Sevgilime yüklü miktarda borç vermem. Bırak sevgiliyi yüklü miktarda kimseye vermem. Bana göre kızın erkek arkadaşından erkeğin kız arkadaşından borç isteyeceğini düşünmüyorum. Normal sağlıklı bir ilişki de para muhabbeti konuşulmaz daha doğrusu istemez
Veririm, verdim, vereceğim😉 Sadece sevgili olarak sınırlamayalım, insan hayatında olan herkese imkanları dahilinde yardım etmeli. Param olduğunu biliyorlar ve sıkışmış durumdalar ki borç istiyorlar. Bırakın sevgiliyi, eşe, dosta, arkadaşa böyle durumlarda yardımcı olunmayacaksa ne zaman olunacak.
İsterse açıkçası bir şey uydururum vermem ya da çok cüzi bir miktar veririm ama 2-3 senelik bir ilişkide kendisi hiç istemezse eğer ihtiyacı vardır bir şey alıyordur parası yermemiştir evet ben 1 kere teklif ederim ettim de daha önce ama senden almam dedi ve bir arkadaşından almıştı
yüklü ya da yüksüz, üzerine bir bardak hatta sürahi su içeceğini göze alarak verebilirsin,🤷♂️bemde yüklü para olmadığı için ufak mktr veririm, vermezsede istemem , helal ederim😀
Çok büyük bir miktar borcun altına girdiğim de sevgilim yardım etmişti (ikimizde çalişan insanlarız bana harçlık bile veriyordu) aynı şekil bende ona yapardım önemli olan güvenebilmek galiba