• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Sanaldan konuştuğum biriyle evlilik olur mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
819
Yapay Zekaya Sor

sanaldan konustugum biriyle evlilik olur mu

Sanaldan konuştuğum biriyle evlilik olur mu?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
27 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.

Sanaldan konuştuğunuz biriyle evlilik olur mu, bu sorunun cevabı sizin ve karşınızdaki kişinin beklentilerine bağlıdır.

Eğer evlilik için aşk, sevgi, saygı ve uyum gibi temel unsurlar sizin için önemliyse, sanaldan konuştuğunuz biriyle evlilik yapmadan önce bu konuları iyice değerlendirmeniz gerekir. Çünkü sanal ortamda, gerçek hayatta olduğu gibi bir insanla etkileşim kurmak mümkün değildir. Karşınızdaki kişinin gerçekte nasıl biri olduğunu, nasıl bir karaktere sahip olduğunu, nasıl bir yaşam tarzı olduğunu tam olarak anlamak zordur.

Ancak, evlilik için yalnızca aşkın önemli olduğunu düşünüyorsanız, sanaldan konuştuğunuz biriyle evlenmek sizin için daha mümkün olabilir. Çünkü sanal ortamda da gerçek hayatta olduğu gibi duygusal bir bağ kurmak mümkündür.

Sanaldan konuştuğunuz biriyle evlilik yapmayı düşünüyorsanız, aşağıdaki hususlara dikkat etmenizde fayda var:

Karşınızdaki kişiyi olabildiğince iyi tanımaya çalışın. Bunun için onunla uzun süre sohbet edin, ortak ilgi alanlarınızı keşfedin, hayallerini ve hedeflerini öğrenin.
    Karşınızdaki kişiyle yüz yüze görüşmeye çalışın. Bu, onun gerçekte nasıl biri olduğunu anlamanız için önemli bir adımdır.
    Evlilik için gerekli olan temel unsurları göz önünde bulundurun.
    Eğer sanaldan konuştuğunuz kişiyle evlilik yapma kararı alırsanız, evliliğinizi sağlam temeller üzerine inşa etmek için zaman ve çaba harcamanız gerekir.

İşte sanaldan konuştuğunuz biriyle evliliğinizi sağlam temeller üzerine inşa etmek için yapabileceğiniz bazı şeyler:

Evliliğe hazırlık sürecine ciddiye alın. Evliliğe karar vermeden önce, ilişkinizi her yönden değerlendirin.
    Evlilik öncesi danışmanlık alın. Evlilik öncesi danışmanlık, evlilik hakkında bilgi edinmenize ve evlilik hayatınıza hazırlanmanıza yardımcı olabilir.
    Evlilikten sonra da ilişkinizi önemseyin. Evlilik, sadece bir başlangıçtır. Mutlu bir evlilik için, evlilikten sonra da ilişkinizi önemsemeniz ve üzerinde çalışmanız gerekir.
    Sonuç olarak, sanaldan konuştuğunuz biriyle evlilik olur mu, bu sizin ve karşınızdaki kişinin beklentilerine bağlıdır. Ancak, evlilik için gerekli olan temel unsurları göz önünde bulundurarak ve evliliğinizi sağlam temeller üzerine inşa ederek, sanaldan konuştuğunuz biriyle de mutlu bir evlilik yapmanız mümkündür.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• _RebelWolf_
    _RebelWolf_ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Ya ben sana şöyle bir şey söyleyeyim benim bir tanıdığım evlendi hatta öz abim evlendi buradan tanıştığı birisiyle evlendi olmaz diye bir şey demiyorum uzak mesafe olduktan sonra birbirini gidip görme durumları olduktan sonra olabilir ama sadece sanaldan konuşulan birisiyle evlilik düşünmek çok da doğru olmaz.

