Gizli Üye(30-35)+1 yılOna hiçbir metresin (istisnalar hariç) sonunda mutlu son olmadığını hepsinin sonunda kapının önüne koyulduğunu söyleyin. Cinayet haberlerinde en sık görülenlerden biri metres cinayetleri. Karısından ayrılması için baskı yapan metresler o pislikler tarafından öldürülüyor maalesef. Adamlar zaten evliyken eğlence kafasında oluyorlar karılarından asla ayrılmayı düşünmüyorlar. Size iki olay anlatayım biri amcamın kızı eşi çok dikkat çeken yakışıklı bir adam onu sürekli aldatmaya başladı sarışın bir kızla sürekli görülüyor sonra ben onu kafede gördüm sonunda kıza söyledim ve sonuç ne oldu biliyor musun? Adam deli gibi kapısında içip ağladı seni seviyorum beni bırakma diye. İkinci örnek ise başka bir tanıdığım eşi yine aldatıyor kadın diyor ki ona ayrıl benden ne halt yersen ye artık bıkmış çünkü adamın ona verdiği cevap şu benden ayrılırsan bir mermi devreye girer. İşte bunlar ona yeter de artar bile. Bir örnek de bonus olsun. Adam karısına sürekli tomar paralar getiriyor kadın diyor işler düzelmiş heralde harcıyor kendine bir sürü şey alıyor sonra kadın tiktok da kocasını görüyor bir kadının hesabı kadın zenginmiş meğer sevgili olmuş kocası bununla. Metresini kullanıyor ondan aldığı parayı karısına getiriyor. Bunları ona anlat bunların hepsi birebir yaşamış insanlardan duyduğum gözlerimle şahit olduğum şeyler. Metreslere söylenen yalanlar hep aynıdır" karımla yatak hayatımız yok, ondan iğreniyorum, o çirkin, mutlu değiliz, kardeş gibiyiz, erken evlendim, görücü usulü evlendik, birilerinin zoruyla evlendim, artık seninle evlenicem ama çocuk velayeti için katlanıyorum, ali içiiin 😀"hepsi gerçek yalanlar dizilerde gördükleriniz gibi tıpkı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaşının kendi hayatı bu. Seni bağlamaz. Adamın karısı ses etmiyorsa sen ne karisiyorsun ki? Her kadının bir erkekte aradığı kendince olmazsa olmaz nitelikler vardır. O kriterleri taşımayan erkeğin tek eşi olmaktansa sahip olan erkeğin ikinci eşi olmayı tercih eder. Senin arkadaşın da lüks düşkünü bir kadın ki bunu verebilen erkeğin ikinci kadını olmayı tercih etmiş. İlk kadın da muhtemelen aynı şeyi düşünüyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen cocuklara uzuluyorym
+1 yılYorumlara göz geçirdim de saçma sapan ilişkiler yumağı haline gelmiş. Bence sen karışma kim ne yaparsa yapsın. Çocuklara üzüldüğünü söylemişsin ama görünüşe göre sen ne söylersen söyle sonuç değişmeyecek.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu tip ilişkilere fikir vermek çok doğru olmaz versek bile arkadaşınız uygulamaz en iyisi sizin o arkadaşınız ile aranıza mesafe koymanız
ne yazık ki insanlar hala ahlakı bacak arasında olduğunu düşünüyorlar ama yanlış ahlak beyinde başlar ve biter
Arkadaşınız ahlakını bitirmiş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Valla yorumlardan da öğrendiğim kadarıyla ile evli olduğu kadın bunun biliyor ve susuyor 🤔 o zaman bunlar birbirlerini layık görmüşler yapacak bir şey yok sen o arkadaşından biraz uzak kalmaya çalış bence
13 Yorumla
Soran+1 yılAdamin cocuklari babalarinin metresine anne diyor gerisini siz dusunun
Soran+1 yılCok igrenc
Gizli Üye(36-45)+1 yılİmkansız değil ama zor.
