AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Bence hata senin çevrende ailen hariç kimseye paran olduğunu söylememeliydin. Böylece vermeyince başın da ağrımazdı. Ayrıca ne belli sende para var diye sevgili olmadığı…çevremizde görüyoruz insanların para için neler yaptığını.
Haklısın aslında ben söylemedim yaninda bi mobil bankacılığı girmiştim orada gördüydü gördü görelide sürekli istiyo hep bi bahaneyle vermedim bu seferde evi bahane ediyo biran önce yaptıralım da evlenelim böyle nereye kadat goruscez falan diyo vermem için
İlişkinizin ciddiyetini de evin tadilatına bağlamış. Uyanık. Bence bundan sana bi cacık olmaz. Tadilat felan istemiyorum. Oturacak olan benim. Sen ailem biran önce yüzük takın yoksa ayrılın diyor de. Bak nasıl türlü bahaneler uyduracak.
Vermek kimseye paranı yok de neyin ne olacağı belli olmuyor
Ben olsam veremezdim
Sonuçta eşin değil
Eşin olsa belki bir ihtimal
Tabii ki verme para için adamı satarlar neler görüyoruz güvenme kimseye
Gelip istesinler, Nikah kıyılsın ondan sonra oturup konuşursunuz.
Ciddi bir durum ortada yoksa verme sakın verme ben olsam vermem ciddi durum hisetmezsem vermem
Hayır tabiki. Hele ki nişan v. s. ciddi bir başlangıç yoksa mümkün değil
Sakın vermeyin hanımefendi yoksa üzerine 1 bardak su içersiniz
En yakin dostum disinda sevgilime bile borc vermem. Hayatta kimseye guvenilmiyor.
Hayat ta vermem birini tanımak bazen 20 yılda oluyor. erkeklere kim destek oluyor?
Veririrm neden vermiyim ihtiyacı varsa yardımcı olabildiğim kadar olurum 👍
Evli olsan dahi verme canım yerine koyuyor seni üstelik vermediğin için laf yapıyor öyle birinden hayır gelmez kadının parasında gözü olan adamı bırak gitsin daha iyisini bulursun erkek dediğin güçlü olucak
Bence verme keşke ilk baş birikimin olduğunu söylemeseydin. Ailem falan izin vermiyor de. Parada onların da hakkı var diye söyleyebilirsin
Bence verme sana karşı tavırları falan değişecek mi onu gör sadece ihtiyacım var bu paraya gibi bir şey de eğer herhangi bir değişiklik olmazsa verebilirsin ama çok acil önemli bir konuysa ihtiyacı varsa her şeye rağmen vermelisin
Bence ver fakat imzali yani senetli ver gerekirse bi yazi yaz su su tarihte sukadar para verdim diye eger evlenirse o kagidi yirtar atarsin eger geleceginize dair se eger evlenmezsen fazlasiyla avukatla beraber alirsin 😉
Merhaba bence verme çünkü insanoğlu çok nankör bir bakarsın ayrılırsınız para geri gelmez
Benim başıma da geldi ama ben 500 TL vermiştim zamanında o zaman da tabi 500 TL şu an 10.000 TL gibi değerli geri gelmedi ben de haram ettim parayı
Bence vermemelisin Allah gecinden versin ölse ne olacak gitti birikimin
Sakin eşime yani eski eşime kredi çektim ayrıldık şimdi köpek gibi hepsini ben ödüyorum ki sen bu aptallığı yapma sana güvenip almadı evi aileme verdim ihtiyacı vardı de konuyu kapat
Çok doğru diyosun..
Ayrıca parayı sadece senin çalışıp ödemen konusunda ise üzüldüm herşeyi sana yüklenmiş maalesef.
