5 yıldır birlikte olduğum birisi var her kavgamızda bana bitti yüzüğü atıyorum diyo. Nişanlıyız bu arada. Bugün yine kavga ettik. ben artık iyice dolmuşum bağırdım çağırdım snra pişman oldum özür falan diledim. barıştık sonra onun tlefonundan bir arkadşımı aradım sonra bir an şeytan dürttü mesajlara girdim baktım. bir kızla konuşma vardı kız banane kimle nişanlandığından falan diyodu mesajda ilerisini gerisini göremedim ama bir yerinde nişanlım tamam sana hiç bunu söylmedim say siliorum numaranı o zaman falan demiş başka bir konuşma göremedm rehbere girdim baktm benm bildiklerim haricinden 3 kız daha ekliydi numaralarımı kendime alıp whatsapptan resimlerine baktm ve baya baya genç kızlar. ve o an barıştığımıza pişman oldum belki kötü bir muhabbet yoktur ama ne zaman bir kıza bişy teklif etse kızlar kabul etmezse söylemedm say der. o yüzden aklım çok karışık. evlenmeyi düşündüğüm adamdan ayrılmayı düşünüyorum ama ayrılma yoluna girdiğimiz an ben çok kötü oluyorum ağlıyorum kndime zarar vermeyi dşünüyorum ölmek istiyorum. ama şu an ona güvenmiyorum galiba. bunu ona nasıl söyleyebilirim. ya da ona nasıl güvenebilirim. sürekli telefonunu saklıyo benden zaten
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılaranızda bir sorun var belli arranızda bir güven sorunu var erkekler kavga istedikleri zaman küçük şeylerde kıyametler koparabililer mesajlardan anladığım kadaryıla o kişi nişanlanmadan sonra kendini sorgulamış kendinde o heyecanı kaybetmiş görünüyor ki bunları arkadaşlarına çıtlatmış mesajları bir yolla hiçbir şeyolmamaış gibi silmesi de garip bundan kaçar gibi eğer karşılıklı bir güven sağlamıyorsanız tekrar düşünün derim eğer o bu konularda çok rahat ve seni önemsemiyorsa bu da bir sorun tabi ki insan bu kadar gevşek olmamalı bir sorun varsa bunu güven içinde halletmeli şu an için eğer aranızdaki bağı tekrar kurasanız ilişki nir düzlüğe çıkabilir ama güvensizlik insanlara çok şey kaybettirir pişmanlık aşılar 5 yıl uzun bir süre ama sonsuza dek de kimse mutsuz bir evlilik istemez bazen bir şeylerden mutlu olabilmek içinde birşeylerden vazgeçmek gerekebilir bu ikiniz içinde çok yararlı olacaktır saygılarımla...(. bir problem olursa mesj atabilirsin )
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılmak istediğimi tam söylemiyorum ama ima ediyrum o zaman nolursa olsun ben senden vazgeçmem seni asla brakmam diye tuttruyo
- +1 yıl
o zaman bir birine zaman verin senden vazgeçmem seni bırakmam sözleri gerçek anlamda bunu sana vaat ediyorsa buna gayret edin yoksa bu sözler bir anlam taşımaz ikiniz içinde
En İyi Cevaplar
Gece gece sanki özellikle dolduruyorsunuz beni he..
