Bir kadin olarak sürekli etrafimda kadinlar bunu yapamaz kadınlar köledir sadece doğurmak için varlar araba sürmemezler kendi hakları olamaz diyen kişiler var bunlar genellikle akrabalar kendimi berbat hissediyorum gerçekten degersizmiyim bir kadin olarak?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah erkek ile kadını birbirine eş olsun diye yaratmıştır, birbirlerine kul köle olsunlar diye. Biri diğerine köle olsun diye değil.
Tabiki değilsin çık bu zihniyetten lütfen 🙂
Hayır kadınlar olarak her yönüyle çok değerliyiz..
Evet değersizsin 😀
Kullanıcı ismin Hayırsız herdele ismin tam sana göreymis
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış napalım 🤷
Kadin değersiz diyorsun ama senin annen de bir kadin o olmasa sen olamazdin
Ben sana dedim değersizsin diye 😊😀
Ben kendimi sormadim ki tüm kadinlar sordum ve zaten soru başlığı da kadınlar değersiz mi diye geçiyor ve bana değersiz diyemezsin ki çünkü teknik olarak beni tanimiyorsun
Ayni şekilde bende sana değersiz diyemem çünkü birbirmizi tanımıyoruz ama sen "evet değersiz"yorumun ile tüm kadınlar değersizmi diye soran bir soruya evet dedin yani kendi annenede değersiz dedin
Kadın vardır dünyaları ayaklarının altına sersende az gelir kadın vardır tiksinerek bakarsın değişir yani
Bu bakış acisi cinsiyets değil kişiliğe bağlıdır mesela bir kadina dünyayı verirsin az gelir ama birine sadece sevgi verirsin yeterli gelir bu erkek için de geçerlidir cinsiyetle alakasi yoktu kişilik ve insanliga bağlıdır sirf bir kadin böyle veya bir erkek böyle diyerek hepsi öyle demek cahilik sayılır sizi aşağılamak için cahil demedim fikrimi belirttim
Cinsiyetçilik değil aslında kadın farklıdır erkek farklı bu doğadan gelen bişey yaradılış
Fiziksel olarak haklisin erkekler daha güçlüdür bunu inkar edemem ama ben degeri fiziksel olarak değil toplumsal olarak sordum
Kadına verilen bi değer yok erkeklerin %95 i kadını cinsel obje olarak görüe
Görür
Ne kadar yaratılış olarak farkli olsakta iki tarafinda toplumsal olaraktan eşit olduğunu düşünüyorum hem kadin hem erkek değerli olduğunu düşünmekteyim çünkü biri eksik olsa diğeri olamaz
O bazi istekli erkeklerin bakis açısıdır gerçekten sadece insanlari tatmin edicek objeleri değiliz ona bakarsakta erkeklerin de bir değeri sayılmaz size göre çünkü bazı kadinlarsa erkekleri para çuvalı olarak görür
Ben kadın erkek olarak değil insan olarak bakıyorum ve insanları sevmiyorum kadınlar şeytan erkekler sapık
Bu bakış acisina saygı duyarim ama ilk baska kadınların degersiz oldugunu söylediğiniz için bu yorumlarda bulundum sonuçta "evet değersizsin "demeniz soru başlığına bakinca sadece kadınları kötülüyorsunuz diye anlaşılıyor
O moralini bozmak içindi öfkelen diye 😀 hem erkekler seksomanyak kadında etrafındaki kişiler çok diye saf işte ego yapıyor erkeğin 1 kadının 9 nevsi var ayrıca insanlar genel olarak kötüdür ve her türlü kötülüğü hakeder
İnsanlar genellikle kötüdür haklisin ama durduk yere neden tanımadığın birinin moralini bozmak için kendi hür düşüncene ayri bir sey söylersin ki onu anlamis değilim
Ve teknik olarak Bakis aciniza saygi duydum ama sanki çok karamsar sonuçta az da olsa bu dünyada düzgün erkek veya düzgün bir kadin vardir binde bir olsada vardir
Bu da benim zevkim 😀
Anlıyorum yani kendi zevkin için başkalarını üzmeyi ve kırmayı seviyorsun değişik bir tatmin olma ve kendi bakış acina uygun sonuçta sende diğer insanalr gibi kötüsün
Kötü insanlara iyilik yapmak nankörlüğü doğurur hayat acımasız ben niye merhametli olayım ki? İyi olan kaybeder
Bir insani tanimadan iyi mi kötü mü olduğunu bilemezsin evet hayat acımasız bir yer ama sırf acımasız diye insanlığını unutamazsin eger unutursan nefret ettigin kişilerin bir yansimasi olursun
Kendimi kötü hissediyorum değersiz miyim dedin bende öylesin dedim aslında genel bi soru değil bu ayrıca sende kötüsün ben herkesten uzak bi yaşam sürüyorum sence ben kötü olsam ne iyi olsam ne?😃
Başlıkta kadinlar değersiz mi yazıyor ve bende kadınım kendimi ve kadinalri sordum yani genel bir soruydu ve iyi biri olman ve olmaman beni ilgilendirmez sadece tavırlarının hoş olmadığını söyledim
Ben kendime zaten ben çok iyi biriyim melek gibi insanim demedim neden bu kadar kişisel algılıyorsun ki
Kaç erkek tanıdın ve seni değersiz hissettirdi akrabalar genelde egoisttir onları geç
Genellikle daha önceden bir sevgilim oldu ve sürekli bana kötü davrandi ve ayrildim ve akrabalarımda böyle söyleyince böyle bir soru sormak istedim
Değer vermediğin insanların senle ilgili söyledikleri sana yaptığı davranışlar senin değerini belirlemez umurunda olmasın senin değerini sen belirlersin bence sen kendine değer ver insanlar da sana değer versin sen kendine güven insanlarda sana güvensin altın anahtar bu
İşte bu laflarına hak verip saygı duyarim
Hak verilmez alınır tanımadığın birine niye saygı duyuyosun ki?
Fikirlerine saygı duydum
Çünkü laflarin ile insanlein kendini umursayip önemsemedigi kişilere kulak asmamasini söyledin bende bu fikre katildim ve fikrine saygimi belirttim
Hak veriyorum dedigimdede fikirlerine katıldığımi belirtmek istedim
Bi tahta parçası sobada da yakılır ya da keman olur satılır hele titanikte birine aitse milyon dolarlar eder sen değerini gören kişileri sev sana bişeyler katan kişilerle dost ol senin modunu düşüren negatif kişileri sana zarar veren ya da zarar verme potansiyeli olan kişileri hayatından çıkar böyle ilerlersin
Keşke kölen olsam