Önce gelsun istesun sonra tadilat için verusun parayı
Eğer paratı vereceğinden eminsen bunu hukuken hallebileceksen sözleşmeyle vs bilmiyorum artık o şekilde emin olarak verebilirsin bir şey olursa dava açarsın en kötü
Bence siz doğru düşünüyorsunuz belli olmaz ne yapacağı benimde param yok diyip geçiştirin
Kafını bi tarafına soksun o sana harcamak zorunda sen değilsin kendine gel tur paranı bugun hadi eyv dese engellese seni müge anlıya ağlarsın velev ki alıl tutulması yaşadın verdin senetle vericeksin
Evleneceğiniz kesinse ona destek olmak için beraber bunu yapabilirsin nede olsa bir ev araba vs alıyorsa ikiniz için alıyordur onu maddi sıkıntıua düşürme
Bi kere onun senden istemesi çok saçma kibarca bi yolunu bul ve verme bence en azından 2 3 bin felan ver hani uzun bi ilişkinse tvye çıkanları görüyoruz hep en sevdikleri dolandırıyo zaten
Para maddiyat konusunda ki bu kadar büyük bir para mevzusu oldugunda kendi ailenden birisi bile olsa güvenme evli bile olsaniz azda olsa dikkat etmen gerekebilir ya no no many
İlişkinizin olması ciddi borçlar vermenizi gerektirmez. Yarın bir gün hayatınızdan çıktığında ne yapacaksınız. Kesinleşir evlenirseniz o zaman destek olabilirsiniz.
o parayı verirsen geri gelmeyeceğini de bilerek ver
Bence verilmez. nasıl biridir bilemem ama ısrarla istemesi yanlış az bi para değil. yarın bir gün bı sorun çıkarıp ayrılmayacağını nerden biliyosun insan oğlu çiğ süt emmiş.
Tabi benim gibi birisi deneyimsiz olması sebebiyle bu konuda yorum yapmamalı fakat aranızda daha sağlam bir güven yokken bu ilişki nasıl ilerleyebilir. Benim düşüncem budur.
Verme derim. Ben bi kız arkadaşıma 4000 tl acil dedi verdim ayrıldık beni bile engelledi bırak ödemeyi 😀 parayıda geçtim 4000 tl için insan öğrenmiş olduk
Sakın öyle bir şey yapma bak 1 duygu için 2 sene de çalışıp aldığın şeyler gider verme para git de yatırım yaptim de faize verdim de bozamam de
Arada resmiyet yoksa verme zaten ciddi olan adamda partnerinden öyle bi talep etmez 😀gidip odun sevmeyin biraz aeçici olun kızlar
Ver ama kanıtın olsun mesajdır hatta parayı Borç olarak verdiğini ses kaydına falan al sonra bişi olur inkar eder ses kaydını Avukata verirsin
Sakın ortada ciddi bir şey yokken paranı verme!
Kazansın yapsın, sana mı güven miş! Kira da vermiyor…
Az bi para da değil ki bence verme emegin o senin bi yolunu bul ve atamadıgını söyle değilse bosa da gidebilir
Daha ortada fol yok yumurta yok ne parası istiyor bu kişi bence verme derim bencillikle suçlasınlar istedikleri gibi..
Bu kadar insan güzel olunur mu onlar nasıl gözler
T. kip etmen lazım beni yazamıyorum sana. Bana d…m ni bekliyorum
Ondan ayrıl ayrıca o kadar güveniyorsa sana elindeki parayı sana versin hakları devretsin sende 50bin TL koy
Ben anneme bile vermiyorum borç para
Vericeksem de geri istemiyceğim kadarını veriyorum.
Verme o kadar ciddi bir ilişkin olsun bike yinede verme.
Bencede
Yol yapiyo sana verme sakin iki gün sonra bırakır seni
O parayı da alır sonra hiç bir şey olmamış gibi yapar ve devam eder
Bende vermezdim şahsen az bı miktar değil kim olursa olsun birikimin olduğunu kimseye söyleme
Erkek adam kendi bulsun çözümü nü verme sonunda isterken kötü olursun niye söyledin paran oldugunu
Az bir para değil bence vermek istememekte çok haklısın ve vermemelisin diye düşünüyorum
Borç vermem. ama sıkıntısını giderir yardımcı olurum
Olayı iki taraftan da düşünmek lazım 3 yıldır hiç güven vermedi mi bu adam sana?
Kısa melodisi de olan bir sözüm olsun:”PARASIZ SAADET OLMAZ!”🧐
Bence bunu yapma her ne olursa olsun ortada verilen bir emek var emeğini böyle değersiz yapma
Bu kadar büyük parayı vermem icjn. Ailesini tanımam samimiyetini bilmem lazım.
Bu kadar büyük miktarda bir para borç verilmemeli.
Ayyy sorman hata asla verme
Vermem gitsin agalarindan istesin sen mi kaldın
Ben malım verirdim kesin
Babama bile borç vermem
Sadece birinci derece akrabama veririm o parayı
Eşim olmayan birine borç vermem
Valla boyle buyuk meblayi kardesime vermem
50 bin mi vermem
Güven duygusu yoksa ortada verme
Ben vermem garantisi ne olacak