Yav atsın ya. Muhtaç mısın? Onun afadersin köpeği misin? Ne bu muamele ya.. İnsan insan gibi davranmayı öğrensin önce. Pişman olma kızım. Duygularına haps olmuşsun diye , acı çekeceksin diye pişman olma. O sana saygı duymayıp zırt-pırt bitti diyorsa ona saygının 's'sini verirsen ayıp sana. Sen eğer hayat kurmak istiyorsan aldığı nefesten dahi haber vericek bir insanla hayat kur. Çekeceğin acıdan korkup oturum zavallılar gibi ağlama. Dik dur dik. Kim bilir ne kadar güzelsin. Senin haberin olmadan ne diye kızlarla konuşur bu? Adamla nişanlısın nişanlı. Ne bu ciddiyetsizlik. Aklını başına topla. Evlilik bu evlilik.. Bana inan bir insan rahatlıkla 'yüzüğümü atıyorum' diyorsa o insandan bir hayır beklenmez! Yarın evlenince çokkk boşanırım diye tehditlerini duyarsın çok..12 Yorumla
Soran+1 yılonlar şimdiden başladı sen böyle olursan evlenince boşanırız falan diyip duruyo zaten. Ondan eksiğimde yok hatta fazlam var ama ben çok seviyorum sanırım onu
Canım zor bir durum.. Onunla konusmaktan baska çaren yok.. Önce bı konus söyle telefonunda bunları gördum sebebı ne diye sor.. Mantıklı ve senın içine sinen bir açıklama yaparsa sorun ortadan kalkar.. Fakat kaçamak cevaplar verırse ara kızları görüş derim.. Araştır neler neciler falan.. Senı aldatan bı adamla ömür birleştirmek senı sadece 2*3 ay mutlu eder.. evlenıp ayrılmak varken nısanlıyken ayrıl çk çok daha iyi.. Hem emınım sen herşeyı ögrenıp ayrılıyorz dedıgnde 1-2 gun ya da cok inatcıysa 1 hafta ses cıkarmaz sonra yalvarmaya baslar.. Onu adam ettin ettin edemedin sal gtsn adam olmaz cunku.. Sen nısanlının huyunu bılıosun ve o yaptıgı pisligi silmicek kadar senı önemsemıyo.. Korku bıle yok herifte göruldugu gibi.. 1sene uzulursun.. Sonra geçer.. Ömür gidicegine 1 yıl gözyaşı gider.. Lütfen yanlıs kararlar verip onun hatasını göz ardı etme.. Bılıyorum sevınce cok zor.. Ama yDualarım senınle
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. söyledim ben ona mesajlrı bir açıklama yaptm ve aslında inandım yani içime sinen bir açıklama oldu görüdğüm mesajlarla açıklaması tutuyodu ve ben onun ses tonundan yüz mimiklernden herşeynden anlıyorum doğru mu yalan mı söylediğini. o yüzden inandım doğru söylüyo gibi geldi bana
Benim halime dusmusun kuzum ya bu erkeklerin hepsimi ayni bilmiyorum benimde 5 senelik ciktigim oldu benle cikip baskalariyla konustugunu biri eski sevgilisiydi ayrilip baristim agliyordum cok hemde oldurmek istemistim sonra bitti guvenmek cok zorrdur telini sana nisanlisina vermeyen adam evlenince aldattiginida soylemez allah yardim etsin hayira yor biliyorum agliyosun kotu oluyorsun ama dusun tasin ve allaha dua et bol bol olmazsada ayril derim cok uzuldum sana canim ama
011 Yorumla
Soran+1 yılayrılamıyorum ki ona çok bağlandm ben 19 yaşındayım 14 yaşından beri birikteyiz ve o benm çocuklk aşkım ilk sevdiğim insan ilk sevgilim ilk şakım ik elini tuttuğm ik öptüğüm ilk ilk ilk ilk herşeyde o ilk. onu hayatımdan çıkartmam hiç ama hiç kolay değil. çok uğraşıyorum ondan vazgeçmek için ama şu an bunu yazarken bile ağlıyrum. onunla konuşuyoruz şu an gayet güzl bir şeklde ama içime sinmeyen bişeyler var
- +1 yıl
Sen benim gibi olmusun sevdigim ilk asik oldugum ve ayni sekilde herseyde ilkim oydu benimde ayrilinca yasadigimiz hersey gozu yuzu kokusu geliyordu zorda olsa barisiyorduk ama tek ben sevmisim o kandirmis hayirlisi olmadi senin gibi bende yazarken agladim gunlugume arkadaslarimla konusurken onu ama guclu ol dua et namaz kil icinde guzel duygular baslayip kafan dagiliyor ben birazda oyle unuttum onu aklimda bile degil şu an sende agla agla unutucaksin eminim unutmak senede alsa inan benim icim aciyo seni kendim gibi gordum keske yaninda olsam ve dedine daha yakindan care olsam canım yasin kac soyle