İlk insanların kültür yapısı aile yapısı bulundukları ortam ve coğrafi koşullar doğdukları yerler birbirinden farklı olduğu için birbirini tanıdıktan sonra ya da evlilik yaptıktan sonra bambaşka yüzleri bambaşka karakterleri çıkabiliyor Ama tabi şimdi sevgililik nişanlılık döneminde olduğu gibi evlilik döneminde de hadi ben istemiyorum vazgeçtim diyemiyor insanlar, Bu yüzden de sanaldan konuştuğum biriyle evlilik olur ama yüz yüze görüşürsen sürekli olarak iletişim içinde olursan ailesini tanırsan kendi ailene uygun olduğunu anlarsan ve kültür yapısının sana uygun olduğunu anlarsan olur olmaz değil ama bir anda seviyorum ölüyorum hoşlanıyorum diyerek evlilik yapmaya kalkarsan o iş bir köşede kalır.

Bir de genelde şöyle bir şey söyleyeyim insanların yaptığı hatalardan birisi şudur işte ben seviyorum ben evleniyorum ailesi beni ilgilendirmez öyle bir şey olmuyor evlendiğim kişinin ailesi aile yapısı da gerçekten çok önem arz etmektedir.

Benim abim 2 senedir evli ha açık konuşayım yengemi seviyor muyum sevmiyorum çok da muhatap değilim yani benim de kendime göre geçerli sebeplerim var o yüzden iyi karar vermeni tavsiye ediyorum artık insanlar tamam kendisi buluyor internetten buluyor da sadece internetten konuşmayla olmuyor, iş durumu meslek durumu ekonomi durumu üzerine evi var mı yok mu bunları dikkat etmek gerekiyor artık öyle samanlık seyran olmuyor kimse kendini kandırmasın.

1
    9 Yorumla
    • birtanekız12
      birtanekız12
      +1 yıl

Cidden burdan tanışıp mi evlendiler

Yorumla
    • _RebelWolf_
      _RebelWolf_
      +1 yıl

Aynen öyle oldu

Yorumla
    • birtanekız12
      birtanekız12
      +1 yıl

Aile yapısı cidden önemli evlilik için ayrıca helal olsun buradakilere nasıl güvenilir bilmiyorum

Yorumla
    • _RebelWolf_
      _RebelWolf_
      +1 yıl

Bende bilmiyorum abim evde kalma korkusu yüzünden

Yorumla
    • birtanekız12
      birtanekız12
      +1 yıl

Kötü olmuş o zaman

Yorumla
    • _RebelWolf_
      _RebelWolf_
      +1 yıl

Herkesin kendi tercihi evleneli 2 sene oldu hem çok seviyor muyum hayır anlaşıyor muyum hayır merhaba merhaba ailem de çok anlaşamıyor ailesiyle de fazla anlaşamıyoruz mecburiyet

Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

kaç yaş farkı var abinle yengen arasında merak ettim

Yorumla
    • Nurvan
      Nurvan
      +1 yıl

@birtanekız12 bence olur niye olmasın

Yorumla
    • _RebelWolf_
      _RebelWolf_
      +1 yıl

@enteresanbiadam üç yaş falan

Yorumla
  • Myystic
    Myystic Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 70%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı.

Bana "ne zaman evleniyoruz?" diye soruyor. Olur mu olur, ancak karşındaki insanı iyice tanıman gerekiyor. Çevremizdeki insanlara bile güvenimiz yokken, internetten insanın gözünü elbet korkutuyor. Zaman, zaman ve zaman. Tanıyacaksın, tanıdığını sanmayacaksın. Hayatına almak istediğin kişi değil, herkes için geçerli bu. Hayatımda bana kazık atan insanlar hep güvendiklerim oldu. Güvenini kırmalarına izin verme.

1
    0 Yorumla
  • furypistons
    furypistons Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Çok değişken bir konu iyi birisi de çıkabilir kötü de. Yani hem olur hem olmaz diyeceğim. Belki de sana o güveni verenlerle görüşebilirsin ama yıllar geçse de birbirlerinin gerçek hallerini keşfedemeyen tanıdığını sanan sorun yaşayan insanlar var, seni hiç tanıyamamışım diyenler var. Hayırlısının nereden çıkacağı belli olmaz belki reelde bulamadığını ora da bulacaksın kısmet.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

103

Cevap

141

Cevap

• bayMatthew
    bayMatthew Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 89%
    +1 yıl

Günümüzde tanışmaların hepsi zaten sanal ve sanal ortam üzerinde ilerliyor her şey. Sadece bu durum sanalda kalmamalı. Yani görüşüp size uygun olup olmadığı, aile yapısı, aldığı eğitimi ve zenginliği size uygun olup olmadığını öğrenmeniz lazım. Sonrasında zaten sanaldan konuşmaya devam edip daha da detaylı tanıyabilirsiniz bence.

