ERKEK VE KIZ ARASINDAKİ BOY FARKI?

Beyler bu soru esas size. Kızlar sizde okuyun lütfen sizin karşıt yorumlarınızda çok önemli. Erkek 1.70 56 kilo falan. Kız 1.73 kilolu değil. Hani biliyorsunuz uzun boylu kız at gibi derler ya hani. İri durur. Kendini gösterir böyle. Burdayım der. 1.73 çok uzun bir boy değil ama kendini belli eden bir boy. Birinden etkileniyorum ama bu kişi benden biraz kısa. Yıllardır kendisine evet diyememe sebebimde budur aslında. Kendisine tam kapılırken yok olmaz diyorum. Asla yobaz olduğumdan değil. O kendini rahat hissetmez gibi geliyor bana. Bende asla yanında topuklu ayakkabı giyemem. Yani o kendini rahatsız hisseder diye. Onu aşırı aşırı düşünüyorum. Sevgili anlamında hiç bir geçmişimiz yok ama bazen konuşur sohbet ederiz. He desem olacak gibi ama sohbet oraya gidince kesiyoruz. Yani ne yapmalıyım. Beyler siz ne hissediyorsunuz mesela sevgiliniz sizden kilo olarak değil bakın boy olarak uzun 3 4 cm de olsa belirgin biraz. Yani onun benim kafamın tepesini gördüğünü sanmıyorum yani. Birde açıkçası ben rahatsız olmam ama ne bilim ya. Arkadaşlar. Yardımmmm. Kızlar siz ne düşünüyorsunuz? Evet 3 4 cm göze batmaz gibi ama şöyle bir karış bi yapın elinizle öyle düşünün. 1 karış yoktur ama var gibi de. Kafam karmakarışık. Siz beni anladınız.
ERKEK VE KIZ ARASINDAKİ BOY FARKI?