Çok mutsuzum gençler dertleşecek beni anlayacak bir arkadaş arıyorum var mı burda?

5 yıldır birlikte olduğum birisi var her kavgamızda bana bitti yüzüğü atıyorum diyo. Nişanlıyız bu arada. Bugün yine kavga ettik. ben artık iyice dolmuşum bağırdım çağırdım snra pişman oldum özür falan diledim. barıştık sonra onun tlefonundan bir arkadşımı aradım sonra bir an şeytan dürttü mesajlara girdim baktım. bir kızla konuşma vardı kız banane kimle nişanlandığından falan diyodu mesajda ilerisini gerisini göremedim ama bir yerinde nişanlım tamam sana hiç bunu söylmedim say siliorum numaranı o zaman falan demiş başka bir konuşma göremedm rehbere girdim baktm benm bildiklerim haricinden 3 kız daha ekliydi numaralarımı kendime alıp whatsapptan resimlerine baktm ve baya baya genç kızlar. ve o an barıştığımıza pişman oldum belki kötü bir muhabbet yoktur ama ne zaman bir kıza bişy teklif etse kızlar kabul etmezse söylemedm say der. o yüzden aklım çok karışık. evlenmeyi düşündüğüm adamdan ayrılmayı düşünüyorum ama ayrılma yoluna girdiğimiz an ben çok kötü oluyorum ağlıyorum kndime zarar vermeyi dşünüyorum ölmek istiyorum. ama şu an ona güvenmiyorum galiba. bunu ona nasıl söyleyebilirim. ya da ona nasıl güvenebilirim. sürekli telefonunu saklıyo benden zaten
Çok mutsuzum gençler dertleşecek beni anlayacak bir arkadaş arıyorum var mı burda?