklarini nasil kocanin sevgilisine veriyorsun
Ya kadin dogum yaptiginda cicek yollamis tebrik diye
Kadinda defalarca bosanmiyorum diyor
Bencede anneleri iyi değil kaldıramıyor olabilir durumu ama sen yinede karışma suc kalır üstüne arkadasinlada istersen arana mesafeni koy baska elinden hicbirşey gelmez
Ben o cocuklara cok uzuluyorum gercekten ya
Adam aksama kadar cocukalrinin karisi ile oldugu evde kaliyor ardindan arkadasimda oldugu eve geliyor
Arkadasinda bu durumu normal karsiliyor baksana
Yeter ki gitmesin diyor varsin evlenmesin benimle
Diyor
Arkadaşın hala onunlamı?
Hala onunla
Peki sen konusuyor musun arkadaşınla
Bi kac kez gel bulusalim dedi ama gitmedim uzaklasmak istiyorum ondan sadece sosyal medyasi duruyor ordan goruyorum ne yaptigini kibristaydi en son
Arkadaşının işine geliyor demek ki
Para para😊