Çok uzun zamandır tanıdığım yakın erkek arkadaşım var. Bana hep prenses gibi davranırdı. Başka erkek lafı yapmadigim sürece. Ve beni Çok beğendiğini belli ederdi. Bunun arkadaşıyla konuştum baya flört ettik. Bu kulaklarını kapatır hicbir şey duymak istemezdi hiç karışmazdı.
Sonra sarhoşken yaklaştı bana öptü beni. Sürekli Çok güzelsin diyip durdu.
Hep etrafım erkek doluydu acaba ulasamamazlik mi oldu? Yoksa samimiyet ve begeniden doğan bir arzu mu? Ne bu tam olarak
Sonra sarhoşken yaklaştı bana öptü beni. Sürekli Çok güzelsin diyip durdu.
Hep etrafım erkek doluydu acaba ulasamamazlik mi oldu? Yoksa samimiyet ve begeniden doğan bir arzu mu? Ne bu tam olarak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Saygisizlik etmek istememiş yakın arkadaş olduğunuz için sana aşık olduğunu söylemeye çekinmiş. Deli gibi aşık sana.
Aşık olduğunu nerden anladın belki yatmak için?
Sadece yatmak için olsa bunca zaman senin etrafında dönmez. S*ikecek a*m mı yok piyasa da sanki. Niye bunca zaman senin peşinde dönsün.
Hirs yapmış olabilir mi
Hayır. Ama senden hoşlanıyor olması, aşık olması, seni şaapmayacağı anlamına gelmez
Abahhahahaha bu çok mantıklı bi yorumdu
Peki aşık Ya da hoşlanan insan da sürekli her yerde arzular mi
Erkek libidosu, gözüne bir anlık kadın memesi vücudu kalçası vs. Çarpasi sonucu yükselebilir. Kadinlar için öyle değil. Erkeğinki anlık.
Sende hem onla hem başkasının ilgisine hayır dilememişsin doymayacak yağ asiti mi diyelim ne diyelim. Sana ilgisi olduğu zaten belli.
Evet. İlgi manyağıyım. Bu yüzden gıcık oluyodu zaten. Bi ara yüzüme bakmiyodu
İlgi başka bir şeyi diyelim sana ama söyleyemedim. Ama çok saçma bir şey her ilgiye ihtiyaç duymak aklını çelen yer yere götürür seni.
sen ne hissediyon ona karşı. var mı bişeler dolu musun
Yani yakinlastigimizda çok heyecanlandim ama onun ne hissettiğini cozemedim
yahu heyecanlanmanı sormuyorum. hoşlantı var mı içinde ona karşı. Aşk var mı aşk onu soruyorum
Alkolün etkisi ile olmuş
Ama şey falan dedi denizde sana daha yakın olmak istedim, surda sana dokununca çok garip oldum gibi
Ertesi gün neler dediği önemli o gece Çakır keyifle herşeyi demiş öpmüş olabilir
Ben hissediyodum zaten hep böyle yanagimdan falan öpüp dururdu
Sana karşı boş DEĞİL o zaman sende yakınlaş seviyor isen
alkolden
Ama seni şurada arzuladım seni şu zaman istedim gibi konuştu
alkollüyken mi dedi bunları
Ya O kadar sarhoş degildi
sonrasında konuştunuz mu bu olayı