1
    0 Yorumla
  • BᴬLKᴵZ
    BᴬLKᴵZ Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Ben sanaldan birine aşık oldum. 2 yıl gecti ve bulusmak istedi bende her seferinde gitmedim ve şimdi onu kaybettim. Eve geldim kimse yoktu o sessizlikle defalarca ağladım. Ağlarken tek cümlemse "Benden Vazgeçmiş Olamazsın'dı" Fırsatın varken sevdiğin adamin istediğin hayatin pesinden git. Ve sonra benim gibi olma. Sevdalanmak ve günün sonunda acı çekmek o kadarda iyi birsey değil..

0
    0 Yorumla
  • muhammets8
    muhammets8 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 78%
    +1 yıl

Olabilir. Kriterlerinizi doğru odaklara göre oluşturursanız ve bunlara karşılık alırsanız evlenmek için engellere göğüs gerebilirsiniz. Engellere çözüm üretip huzurunuzu devam ettirebilirsiniz. Keza benim abimde zamanın facebookundan tanışıp evlendi.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Biz otobüste tanıştık ilk konuşmamızda ben seninle evlenecem benim kaderim sensin dedi ☺️ ilk haftadan evlilik kararı aldık konu nasıl oralara geldi de beni buna ikna etti bilmiyorum 😀 yürek yedim sanırım ama ilk haftadan aileme anlattım o ikinci gün annesine gelinin diye tanıttı daha ortada bişey yokken ☺️ şu an sozlendik bikac ay sonra kına nişan ve düğün var 🥰🥰 ama Allah bunu sana hissettiriyor ya. Misal onu gördüğümde yıllardır tanıyorum gibi bir yüzü vardı hiç yabancı gelmedi

2
    8 Yorumla
    • Sorusorandedektifkız
      Sorusorandedektifkız
      +1 yıl

Kendi düşen ağlamaz dizisini hatırlattı türk yaz dizisi gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

🥰🥰bide biliyor musun otobüste koltuk numaralarıni görmedim yazmıyordu sanırım bende hangisi benim yerim bilmiyordum kafama göre bir yere oturdum meğer onun yerine oturmusum yani o kadar yer varken sözlümun koltuğuna oturmusum ben ordan kalktiktan sonra o geldi oraya oturdu 😅😅

Yorumla
    • Sorusorandedektifkız
      Sorusorandedektifkız
      +1 yıl

Güzel rastalanı olmuş :) kader kısmet sizin adınıza sevindim hakkınızda hayırlısı olsun umarım her daim mutlu olursunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amin inşallah 🥰 çok teşekkür ederim güzel dualarınıza ihtiyacımiz var ilkbaharda düğünümüz var

Yorumla
    • Sorusorandedektifkız
      Sorusorandedektifkız
      +1 yıl

Günümüzda ilginç ve şaşırtıcı gelmiyor değil ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Film sahnesi gibi bir tanışma 😅😅 duyanlar uydurdugumuzu bile düşünebiliyor

Yorumla
    • Sorusorandedektifkız
      Sorusorandedektifkız
      +1 yıl

Günümüz toksic ilişkilerinden uzak bir tanışma hikayesi ileride torunlarınıza anlatırsınız hayırlısıyla 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnşallah o günleri görmek bize de nasip olur 🙏🙏

