Sanaldan tanıştığınız biri ile evlilik düşünebilir misiniz?
Düşünürüm
Düşünmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sanaldan tanıştığınız biri ile evlilik düşünebilir misiniz?
Burada mesele nereden tanıştığın değil karşındaki insanın nasıl biri olduğu ve seni ne kadar ileriye götüreceği.. ne kadar uyum sağlayacağı... amacının tam olarak ne olduğu.. bu soru işaretlerine cevap bulursan tabiki olur neden olmasın..
düşünülür neden düşünülmesin zaten sonuç olarak yüz yüze görüşülecek yani 2. gün evlenilmez gezilir yemek yenir vakit geçirilir vs vs vs bunlar olmadan evlilik olmaz zaten
Aynen öyle. Sonuçta şimdiki gençler hep sanal üzerinden tanışıp evleniyor bence gayet normal bir durum olduğunu düşünüyorum ben. Ama yinede iyice tanımadan evlilik yoluna girmek doğru değil.
Cevap
9Cevap
Düşünürdüm neden olmasın sonuçta sadece sanalda kalıp evlenmicez ya sksks
Aynen öyle. Yani sonuçta ne kadar sanalda olsa herkes insan. Ama iyice tanıyıp etmeden bence öyle büyük bir yola girmemek lazım diye düşünüyorum ben.
Tabiki de öyle doğru olan da o
Düşünmüyorum evlilik bekar özgürlük daha güzel
Aynen o yönden gerçekten öyle. Bekarlık gibisi yok evlenince tüm özgürlüğün elinden alınmış oluyor o yüzden bekarlık bu dünyanın bence en güzel şeyi.
karşılıklı samimiysek neden olmasın düşünürüm
ben genel olarak evlilik düşünmüyorum onun haricinde sanaldan da çok ilişki yaşadım buluştum vs
Tanışıp, ona güvendikten sonra olur
Aynen iyice birbirinizi tanıdıktan ettikten sonra neden olmasın. Sonuçta sanalda tanıştığımız insandan bizim gibi bir insan. Şimdi herkes sanaldan tanışıp evleniyor.
Yani tabi ki de öyle… görüşüp tanışmak ve anlaşmak önemlidir
İmkansız değil ama gibi bir şey.
Düşünemem.
Yani bazısı düşünür bazısı ise hiç düşünmez sanaldan evliliği falan. Eğer iyice tanıyıp ettikten sonra neden olmasın sonuçta oda bizim gibi bir insan.
Sanal dünyaya çok yeniyim …. Bilemedim
düşünürüm tabiki
Düşünmem
Çook zor
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?