Aranız nasıl bilmiyorum ama aranızın bu yüzden açılma ihtimali bile olabilir.
Sizi kıskançlıkla suclayabilir haberiniz olsun..
İnsanoğlu herşeyi yaşayarak tecrübe etme hastalığına tutulmuş.
O nedenle siz ne kadar nasihat etsenizde sonunda siz kötü olabilirsiniz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Bizi kekliyorsan ağzına köpekler śïçsīn.
- + Ciddiysen, arkadaşlığını bitir.
32 Yorumla
Soran+1 yılArkadasligimi bitirmek istiyorum zaten ama kendine de boyle yazik ediyor
- +1 yıl
Sana ne? Sen kendine, kendi derdine bak. Psikolog, doktor veya fedai değilsin. Kendine yönel. Uygun kişilerle zaman geçir. Enerjin sana kalsın.
+1 yılArkadaşlığını bitir ya da devam et. Ahlaken yanlıs olsada bu olay ikisinin kararı ve seni ilgilendirmiyor.. onlar öyle mutluysa ilerde de sonuçlarını göze almışlardır
012 Yorumla
Soran+1 yılBen o iki kucuk cocuga uzuluyorum
- +1 yıl
Ben de üzüldüm okuyunca ama yapacak bişey yok. Anası babası belli, bu durum onları ilgilendirir. Belki karısı bu ilişkilerini bile biliyor ses çıkarmıyordur
Soran+1 yılBiliyor zaten
Soran+1 yılCocuklarda babalarinin metresine anne diyor
- +1 yıl
3 kişi de bu durumu biliyor, karısı ayrılmak istemiyor, metresi para dolayısıyla bırakmıyor, adamda zevkine düşkün zengin bir tip. Herkes memnunsa kendi hayatları, vazgeçirme gibi bir olayın içinde olman çok yanlış.
Soran+1 yılO cocuklar babalarinin metresine anne diyorlar gerisini sen dusun
- +1 yıl
Kötü bir durum ama bu bizi ilgilendirmez. Onlarca plansız, yanlış hayatlar var ama bu bize göre yanlış. Onlar öyle düşünmüyor. Her hayata el atma, düzeltme haddimiz de değil.. öyle yaşamak isterlerse kendileri bilir. Seni vazgeçirme olayı değil, arkadaslığına devam edip etmeme olayı ilgilendirir
Soran+1 yılBana cok yanlis geliyor
- +1 yıl
Sana yanlış ona değil. Her hayata müdahil olamazsın
Soran+1 yılBelkide sen haklisim
- +1 yıl
Vicdanlı insan düşünür üzülür ama her olaya müdahale edemez. Kişilerin karışılamayan toplum kurallarını bozmadığı özel alanları vardır.. sen de böyle birisin ama düşünme bunları. Kendi hayatları
Soran+1 yılDogru olabirl
Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Arkadaşın karaktersiz birisi, sen onu değiştiremezsin, para karşılığı metreslik yapan ucuz bi kadın maalesef
16 Yorumla
Soran+1 yılIki tane kucuk kizi var adamin adam onlari metresi ile kaldigi eve getiriyormus
Soran+1 yılMahluk iste
Soran+1 yılHafta sonu onlarda kaliyorlarmis
Soran+1 yılAy evlerden irak boyleleri
+1 yılSen ilişkiden vazgecirecegine, arkadaşlığını bitir sana ters belliki
25 Yorumla
Soran+1 yılTers tabi defalarca dedim ayril bu is olmaz diye seviyorum diyor
- +1 yıl
Ne sevmesi ya... sevmeyi bile igrençlestirdiler hayata bak...