Yorumla
  • Kardelen236
    Kardelen236 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Külturünüz, yaşam biçimleriniz, hayat görüşünüz bir ise ve hoşlantı varsa görüşülebilir. Yalnız sanalı biran önce sanallıktan çıkartmak gerekir. Yoksa hayal dünyasında gezinmekten öteye geçemezsiniz.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sanalda olan ilişkilerde genelde sorun oluyor bence ama olabilirde eğer değiştiririm dediğim bir şey varsa evlenme
    Karşındaki kişide iyi düşün sanladan yapılan eviliklerin %80 ayrılık ile bitiyor oyuncak değil bu dikkat et? Eğer birbirinizi olduğunuz gibi kabul etmicekseniz asla evlenmeyin.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkekler olur diyor

Sen erkekleri değil kadınları yani bizi dinle bence

Ben sanal ortamda bazı kişilerle konuştum tanıştım sayısını hatırlamıyorum o kadar çoktu yani

Reelde görüşmedik mesaj telefonda konuşma oldu zaten konuşunca ne book olduklarını anladım..
    Sn sen ol sakın sosyal ortamlara güvenme

Hayatının hatasini yaparsın soyliyim...

2
    0 Yorumla
  • Joxer
    Joxer Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Ben sanaldan tanıştım real oldu yanina gittim ilk 4 ay sanal 1 yıl boyunca geri kalan real ve ondan başkasını gözüm görmüyor seni gerçekten seviyorsa olur da evlilik düşünme hemen ilk 15 20 yılıni ya da 10 14 yilini sevgili olarak geçir

0
    0 Yorumla
  • Furkanoffıcal
    Furkanoffıcal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

İnsanları reelde sanal olarak tanıyoruz zaten evlenince çoğu kişi değişiyor tanıdığın kişiden eser kalmıyor iyi tanımak rahat olmak önemli senin yanında rahat değilde yapmacık davranıyorsa zaten bil ki değişecektir hiç gerek yok böyle atraksiyonlara.

0
    0 Yorumla
  • Kiraz4041
    Kiraz4041 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Oluyor eşim iki yıl pesimden koştu her şey bı fotoğrafla başladı evimi okulumu hatta arkadaşlarıma kadar herşeyimi buldu şimdi 8 yıldır evliyiz bir kızım var ve çok mutluyuz şu an bu yorumuda birlikte yazıyoruz geçti bizden desede söz uçar sevgi daim kalır ☺️

1
    0 Yorumla
  • ZiVRi
    ZiVRi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 92%
    +1 yıl

1999 yılında tanıştığım eşim ile 8 yıl uzaktan ilişkimiz oldu ve 2007 yılında evlendik. 16 yıllık evliliğimiz devam ediyor 15 ve 12 yaşlarında 2 oğlumuz var 😊

1
    5 Yorumla
    • kalpsancısı17
      kalpsancısı17
      +1 yıl

Helal olsun o kadına. Çok şanslısın gerçekten. Her kadın aynı değil işte. Şikayet edenler okusun bu yorumunu !

Yorumla
    • ZiVRi
      ZiVRi
      +1 yıl

Bana helal olmasın mı 😄

Yorumla
    • kalpsancısı17
      kalpsancısı17
      +1 yıl

Sanada helal olsun. :)) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Darısı başımıza inş.

Yorumla
    • ZiVRi
      ZiVRi
      +1 yıl

Nasip kısmet hakkınızda hayırlısı

Yorumla
    • kalpsancısı17
      kalpsancısı17
      +1 yıl

Teşekkür ederim. Kısmet.

Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Olur. Tanıdığım kişiler var bura da dahil. Çocukları bile oldu ve çokta mutlular🧿

Doğru insana denk geldiyseniz nerden tanıştığınızın hiç bir önemi yok

1
    0 Yorumla
  • cleopatra01
    cleopatra01 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Ben sanaldan tanışıp 5 yıllık beraberlikten sonra evlendim. 6 gün sonra ikinci yılımızı deviricez 😍🎈 Ruh eşimi sanaldan bulacağım gerçekten aklıma gelmezdi 🥹Ama siz yine de her önünüze gelene güvenmeyin tabii. Herkes o kadar şanslı olamayabiliyor 🙄

