Anneannem kalp krizi geçirdi hastaneye goturduk?

Dün kalpbkriiz gevirdi amju oldu işte simdildik çok şükür Allaha yani iyi üste yarın mi ömür gün ne zman ciakrlarsa gelicekler ve anneannem yıllardı annemle bakarız ben doğdum dogali annemin ve anneannemin elinde büyüdüm yillardir biz bakardık ve hastaneye goturecgimiz zaman dayım bize sert sert sınırlı bakiyordu aslında dayım hiç bir zaman anneannem kolay kolay hasteneye götürmez bizim arabamız olmadığı için pek goturemiyoruz iste başka şehirde dayım ay yılda goturur ama anneannemin parasını yemez ve yengem dayım demiş gel sen bize kal diye bu zamana kadar gel kal yat isteidgi gibi demediler kapl kriiz gecirdikten sonra para için gel bzie kal diyor ben sinir oldum yulalrdi biz bakarız anneannenmin kovmayiz ne isterse ney yaparum isterse yaparım diyeanneannem orda kalıcak sinir oldum anneanneme yialkedir yaptilarina birşey dmeiyoruz babam parayı yeis içti terk etti geldi kalp kirizi ondna dolayı mu gecirirdu bilmiyorum anneanem orda kalinca herkes bize sovucek snein yuzunde onun bunun yüzünde kalpnkrizi geçirdi su bu diye not bir oğlunun karısı çok kötü anneanneme yaptığı kalmadı asla gitmez dayım nerdese bosanamk istiyor karısı istemiyri ama birbirini sevmiyorlar ne bilim ne yapacak arkadasalr
Anneannem kalp krizi geçirdi hastaneye goturduk?