Soran+1 yıl19 yaşındayım. ondan ayrılmak istiyorum ama bir yandan da hiç istemiyorum
- +1 yıl
Tamam bak yasin daha kucukmus kiyamam sana ben :( ben bir abla olarak yerine koy ve agliyorsun suanda hemde icin ciz ederek benim dedigimi yap hemde simdi abdest al secde ser ve namaz kil simdi secdede allaha istedigin kadar agla ve dua et ve icinden. ne geliyosa rabbine soyle o sana yol gostericek ve bir kac kere namaz kil dua et birileri iyiler sana soyler :) tamam mi
Soran+1 yıladım esin abla edersen çok sevinirim. bennamaz kılıyorum devamlı olmasada arada bir ama dua ederken hep aramzdaki sorunlar düzlsin hayırlısı değlse bile onu hayırlı yapsın allah diye. yani dualarımda bile vazgeçemiyorum ki nasıl bir sevgi aşk bağlılıktır bilemedim
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok çok :)
Soran+1 yılTamam ablacım. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBazı erkekler kendi potansiyellerinin farkında olup, her çiçekle iletişime geçmekten hoşlanır. Bazıları duygusal olarak elde eder ve bırakır. Bazıları direkt tadını, özünü herşeyini alır bırakır. Aradığın sadece sana ait bir erkekse o olgunlukta erkeklerimiz yetiştirilmiyor. Hatta aynı özgürlüğe kızlarımızda sahip. Bir karar vermelisin. Eşin olacak adam bunu sürekli yapacak ve sen bunu kabulleneceksen bardağın dolu tarafıyla ilgileneceksin. Ancak GÜVEN senin için önemliyse güveneceğin sade bir erkek seç. Ve bırakma.
00 YorumlaTatlım seni ilerde dahada uzebilir. Adam olsun alsın guvenini. Sen ona muhtaç olma. Sen akışına bırak Allah nede olsa her zaman hayirlisini verir. Kendine zarar verip kendinide üzme. Genç kızlarla konuşan bir erkekten hayır gelmez belki ama hic belli de olmaz. Kendini üzme akışına birak. Allah senin için hayirlisni verecektir
05 Yorumla
Soran+1 yılo hayrılı değil gaiba ama ondan vazgeçemiyorum ki
Soran+1 yıl19 yaşndayım ben 14 yaşından beri birikteyiz ve o benm çocuklk aşkım ilk sevdiğim insan ilk sevgilim ilk şakım ik elini tuttuğm ik öptüğüm ilk ilk ilk ilk herşeyde o ilk. onu hayatımdan çıkartmam hiç ama hiç kolay değil. çok uğraşıyorum ondan vazgeçmek için ama şu an bunu yazarken bile ağlıyrum. onunla konuşuyoruz şu an gayet güzl bir şeklde ama içime sinmeyen bişeyler var
Soran+1 yılya ayrıılırsa? bundan çok korkuyorum?
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. ama önce bu adamın hayatınıza bu kadar etki etmesine izin vermeyin acı çekmek gerekiyorsa çekin ama bir insanı ölücek kadar sevmek ve o olmadan yaşayamam demek doğru değildir o insana çıkarsa siz hayatınıza devam edemicek duruma geliyorsunuz oda bunu kullanıyor olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılevet kullanıyo farknda çnkü öyle olacağımı
- +1 yıl
Önce kendinizi bu durumdan kurtarmalısınız aksi takdirde evlilik dahi olsa sonu iyi görünmüyor çıkarırsanız ne olur size çok korkunç geliyor ama değil sadece bir insanın yokluğuna alışmak zaman meselesi onun bıraktığı duygular ile yüzleşmek ve zamanla geçiyor öyle böyle başkaların da onu doldurmaya çalışmadan yaşamak zamanla düzeliyor
Soran+1 yılben 19 yaşındayım 14 yaşından beri birikteyiz ve o benm çocuklk aşkım ilk sevdiğim insan ilk sevgilim ilk şakım ik elini tuttuğm ik öptüğüm ilk ilk ilk ilk herşeyde o ilk. onu hayatımdan çıkartmam hiç ama hiç kolay değil. çok uğraşıyorum ondan vazgeçmek için ama şu an bunu yazarken bile ağlıyrum. onunla konuşuyoruz şu an gayet güzl bir şeklde ama içime sinmeyen bişeyler var
Soran+1 yılaldatığını düşünüyorum. içime sinmeyen bu ayrılmak istiyorum ama yapamıyrum
Soran+1 yılduygularım bir yandan çıkıyo onu çok seviyorsun deliler gibi aşıksın ona diyo bir yandan çıkıyo artık ayrılmalısın olmuyo görmüyo musun diyo
Olumsuz düşünmek olaya hep kötü tarafındna bakmak doğanızdamı var?