1
    3 Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

Kaç yaş fark var acaba

Yorumla
    • cleopatra01
      cleopatra01
      +1 yıl

4 yaş. Ama şu da önemli yalnız. Tanıştığım kişi aynı şehirdeydi. Uzak mesafeden olacağına inanmıyorum çünkü. Tanıştık ve o güveni verdikten sonra buluşma da gerçekleşti. Çok gariptir ama o gün “bu adam benim kaderim” demiştim. Öyle oldu

Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

Anladım. Vay be

Yorumla
  • Akrep1112
    Akrep1112 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 83%
    +1 yıl

Neden olmasın. Sanalda ki insanlar başka uzaydan gelmedi ya gerçekte gördüğümüz insanlar hepsi sanal alemde zaten

2
    1 Yorumla
    • enteresanbiadam
      enteresanbiadam
      +1 yıl

Aynen öyle. buradaki büyük bir kitle dışardaki insanlarla sanaldakilerin farklı tür oldugunu zannediyor asfsdgdfh

Yorumla
  • Geiltoy
    Geiltoy Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Olurda acaba sonu olur mu?
    Pavyonda sonuclanmasida mümkün,
    Meyhaneden cikmayan birinin X cocuklu hanimi olmakda mümkün.

Realdekilerin suyumu cikdi?

0
    0 Yorumla
  • ProducerT
    ProducerT Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Gözün gördüğüne bile güven olmuyor bırak sanalı günümüzde evlilik pek mantıklı değil Eskiden sevgi herşeyi aşar düzeltir güzelleştirir sanırdım yanıldığımı en sevdiklerim öğretti...

0
    0 Yorumla
  • MUAY7578
    MUAY7578 Takip Et
    Guru Yaş: 53
    +1 yıl

Evliliğe giden yolda;
    yaziışıp tanışırsınız, buluşup konuşursunuz, fikirleriniz uyarsa arkadaş olursunuz.
    Zaman içinde birbirinizi öğrenir önce sevigilillik sonra aşıklık yaşarsınız.
    Böylece evlilik yoluna girmeye başlarsınız.

0
    0 Yorumla
  • Nosad
    Nosad Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Yapilada bilir yapilmayada çünki insan bazen ailesindeki kişiyi bile iyi taniyamiyor o zaman yakinindaki eşi olacak insani nasil tanisin. Hem Allah aşkina bu devirde evlilikmi kaldi😏

0
    0 Yorumla
  • BaharEkin
    BaharEkin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Niyeti ciddiyse neden olmasın? Güvenilirse evlilik olabilir. Hem yakındakilerini daha tanıyamamışsın. Sanaldakini neden tanıyamazsın ki? Zamanla tanırsın.🌟🌟🌟❣️❣️❣️

0
    0 Yorumla
  • Ozanka1
    Ozanka1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 80%
    +1 yıl

Sonuçta internetten tanıştım ama görüşecek taniyacaksin nerde nasıl tanıştığını önemi yok yüzyüze vakit geçirip tanımak önemli. Normal şekilde tanışıp evlenenler de sorun olmuyor mu. O bı kriter değil

0
    0 Yorumla
  • Cesurzade
    Cesurzade Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

Gerçekten değer veriyorsanız niye olmasın. ilişki emek ister. Her ikinizde birbirinize vakit ayırıp birşeyler paylaşabiliyorsaniz çok güzel bir ilişki olur sevgililik olur evlilik olur

0
    0 Yorumla
  • MakeLikeATree
    MakeLikeATree Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Yani sadece sanalda kalmayacak tabii ki.. görüşeceksin, vakit geçireceksin. O zaman olur niye olmasın.

1
    0 Yorumla
  • Sevbenimç
    Sevbenimç Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Nerde tanıştığınız önemli değil ki nasıl ilerdiğiniz önemli insanlar heryerde birileriyle tanışabilir

1
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 520 cevap paylaştı.

Olur reelde görüşüp konuşulursa benimde üç yıllık sevgilim burdan mesela.