Soran+1 yıladamin iki kucuk kizi var hafta sonu metresi ile kaldigi eve getiriyormus
- +1 yıl
Iğrenç bir ilişki ama. Senin hayatında böyle biri niye var? Bitir arkadaşlığını. Ben ögrendigim gün bitirirdim. Senin kararın artık
Soran+1 yılBitirmek istedim gercekten ama ailesi vefat etmisti ve ons aciyordum ama simdi artik bitireecegim
+1 yılbu pek aşka benzemiyor sanki maddi yönü daha ağır basıyor gibi öyleyse bekar biriyle de bu tarz bir ilişki yaşayabilir
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yildir evli olan adam ile birlikte iste
Elinden bir şey gelmez, senin yapabileceğin en iyi şey arkadaşlığını bitirmen olur, yazık ya çocuklara 😔
01 Yorumla
Soran+1 yılCok uzuluyorum o cocuklara biri 4 yasinda kiz digeri de 1 yasinda o da kiz buyuk olan arkadasima anne diyormus babasi demis bu kadin sizin ikinci anneniz diye
Asla vazgeçiremezsin. Onu değil parasını seviyor. Biraz zor ayrılır. Eğer kizin ailesi varsa onlara ilet.
05 Yorumla
Soran+1 yılKizin ailesi hayatta degil ve dedigin gibi vagzcemiyor defalarca kez diyorum ayril ayril diye nuh diyor peygamber demiyor
Soran+1 yılBiliyor zaten
Soran+1 yılBen cocuklara uzuluyorum
Kendi kararı bu sen fikrini söyle öyle bir arkadaş kalmak istemezssen de mesafe koy.. herkes verdiği kararın sonucuna katlanır sonuçta çocuk değil
03 Yorumla
Soran+1 yılBen o cocuklara uzuluyorum
Soran+1 yılOyle tabi adam cocuklarini hafta sonu metresi ile kaldigi eve getiriyormus
+1 yılSonra millet neden birbirini vuruyor!! Cidden böyle insanların hepsi kadın erkek fark etmeksizin meydanlarda sallandırılmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi
metrese kims eo kıyağı yapmaz milyonda birdir o; iki yemek ısmarlar bir kol saati bir de alabalık. bırakınca zaten kelav olur. ha boşatırım diyend eolabilir , hüsnü gibi olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçiremezsin onun hayatı sonuçta. Seni mi dinleyecek. Seçeceği yolu seçmiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine bunu bildir. Şu aldatılan evlilere çok üzülüyorum. Bekatken hadi yol veriyorsun ama evliyken ikiyüzlü erkekler çok fena oynuyor. Burada da çok var. Keşke eşlerini bulsam anlatsam...
21 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor zaten kadin
+1 yılAcaba bu hikayedeki ya o çocukların annesi sensin ya da o evdeki metres.
Hangisi?116 Yorumla
Soran+1 yılIkiside degilim sukur
- +1 yıl
İyi bakalım
Soran+1 yılOyle
- +1 yıl
Arkadaşının yaptığı kötü bir şey diğer adamın yaptığı da adamlık değil yani sen çoluğunun çocuğunun olduğu eve gidip birisini getiremezsin evliyken metres yapamazsın ya da çoluğunu çocuğunu rızkını buna yediriyor ya gerçekten hani adam ayrı karaktersiz kusura bakma da seninle arkadaşın ayrı karaktersizliğin dibini bulmuş.
Adamın karesi de aynı evde yüksek ihtimalle ne yapıyorlar beraber gr, p falan mı takılıyorlar yazık cidden ya bu zihniyetlere.
Sevmem yani. Evli olmasa bir şey demeyeceğim çocukları olmasa falan.
Soran+1 yılAdamin cocuklari babalarinin metresine anne diyormus
- +1 yıl
Bu adamın karısı yok mu
Soran+1 yılVar.
- +1 yıl
Arkadaşının yaptığı tam ka**rlık yani.
Soran+1 yılOyle zaten
- +1 yıl
Arkadaşlığıniz nasıl onunla?
Soran+1 yılBu iliskisi yuzunden arama mesafe koydum
- +1 yıl
İyi yapmışsin . Sonra ileride sen de aynı duruma düşebilirsin onun yüzünden
Soran+1 yılDimi
- +1 yıl
Evet. Yapmasan bile yaptı derler adın ör**buya çıkar. Çünkü o öyle ve arkadaşı da öyle olur kafasına girerler. Onun yanına gelen sana da gelir.
