1 ay önce annem kalp spazmı geçirdi ve?

1 ay önce annem kalp spazmı geçirdi ve geçirirken çok telaşlandı sadece ben vardım evde taşındığımız yerde çok yeni kimseyi tanımıyoruz o telaşla biri lerini çağır dedi bende gitim karşı komşunun kapısını çaldım annem kalp kırizi geçiriyor sanırsam bir gele bilirmisiniz lütfen dedim 30 daka uğraştılar annem le sonra ambulans çağırdılar gelen kişilerde komşumuz ve kızıydı o an o korkuyla hiç umrumda olmamıştı ama komşunun kızı sürekli beni kesiyordu o durumda bile çok sinirlenmiştim annem me yardım etmek yerine böle bir şey yapmasına ama aradan 1-2 gün geçti geçmiş olsuna geldiler o aradada tabi annem komşularla kaynaştı ben hiç aldırış etmeden içerde odamdaydım biri kapımı tıkladı heralde o yardıma gelen komşudur diye düşündüm geçmiş olsun dilemek için ama içeri giren o komşunun kızıydı "meraba" dedi bende tabi o gün hala aklımda olduğu için isteksiz ce "meraba" dedim "şey annen iyi sanırsam" gine umursamazca "evet" dedim "napıyorsun diye sordu" bende "filim izliyorum" dedim "bende izliye bilirmiyim" dedi bende "olur gel çek bir sandalye birlikte izliyelim" dedim ve 2 sağat boyunca filim izledik izlediğimiz filim Leon-sevginin gücüydü filmin sonunda gözleri yaşlandı ilk defamı izliyosun diye sordum oda evet dedi gülümseyerek çok sevdiğim bir filimdir dedim oda adın ne diye sordu bende ismimi söledim oda kendi ismini söledi tanıştığıma memnun oldum dedim o zaman artık arkadaşız dedi bende evet diyip elini sıktım gülümseyerek o günden beri her gün bizim eve geliyor ve her hafta evinde bana bir şeyler hazırlayıp getiriyor sonra senin için yaptım güzel olmuş mu diyor ya bu kızın hiç arkadaşı yok ya da benden hoşlanıyor sizce?
1 ay önce annem kalp spazmı geçirdi ve?