2
    0 Yorumla
  • karameleeeek
    karameleeeek Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

buluşmaların reele dönüşmesi ve kişilerin birbirini çok iyi tanıması gerekiyo o zman düşünülebilir ama hemen olmaz bence

1
    0 Yorumla
  • kırmızı_mercan
    kırmızı_mercan Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

Sanalda tanışırsın tamam da yüz yüze gelirsiniz konuşursunuz bir paylaşım bir çekim olursa olur

2
    0 Yorumla
  • Afrodit429067
    Afrodit429067 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

niye olmasın ya benim bir akrabam vardı internetten buldu evlendi her şey mümkün

2
    0 Yorumla
  • ahehejkekedk
    ahehejkekedk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

Sanaldan evlenebilen kişilere plaket verilmeli çünkü büyük başarı kesinlikle.

2
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 378 cevap paylaştı.

Sanaldan olmaz önce yüz yüze buluş ama öyle birkaç buluşma ile tanımazsın çok zaman geçirmek gereklidir.

0
    0 Yorumla
  • im_incrediblee
    im_incrediblee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Karşılıklı güven önemli sanal real fark etmez. eğer kişi kendini doğru lanse ediyorsa neden olmasın ki

0
    0 Yorumla
  • Carlosroberto
    Carlosroberto Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Olabilir , bilemiyorum. Gerçek hayatta görüşüp tanışmak gerekir tabi ama kimseye garanti veremem.

0
    0 Yorumla
  • Tokdüşünür
    Tokdüşünür Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Neden olmasın. Bana gelene kadar üzerinden bi ordunun geçtiği kizla da evlilik saçma olur. Her şey için gene bi sınır ve şartlar gerekli

0
    0 Yorumla
  • builder
    builder Takip Et
    Master Yaş: 58 , eic 74%
    +1 yıl

olabilir dde olmayabilir de
    karşınızdakini iyi tanımanıza bağlı tercihinize bağlı
    ha bir kafede tanıştınız ha burada farkı yok

0
    0 Yorumla
  • İk4126
    İk4126 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 88%
    +1 yıl

Sanal reaal olursa iyi çıkarsa neden olmasın❤️❤️

1
    0 Yorumla
  • lilyyx
    lilyyx Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Hiçbirine guvenilmez ya ne sanal ne real içini bilmiyorsun sonucta.

1
    0 Yorumla
  • visal01
    visal01 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 85%
    +1 yıl

evlenen oldu ama ayrıldı sevgili olanlar var saygı duyarım ama bu kadar ciddiye bence gitmez

1
    0 Yorumla
  • Kiangs23
    Kiangs23 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

tabi neden olmasın. arkadaşım evlendi. nazar değmesin çok mutlular

1
    0 Yorumla
  • engeler
    engeler Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 67%
    +1 yıl

Olur bazen insan bulamıyor
    Sanalda tanışmak zorunda kalıyor

1
    0 Yorumla
  • canturkkk
    canturkkk Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Güvenilir saygılı ve sevgili birisiyse neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • Byeconomist4721
    Byeconomist4721 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Neden olmasın ki yurt dışında gayet normal ama bizde durumlar biraz farklı

1
    8 Yorumla
    • Jemila
      Jemila
      +1 yıl

Allah Allah bunu senmi soyluyon aaaa şaşırdım şu an 😂

Yorumla
    • Byeconomist4721
      Byeconomist4721
      +1 yıl

Tabi ne sandın 😃😃

Yorumla
    • Jemila
      Jemila
      +1 yıl

Bişeyler sandım 😂

Yorumla
    • Byeconomist4721
      Byeconomist4721
      +1 yıl

Senin için fesat 😃😃

Yorumla
    • Jemila
      Jemila
      +1 yıl

Dimi 😅 ilk gorusmede kimse sabit durmuyor ki evlilik olsun hemen dimi😂

Yorumla
    • Byeconomist4721
      Byeconomist4721
      +1 yıl

Demek istediğini tam olarak anlayamadım valla 😁😁

Yorumla
    • Jemila
      Jemila
      +1 yıl

boş ver

Yorumla
    • Byeconomist4721
      Byeconomist4721
      +1 yıl

Ya sen varya sen 😂😂

Yorumla
  • Mirkutay
    Mirkutay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenen tanıdıklarım var olmaz diyemem onun için

1
    0 Yorumla
  • 6buse6
    6buse6 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 81%
    +1 yıl