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
😊😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bence ayrılamadığı onun yaşadığı hayat adam değil. Kısacası maddiyata teslim etmiş kendisini.
122 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum diyor ama para da var tabi
Soran+1 yıl5 yas var arkadasim 27 adam 32 yasinda
Soran+1 yılCok yas yok
Soran+1 yılKucuk kizi 1 yasinda iste o dogdugunda arkadasim cicek yollamis tebrik diye gerisini sen dusun
Soran+1 yılBirbirlerini taniyorlarmis galiba
Soran+1 yılEvet kucuk kiz dogdugunda arkadasim varmis hatta adam ile birlikte bi kac bebek alisverisi yapmislar
Soran+1 yılEvet coktan birliktelermis
Soran+1 yılDemek ki
Soran+1 yılAnlatacagim arkadasim ve sevgilisi arkadas ortaminda tanismislar o zmnlar adamin kendi esi yeni hamileymis
Soran+1 yılOylece baslamislar iliskilerin
Soran+1 yılArkadasim kadini kisisel olarak tanimiyormus ama sima olarak biliyormus ama o adamin karisi oldugunu bilmiyirmus
Soran+1 yılOyle olmasi lazim evet
Soran+1 yılYa neyse burdan olsun fark etmez iste
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın karısına söyle, arkadasını da rezil et
01 Yorumla
Soran+1 yılKarisi biliyor zaten
+1 yılyapcak bisey yok.. bence ya uzak dur
ya da sus! 🤷🏻♀️01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Adam 2 evli demekki çocukları cici anneye getirdiğine göre
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 evli derken anlamadim ama adam iste evli ve karisindan iki cocugu var arkadasimdan hic cocugu yok sadece kendi cocuklarini arkadasimla kaldiklari eve getiriyor
Soran+1 yılArap kokenli degil ayrica dini nikah falanda yok
Soran+1 yılEvet karsi biliyor bu durumu
- +1 yıl
Sana hak veriyorum arkadaş olarak onun adına endiselenmen güzel, gerçek arkadaşlıktan budur yanlışı kendine söylemen güzel gereğini yapacakta arkadaşındır. Yapmıyorsa adaminkinin tadı damadinda kalmış alışkanlık yapmış deriz.
Seninle aynı evde yaşıyor ve bu işi yapıyorsa ayıp ediyor sana karşı tedirgin olmanda normal
- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyırıp sen mi aday olacaksın. Alan razı veren razı.. sana ne düşer
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var be ben o cocuklara uzuluyorum
- +1 yıl
Sana ne demezler mi?
Kötü olan sen olursun demedi deme
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendisi vazgeçmediği sürece çok zor yolun sonunda tek uzulen kendisi olacak onun için ne yapsan boş
07 Yorumla
Soran+1 yılO benden vazgecmedigu surece ben ondan vagzcemem diyor
Soran+1 yılBen o cocuklara cok uzuluyorum
Soran+1 yılAdam cocuklarina bu kadin sizin ikinci anneniz diyormus
Soran+1 yılAdamin iki kizi var iste biri 4 digeri 1 yasinda buyuk olan efsun anne efsun anne diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi değiştirmekle uğraşamam.. Herkes kendi seçimlerini yaşasın ve görsün.. Bana hitap etmiyorsa yol veririm biter gider. Keyifli günler..
00 Yorumla Zor ya vazgçiremezsin. Nafile çaba gösterme. Herkes kaderini yaşasın. Yolun sonuna kadar gidecekler o besbelli.
