Sanaldan tanıştığım birinin hemen evlilik konusunu açması?

Sanaldan biriyle tanıştım, bazen flörtleştiğim inslar oldu ama ilk defa bu kadar farklı davran biri oldu. Kendinisi asker sadece 4 gün sosyal medyadan konuştuk bana hemen ailesini tanıtmaya başladı, evlilik hakkında beklentilerimi sordu, molalarında nefes almaya yetecek kadar vakti varken sürekli bana yazdı, erken uyumasına rağmen benimle konuşmak için sürekli geç saatlere kadar bekledi , seni görmek istiyorum dedi, dedim çok fazla aramızda yol var. Seni yeter ki göreyim ben o yolu çekerim dedi.( İzin zamanında ailesini görmek yerine benim yanıma gelmek istedi). Benden beş yaş büyük. Yaptığım meslekle ilgileniyor , hobilerim hakkında yeni dergi mi çıkmış hemen alıyor , okuduğum kitapları hemen aldı hepsini bir gecede sen beğendiysen güzeldir ben seni öğrenmek istiyorum dedi. Biliyorum herkes ilk başlarda böyledir ama her gün , ilk konuşmaya başladığımız günden beri evlilik konusunu açıp duruyor. Hep bana evlilikten beklentimi sorup sorup duruyor, sevdiğin insan için Doğu'da yaşar mısın diye sordu. Hayatıma hep girmeye çalışan erkekler oldu ama hepsi farklı amaçla bana yaklaşmaya çalıştı bunu hissettiğim için hiç birine şans vermedim. Ama sanki bu öyle değil gibi. Ben ama bu durumun normal olduğunu düşünmüyorum ya da hep bana yaklaşan insalar farklı olduğu için bana tuhaf geldi. Arkadaşlarımla bu tarz şeyleri konuşmayı sevmiyorum eğer ki bi ilişkimiz falan olursa her şeyi bilmesinler istiyorum. Özellikle erkek arkadaşlarım bi akıl verirse/ yorum yaparsa çok teşekkür ederim

Sanaldan tanıştığım birinin hemen evlilik konusunu açması?