Seni aldatıyor düşüncesindeysen seni aldattığı kıza nende nişanlım var desin, Belki ona ilgi gösteren birine ben nişanlıyım, görüşmemiz dogru olmaz demiştir.
Aklına bir kez şüphe düşerse ve bu şüpheyi gidermek için nişanlınla konuşmazsan çığ gibi büyür içinde ve en çok üzülen sen olursun.02 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle oluyo ve oldu işte
Yuzune vur su numara kime ait de. Mesajlarini gordugunu soyle. Canim benim eger bir insan telefonunu veya herhangi birseyini senden sakliyorsa bilki o insanin sana karsi yalani var. sakin uzulme cik disariya gez dolas arkadaslarinla vakit gecir. yanliz kalma odaya kapanma dusunmemeye calis onu Ama asla affetme sana bunu yapan ilerde seni adam yerine dahi koymaz. Uzme kendini kimse icin
10 Yorumla
+1 yılbence gelecek vadeden bir eş adayı değil senin için ve güçlü olmaya çalış. kendime zarar veririm ölürüm biterim ne demek. salakmısın sen. silkin ve kendine gel. onun dışında birsürü erkek var o son şansın değl senin.5 sene sonra kucağında bebeğinle kocam artık eve gelmiyo değip ağlamak sence dahamı güzel
06 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle değil ama çok seviyorum çok bağlandm ona
- +1 yıl
birazda kendini düşün lütfen. evlenceğin kişiyi kalbine göre seçme, kalbinle beraber beyninlede tart, düşün biraz
Soran+1 yılbeynim daha berbat düşünüyo hatta o hiç düşünemiyo ki
- +1 yıl
beynin neyi öeriyor sana
Soran+1 yılbeynim ayrıl diyo kalbim otur oturduğun yere diyo
- +1 yıl
beynini dinleeeee sen
Iyi tarafndan bak bnce, simdi fark etmeseydn ilerde patlak verecekti, belki sni ilerde aldatacaktı, belki evlendikten sonra dul falan kalacaktn birakacakti seni, belki hep gizliden gizliye baskalariyla olacakti. Simdi hic degilse nasıl bir insan oldugunu daha iyi anladn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen dahada mutsuzum...
www.kizlarsoruyor.com/.../q2031486-kiz-arkadasim-sizce-benimle-neden-gorusmuyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce kendini toparlamayı dene. Az bir mesafeyi aç ve çok iyi düşün.
Belki de yanlış anlamışın.
Iyice bir araştır ona göre kararını al.
Telefonunu saklamak pek hayır elamet değil04 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyorum. ama nasl emin olucam bni aldatıp aldatmadığından
- +1 yıl
O kızların numarası varsa direk Konuş onun adında, ya da onun yanındayken onun numarasıyla kayıt ol o uygulamaya
Ve ona gelen mesaj şifresini al Mesajı sil ondan sonra. Aynı Mesajları sende alırsın
Soran+1 yılnasıl nasıl bir daha söyler misin? whatsaptan mı yapıcam bunu ve bunun için hat olması gerekmyo mu?
- +1 yıl
mesaj at özelden herkez görmesin
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Telefonunu mu sakliyo arkadasim o seni istemiyo ama onu rezil edebilirdin ictigi biseye musil ilaci felan kat telefonunu unutur sende bak napiyo emin olmadan ayrilma
04 Yorumla
Soran+1 yılona öyle şeyler yapamam ki ben üzülürüm sonra. ama emin olmaıyorum beni aldatıp aldatmadığına çnkü çok sevdiğini farkındayım onun ama sevse bile yapar mı acaba?
