Eşimin çok dengesiz hareketleri var, boşanmalı mıyım?

Eşimin çok dengesiz hareketleri var. Ilk zamanlar umursamiyordum makaraya vuruyordum önemsemiyodum ama artık katlanamıyorum. Ne yaptığını bilmiyor. Bir hareketi ötekini tutmuyor. Bana brni sorgulama dedi, sorgulamayı kestim. Benim ne halde olduğumdan haberin var mi demeye ve azarlamaya başladı bu seferde. Gece bu yüzden tartıştık, salonda yattı. Suratım asıktı bi sebepten dolayi, kolumu hızla sarsarak naabıyon dedi canım yandı elimin tersiyle ve kolumla ittim onu, yanlışlıkla yüzüne gelmiş bana diyo ki bak bu 3 oldu kaçtır bana tokat atıyorsun fark etmedim sanma ben 3 yaşındaki çocuk değilim kendine gel dedi, ben inlari şakalaşma amaçlı yapıyordum dedim inanmadı. Bir güzel kızdı azarladı beni. Ne yapsam sana yaranamiuorum muhabbet acmak icin soru soruyorum beni sorgulama diyosun sormayinca da benim ne halde olduğumu biliyo musun diyip bana kızıyorsun ilgilenmediğimi düşünüyorsun sonrasında bana ne halde olduğunu fsrk etmeyip sormadığımı düşündüğün için kızıyorsun dedim ağlamaya başladım çaresizlikten. Bundan sonra senden hiç bişey istemiyorum dedim ağlayarak salona çıktım. Biraz kdndime geldikten sonra odama döndüm bhndan sonra evliliğimiz mantık evliliğine dönmüştür senden hic bir sey beklemiyorum ve istemiyorum artık dedim yerime yattım o da salona gitti rahat uyuyayım diyeymiş. Fikriniz nedir? 6,5 yillik evliyiz, bu dengesiz hareketlerine katlanamıyorum artık.

Güncellemeler
+1 yıl
Birbirinizin goruslerinin altina yazdigim yorumlara göz atın, zaten basim agriyo, okuyuverin size zahmet, tekrar tekrar yazmakla ugrastirmayin beni, basim catliyo zaten
Eşimin çok dengesiz hareketleri var, boşanmalı mıyım?