00 Yorumla
+1 yılBu kadınlar o kadar tehlikeli yaratıklar ki tahmin edemezsin
010 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki
Soran+1 yılAdamin esi durumu biliyor
- +1 yıl
Senin yapacağın en iyi şey karışmamak bence
- +1 yıl
metres olan arkadaşın o da halinden memnun adamda eşi durumu biliyorsa o da halinden memnun o zaman :D
- +1 yıl
Bende çok üzüldüm çocuklara ama bizim çocuğumuz değiller sonuçta yapabileceğimiz bir şey yok hiç olmadı hepsini ya da adamı birgün alırsın karşına oturursun dersin ki ya bu kadınla ol ya bu çocukların hayatını mahvetme neyse artık söylersin sen elinden geleni yaparsın gerisini de Allah’a bırak
Soran+1 yılCocuklar hafta sonlari babalarinin metresi ile kaldigi eve geliyorlar biri 4 diger 1 yasinda iki kucuk kiz annelerine de cok kiziyorum ne olursa olsun cocuklarini sen nasil o eve yollayabiliyorsun
+1 yılo kendı yolunu secmıs... senınde basını belaya sokar... bırak Allahından bulsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılOrtada iki kucuk kiz var uzuluyorum onlara
- +1 yıl
vicdanlı bırısın senın yerınde olsam bende aynısını yapardım ama salman gerekıyor... onlar gerı donulmez yola gırmıs... oyle bırıyle arkadaslık yapma.. bu hıkayede yanan sen olursun... adam varlıklıysa ve senın onları ayırmanı anladıgında sana bulasacaktır.. basına bela alma degecek bır arkadasın yok cunku senı satar o kız en ufak seyde...
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılO arkadaş sen olmayasın🙄
Neyse evli bi adamla ilişki yaşıyorsan yarın başka bi kadın için ya da adamın eşine dönmesiyle terk edileceksin04 Yorumla
Soran+1 yılNeden boyle dusundugunu anliyorum ama o arkadas ben degilim
- +1 yıl
Tr mantıgıdır Hep arkadas için soru sorulur
Soran+1 yılCidden ben degilim
- +1 yıl
Ok
Arkadaşınla arana mesafe koy. Ne desem vzgeçmez anca bir kazık yemesi lazım ki akıllansın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. İkisi de işini görüyor, biri parasını yiyor diğeri de onu yiyor, ikisi de pişman olacak ama iş işten geçecek
18 Yorumla
Soran+1 yılIkisininde gittigi yol yol degil
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılBenim aklimi celmiyor emin ol asla ozenmiyorum
Soran+1 yılZaten onu cok az goruyorum artik
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alan memnun veren memnun sen neden cirliyon kii herkesin hayati kendine ne. güzel işte.
00 Yorumla
+1 yılO buna razıysa ne yapsan boş ruhuna işlemiştir sen bence onunla arkadaşlığını bitir
00 YorumlaBence adamın karısına anlat çünkü bir kere yapan adam bir kere daha yapar olan çocuklara ve karısına olur bu yüzden kadını bence çok geç olmadan kurtar ve arkadaşınla da daha fazla görüşmemeni tavsiye ederim böylelerinden kadaş olmaz seni de bitirir
01 Yorumla
Soran+1 yılKadin biliyor zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılhmm adamın eşi de kabul ediyorsa bence sorun yok
05 Yorumla
Soran+1 yılAdamin esi biliyor bu durumu
- +1 yıl
Sorun yok o halde, herkes hayarından memnun sonuçta
- +1 yıl
üzülme ya o ortamın normal olduğu bilinciyle büyürler bence
Soran+1 yılCocuklar zaten hafta sonun babalarinin arkadasimla kaldigi eve gidiyorlar
+1 yılBazıları bu durumdan memnun oluyor. Karışmak doğru değil.
02 Yorumla
- +1 yıl
Zaten olan çocuklara oluyor. Karısı bu duruma göz yumuyor herhalde.