Soran+1 yıltabiki biliyorum orda hiç bir skntı yok ki
+1 yılBence mesajları okuduğunu açıkça soyle ve bırak değmez ona ve emin ol o ileride içmeye Dr başlarbelli yani
00 Yorumlabir defa beyaz sayfa üzerine siyah nokta düşmüş kalbe Şüphe girmiş güven Yıkılmış geri gelmez o güven
04 Yorumla
Soran+1 yılyeni bir syfa nasl açabilirz peki bembeyaz yeni bir sayfa
Soran+1 yılonunla
- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonunu Saklayan Nışanlanmış İken Başka Kızlarla Konuşan Rehberinde Tutan Adamı Salla Gitsin. Hayatın Tadını Çıkar
08 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum ama vazgeçemiyorum ondan
- +1 yıl
Çok Fazla Kendini Kaptırmamaya Bak Kimse İnsanın Kendisinden Değerli Değil.
Soran+1 yılbiliyorum ama kaptırdım bile çok bağlandm ona ben 19 yaşındayım 14 yaşından beri birikteyiz ve o benm çocuklk aşkım ilk sevdiğim insan ilk sevgilim ilk şakım ik elini tuttuğm ik öptüğüm ilk ilk ilk ilk herşeyde o ilk. onu hayatımdan çıkartmam hiç ama hiç kolay değil. çok uğraşıyorum ondan vazgeçmek için ama şu an bunu yazarken bile ağlıyrum. onunla konuşuyoruz şu an gayet güzl bir şeklde ama içime sinmeyen bişeyler var
- +1 yıl
O Zaman Sevmeye Devam Et Ama Arandaki Mesafeyi Korumaya Çalış. İlkler Önemli Unutulmaz Şeyler. Ama İçinde Yaşamaya Bak Bazı Şeyleri. Kendini Kandırmayı Dene
Soran+1 yılkendimi hep kandırıyorum zaten mutluyum mutlu olucam diye.
- +1 yıl
Mutlusun Mutlu Olacaksın Ama Kendin İçin Ne Yaptın Ne Yapacaksına Odaklan
Soran+1 yılkendim için hiç bişey yapmadım bu gidişlede yapamıcm
- +1 yıl
Yapmaya Çalışırsan Yaparsın. Kendinle Zaman Geçir Seveceğini Sev Adam Benliğinden Ödün Verme.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmediğin bir insanla bir ömür geçer mi mantıklı düşün?
02 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyorum ama çıkış yolu bulamıyorum ki
- +1 yıl
çıkış yolun; . İlişkiyi bitirmek
Evlenmeden aldatmasi daha iyi cunku evlilikte olmasi cok buyuk sorun olur
06 Yorumla
Soran+1 yılsence beni çok sevse bile aldatır mı?
Soran+1 yılama bu beni çok üzüyo ben onun hayatında ikinci bir kadın daha istemiyorm
Soran+1 yılnapıcam ben? ayrılmak istiyrum ama yapamıyorum onsz kendimi bir hiç gibi hissediyorum neden böyle oldum bilmiyorum çok fena bağlandım ona
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılacı ama gerçek daha evlenmeden bunları yapan adam evlendikten sonra daha çok yapar kuş kafeste der daha rahat hareket eder ayrıl bence. zaten güven yoksa o evlilik uzunda sürmez.