Sandalla başla sonra gerçege dök zaten 1 hafta sonra sıkılır

0
    1 Yorumla
    • 6buse6
      6buse6
      +1 yıl

Ruhum zengin arkadaş 😂😂 sanal yazdık Sandal çıktı

Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.

olur hemde bal gibi olu ama ben evliliğe karşıyım

0
    0 Yorumla
  • Turkuaz88
    Turkuaz88 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

he olur zikini kaşıyarak seninle konuşanla mı evlenecen hahaahahah

0
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Biraz zor ailesini araştırmak gerekli bazı insanlarla evleniyor 1 2 sene sonra sorunlar çıkıyor.

0
    0 Yorumla
  • muratduru_1991
    muratduru_1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

Tanışmak ve güvenmek önemlidir, güvenirsen olabilir

0
    0 Yorumla
  • ferhatımben
    ferhatımben Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 89%
    +1 yıl

Olabilir yeter ki dürüst olsun bana hazırım ben

0
    0 Yorumla
  • ElifReyha
    ElifReyha Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Bence olmaz çünkü onun gerçek yüzünü ailesini vs şeyleri tanımıyosun

0
    0 Yorumla
  • HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl

Olur neden olmasın , hatta az daha oluyordu benim için sonradan olmadı

0
    0 Yorumla
  • kalpsancısı17
    kalpsancısı17 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 86%
    +1 yıl

Gerçekten iyi birisi ise olur. Reelde görüşerek kararı kendin verebilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Biyıldız
    Biyıldız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

Eskiden görücü usulü yaygındı yeni dünya düzeninde bu çok normal ve artarak devam edecek.

0
    0 Yorumla
  • myphonex
    myphonex Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Neden olmasın? Mesele sanal mı yoksa anlaşabiliyor olmak mı?

0
    0 Yorumla
  • Rsklnkv
    Rsklnkv Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

İnternetten tanışıp evlenen çok duyuyorum artık

0
    0 Yorumla
  • onixtapol
    onixtapol Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

He olur sanal sanal evlenin gerçeği görün bosanin bu kadar kimse kendi gerçek yüzünü sanalda göstermiyor

0
    0 Yorumla
  • HollandEUnl
    HollandEUnl Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı.

Olur yillaaaaaaar once sene 2000'li evlenmisti hala evli

0
    0 Yorumla
  • efendimbenim
    efendimbenim Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Olur da denmez olmaz denmez kişiye ve duruma göre değişir

0
    0 Yorumla
  • fhjjkb
    fhjjkb Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Bence imkansız olsa bile mutluluk ile sonuçlanacağını düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • Ruhunpenceresinden
    Ruhunpenceresinden Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Olur, neden olmasın? Yüz yüze oturup konuşursun, anlaşırsan, kafan uyarsa evlenirsin

0
    0 Yorumla
  • Semihh98
    Semihh98 Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sadece sanaldan konuştuğum kişiyle bırak evlenmeyi sevgili bile olmam

Yüz yüze görüş yakından tanı bence.

Acele karar verme derim

0
    2 Yorumla
    • cyrax1
      cyrax1
      +1 yıl

Bencede tam saçmalık

Yorumla
    • kedimsiii3
      kedimsiii3
      +1 yıl

Katılıyorum yazdıklarına

Yorumla
  • ironiq
    ironiq Takip Et
    Master Yaş: 50
    +1 yıl

Neden olmasın karşılıklı güven samimiyet önemli sonuçta sanal da yazışıp direkt nikah masasına oturmayacaksın illa görüşülecek

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (184)
Devamını Gör(229)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sanaldan konuştuğum biriyle evlilik olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Burdan biriyle evlilik olur mu? 62 cevap verildi
Konuştuğum kişi evli çıktı napabilirim? 26 cevap verildi
Konuştuğum kişi evli çıktı napabilirim? 31 cevap verildi
Konuştuğum kişi evli olabilir mi sizce? 24 cevap verildi
Sanaldan biriyle konuştum evli çıktı? 26 cevap verildi
Sanaldan tanışılan biriyle evlenilir mi? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