+1 yılsen yaşayamıyor diye kıskanıyorsun demekki yoksa sanane :)
03 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin kapatmasi olmadigim. icin mutluyum
- +1 yıl
demek olamıcak kadar eziksin :) ya da çirkin. herneyse selametle :)
Soran+1 yılSen demek ki birini kapatma yapabilecek kadar p@#zvnksin
Tiktok fenomeni mi bu metres olay bana bir yerden tanıdık geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir degil
+1 yılOnlar sana üzülüyordur sen bak dalgana boş ver :) kendini bu kadar kaptırma
12 Yorumla
Soran+1 yılBen iki kucuk kiza uzuluyorum
- +1 yıl
Bitir ozaman dostluğunu hassas bir kadınsan. Önce konuş sonra baktın anlamiyor uzaklaş. O çocuklara üzülmen bir şey degsitirmez para varsa o çocukların umurunda bile olmaz. Sen bence boş yere uzuluyrosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılO. rospunun derdi zaten yiyebildiği kadar para yemek. İb. nenin derdi de zkmek
31 Yorumla
Soran+1 yılIkisine de ayri ayri dedim ayrilin diye seviyoruz diyor cildirmalik
+1 yılNe dersen de vaz geçmez hayatı yasadikca öğrenir sen kötü olursun başka hiçbirsey olmaz
00 Yorumla
+1 yılVazgeçmez adamda ihtiyacna doyunda vurr tekmeyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yazık aşağılık kız işte napsın
01 Yorumla
+1 yılSana ne alan memnun veren memnun
05 Yorumla
- +1 yıl
Niye neyi var çocukların çocuklarıyla ilgili bir baba belli ki çoluğunu çocuğunu açıkta mi bırakıyor çocukların annelerini mi bosuyor hayır eee sıkıntı ne sende boş ver kendi hayatına bak artık
Soran+1 yılHafta sonu babalarinin metresi ile kaldigi eve gidiyorlar
- +1 yıl
Eee nolmus sen neden bu kadar rahstsiz oluyorsun arkadaşını mi kıskanıyorsun belki de onun yerinde olmak isterdin
Arkadasın bi Yol çizmiş sktret kalsın
04 Yorumla
Soran+1 yılDusunmuyorlar
Yazıklar olsun gerçekten çok kötü bir durum bu ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok kotu bi durum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer koyun kendi bacağından asılır. Sanane
04 Yorumla
Soran+1 yılO kucuk iki cocuga yazik degilmi ama
- +1 yıl
Onun Sen değil onlar düşünecek. Anlıyorum vicdanlı birisin ama bu işlerde sonra sen kötü olma
Soran+1 yılUmarim
- +1 yıl
Herkesin kendi hayatı Boş ver bu kadar takılma onlara
Gizli Üye(30-35)+1 yılUgraşma ve ondan uzaklaş daha kendine saygısı yok evlensen senin eşinede göz koyar
01 Yorumla
Soran+1 yılUzaklasacagim galiba
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Alan memnun veren memnun ((:
010 Yorumla
Soran+1 yılCok ama cok igrenc ve sacma bu ama iki tane kucuk cocuk var ortafa
Soran+1 yılIki tane kucuk kiz var ama
Soran+1 yılAdam cocuklarini hafta sonu metresi ile kaldigi eve getiriyormus
Soran+1 yılMetresi ile mi
Soran+1 yılCunku yanlis bu ahlak disi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılParayı bulmuş. Bırakmaz o.