00 Yorumla
+1 yılGüven yıkılmış bidaha da geleceğini sanmıyorum hani Bembeyaz sayfa açamazsın o kişiyle bidaha açsan bile rengi değişir aynı tona tutturamazsanız..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. bir kere ölmek varken evlendikten sonra hergün ölmek var. seç birisini
02 Yorumla
Soran+1 yılya daha güzel olursa herşey evlenince. Nikahta keramet var derler ya :(
+1 yıldirek herşeyi söyle nolcak güvenmiyosan ilersi gelmez zaten asla. saklıcak gizlicek bişeyi yoksa o teli gizlemez senden
00 YorumlaSal gitsin bacım ondan sana yar olmaz zor olur ama unutursun
02 Yorumla
Soran+1 yılunutamam kii ben 19 yaşındayım 14 yaşından beri birikteyiz ve o benm çocuklk aşkım ilk sevdiğim insan ilk sevgilim ilk şakım ik elini tuttuğm ik öptüğüm ilk ilk ilk ilk herşeyde o ilk. onu hayatımdan çıkartmam hiç ama hiç kolay değil. çok uğraşıyorum ondan vazgeçmek için. onunla konuşuyoruz şu an gayet güzl bir şeklde ama içime sinmeyen bişeyler var
+1 yılHayatına müdahale etmem sadece konuşuruz dertleşiriz birbirimizin yanında oluruz arkadaş olabiliriz seninle çok ciddiyim istersen yazabilirsin bana?
00 Yorumlasen zaten bunları düşünüyosan güvenmceksındır güvenmek kolay değil nasıl bir ömür geçecek onla? boşver gitsn
00 Yorumla
+1 yılBenim derdimi dinlesen benim ki dertmi diye oturur ağlarsın... ;(
00 Yorumlatinlama az votka cok visne doldur tuzsuz leblebi iste bukadar 1 ay takil unutursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılDertlerini dinlerim ama seni daha kötü ederim. En iyisi başka bir arkadaş bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçapkın biri olduğu belli evlendikten sonra sorun yasamak istemiyosan ilişkini gözden geçir
013 Yorumla
Soran+1 yılişte geçiriyorum ve ayrılmak istiyorum ama onsuz da yapamam
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin üzülmede
Soran+1 yılçok üzülüyorum şu an. aslında ayrılsak hem onun için hemde benm için en iyisi olucak ama yapamıyorum ki. bişey söylemeyede korkuyorum ayrılır benden diye
Cevap sahibi+1 yılgenel olarak bak duruma duygusal olarak değil sonuçta bununla bir ömür geçirceksin evlendikten sonra ayrılmak istersen bu kadar kolay olmayabilir
Soran+1 yılbiliyorum ama napıcam onu bilemiyorum onsz kendimi bir hiç gibi hissediyorum neden böyle oldum bilmiyorum çok fena bağlandım ona
Cevap sahibi+1 yıldua et o zaman yasınız kaç
Soran+1 yıl19 yaşndaym ve bak ben 14 yaşından beri birikteyiz ve o benm çocuklk aşkım ilk sevdiğim insan ilk sevgilim ilk şakım ik elini tuttuğm ik öptüğüm ilk ilk ilk ilk herşeyde o ilk. onu hayatımdan çıkartmam hiç ama hiç kolay değil. çok uğraşıyorum ondan vazgeçmek için ama şu an bunu yazarken bile ağlıyrum. onunla konuşuyoruz şu an gayet güzl bir şeklde ama içime sinmeyen bişeyler var
Cevap sahibi+1 yılbunu onla konuşmalısın o zaman
Cevap sahibi+1 yılyasadıklarınız sana engel oluyodur dimi
Soran+1 yılkızar ayrılır diye korkuyorm
Cevap sahibi+1 yılgizliden bir çıksana özele geliyim
Soran+1 yılsen çıksana iki dk hemn ben atıym mesj
Cevap sahibi+1 yıltamam
Geçmiş olsun yapilacak soylenecek bir sey yok herseyi sen biliosun ona karşı sevgini v. s ni
00 YorumlaKaçamak yap sende allah allah
00 Yorumlaben varım tatlım sana bile yeterim muck
00 Yorumlatabiki ne demek olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılsence beni çok sevse bile aldatır mı? ben galiba ayrılmak istiyrum ama vazgeçemiyrum ondan
Soran+1 yılçok bağlandım ona ben 19 yaşındayım 14 yaşından beri birikteyiz ve o benm çocuklk aşkım ilk sevdiğim insan ilk sevgilim ilk şakım ik elini tuttuğm ik öptüğüm ilk ilk ilk ilk herşeyde o ilk. onu hayatımdan çıkartmam hiç ama hiç kolay değil. çok uğraşıyorum ondan vazgeçmek için ama şu an bunu yazarken bile ağlıyrum. onunla konuşuyoruz şu an gayet güzl bir şeklde ama içime sinmeyen bişeyler var
- +1 yıl
farklı bir heyecan arıyor gibisin sıkıldığının göstergesi bu ama başka birisi olduğunda alışılagelmiş alışkanlıkları başkasında arayacaksın ama bulamadığında yine onu arayacaksın yani demek istediğim bu ilişkide bir süreç ve bizim insanlarımız bunu ayrılık nedeni olarak görüyor ama %80 pişman oluyor..