00 Yorumla
+1 yılAlan razı veren razı. Sen karışma bence
00 Yorumla
+1 yılAdam paraya kıymış çıtır mkiyor bırak akışına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşın o.. olmuş benden duy istedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın karısıda başka erkeklerle beraber oluyordur herkes mutlu anlaşılan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen arkadaşlığı bırak bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin kendi hayati karismaya hakkın yok bence
033 Yorumla
Soran+1 yılBen cocukalda uzuluyorum
Cevap sahibi+1 yılSanane. Tek yapacağın şey dua etmek benim arkadaşımda görüşüyor bana danistigi zaman dogru olmadığı i söyluyorum onun dışında elimden bişey gelmez seviyorum diyor ben ne desem boş. sonucta özel hayat diye bir şey var
Soran+1 yılArkadasinnda mi ayni durumda
Cevap sahibi+1 yılEvet deliler gibi seviyor. benim yapacağım şey saygı duymak insanın elinde olmayan bir konu oda baskasını kınadı başına geldi o yüzden karışmamak en doğrusu
Soran+1 yılAdamin cocuklari varmiymis
Cevap sahibi+1 yıl3 çocuğu yeni doğdu bir hafta oldu 1 yıldır sevgililer
Soran+1 yılBenim arkadasimin da evli olan sevgilisinin 2 kizi var biri 4 digeri 1 yasinda 2 yildir iliskileri var buyuk olan kiz arkadasima anne diye hitap ediyormus
Soran+1 yılBabasi demis bu kadin sizin ikinci anneniz diye
Cevap sahibi+1 yılOlabilir kendi özel hayatları asla kınamıyorum. yapmam diyenlerin başına geliyor aşk öyle biseyki yaşamayan bilmez
Soran+1 yılPeki arkadasin bosanmalarini istiyor mu ve adamin esi biliyor mu bu durumu
Cevap sahibi+1 yılHayır eşi bilmiyor evlilik düşünmüyorlar şimdilik adam ev tutmak istedi kız kabul etmedi
Soran+1 yılEsini taniyor mu peki
Cevap sahibi+1 yılHayır kadını tanımıyorum
Soran+1 yılArkadasina uzuldum cunku sonunda husrana ugrayacaj peki adam bosanmak istiyor ku
Soran+1 yılIstiyor mu
Cevap sahibi+1 yılBosanacam diye yalan söylüyor. arkadasta biliyor bosanmayacagini oda sevdiği için üstelemiyor
Soran+1 yılNereye kadar ama boyle benim arkadasimin sevgilisi gercekten bosanmak istiyormus ama karisu ayak suruyormus aslen dogulular ve iste onlarda bosanma gibi seyler cok zormus arkadasimda diyor ki varsin evli kalsin ama yanimda olsun
Soran+1 yılDiger kadin biliyor arkadasimi
Cevap sahibi+1 yılHerkesin kendi hayati alan razı satan razı adam çocuklarını dusunmuyorsa kadın napsin
Soran+1 yılYok arkadasimda durum soyle adam o evde kalmiyor sadece cocuklari uyuyana kadar baslarinda duruyor hafta sonlari ise cocuklarini alip arkadasim ile kaldigi eve getiriyor
Soran+1 yılPeki arkadasin adamin cocuklarini hic gordu mu yeni bi tane bebek dogmus mesela
Cevap sahibi+1 yılHayır görmedi canlı olarak
Soran+1 yılMuhtemelen resimlerini gormustur
Soran+1 yılBenim arkadasima adamin cocuklar anne diyor yani bi tanesi henuz 1 yasinda ama digeri 4 o ona anne diyor
Cevap sahibi+1 yılKabullendirmis baya Allah sonun hayır etsin ne diyelim
Soran+1 yılBabasi iste demis bu kadin sizin ikinci anneniz ona anne diyin diye
Cevap sahibi+1 yılAdamın kafasında var heralde cocuklarin pskolojisini bozmaya hakkı yok
Soran+1 yılYani bi kere gittigimde adam yoktu ama arkadasim cocuklara bakiyirdu hafta sonu arkadasimin evinde kaliyorlar baya seviyorlardi sanki onu ama henuz cok kucukler tabi
Soran+1 yılBu arada sevgilisi 32 arkadasimda 27yasinda
Cevap sahibi+1 yıl35 benim arkadaş adam38
Soran+1 yılCok yas farki yok cogu insanlar babasi yasinda falan zannediyor
Cevap sahibi+1 yılCökmus demek kendi karari ne diyelim
Soran+1 yılOyle elbette insan hem kiziyor hem icten ice uzuluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıkar ilişkisi
00 Yorumla
+1 yılNe güzel lan
01 Yorumla
Soran+1 yılNesi guzel
+1 yılBirak hayatini Yasasin
022 Yorumla