Soran+1 yılhayır hayır ben başka bir erkeğe o gözle hiç bakamadım ki hayatım boyunca bu yaşıma kadr yani. bn hep ona baktm onu gördm gözm başka bir erkeğe göz ucuyla bile bakmadı
Soran+1 yılo beni itmiş olur öyle şeylere çnkü ben asla öyle bişey yapck biri değilm. benm kimyamla oynadı adam resmen
Tel saklıyorsa vardır bırseyler
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum
08 Yorumla
- +1 yıl
beş yılın vermiş olduğu bir yorgunluk olabilir.
Soran+1 yılyorgunlk bende de var ama ben niye başkalarına bakmıyorm
- +1 yıl
O sen değilsin , erkek farklıdır bazen
Soran+1 yılAma neden? ben tüm benliğimle ona adıyorum kendimi o niye böyle yapıyo
- +1 yıl
Bu soruyu istersen nişanlına sor en güzel cevabı sana o verecektir. Söylenen ya da yazılan her şey boş çünkü bu onun fikirleri olmayacak.
Soran+1 yılona sorunca öyle bişey yok falan diyick illaki
- +1 yıl
sen cevapları da biliyorsun o halde gelecekte neler olacağını da rahatlıkla bilebilirsin kendin hakkında
Vardır bir hayır bencede ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yaşadınız mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır öpüşmenin ilerisine giden bişey olmadı
Cevap sahibi+1 yılHertürlü dertleşirim buyur anlat
Soran+1 yılben 19 yaşındayım 14 yaşından beri birikteyiz ve o benm çocuklk aşkım ilk sevdiğim insan ilk sevgilim ilk şakım ik elini tuttuğm ik öptüğüm ilk ilk ilk ilk herşeyde o ilk. onu hayatımdan çıkartmam hiç ama hiç kolay değil. çok uğraşıyorum ondan vazgeçmek için. onunla konuşuyoruz şu an gayet güzl bir şeklde ama içime sinmeyen bişeyler var
Cevap sahibi+1 yılo sinmeyen şey nedir?
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum galiba ama istemiyorum da
Cevap sahibi+1 yılkişilik bozukluğu olabilir sende
+1 yılBuyrun dertlesebiliriz tabiki
00 YorumlaDertleselim
01 Yorumla
+1 yılkendine gel kızım...
00 Yorumlasabahçıyım dınlerım
09 Yorumla
- +1 yıl
aldatır sen sen ol karı milletine güvenme
Soran+1 yılbiz çok şey yaşadık atlattık herşeye rağmen birlkte olduk hiç ayrılmadık. 5 senem onunla geçti benm ve onun ailesi bizi istememesine rağmen biz dayandık herkese karşı el ele mücadele ettik. ama şu an artık dayanamıyorum ayrılmak istiyrum ama yapamıyorum
Soran+1 yılseviyo buna aslında eminim. ama daha öncede oldu böyle bir olay aldattı beni ama yemn bilah etti nerdeyse beni çok sevdiğine bir daha olmayacağına bide bugün konuşmş biz kavga ettiğimz sıralarda yanii
Soran+1 yılteşşekkrler yinedee
+1 yılMesaj Atablrsn
00 Yorumla
+1 yılsohbete gel
02 Yorumla
- +1 yıl
niye ölmek istiyon anlamadım bence bir ilişkide ayrılalım dendimi ayrılınmalı boşa konuşmamak lazım, seks için aldatmanın sexmekle alakası yok
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çok mutsuzum gençler dertleşecek beni anlayacak bir arkadaş arıyorum var mı burda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler