Valla 😄 kendimde olanı onda da görürsem çok pis düşerim o bir gerçek...
Hımmm misal sevecen, samimi, merahametli kooocamaannn bir kalbi olan değer, kadir, kıymeti iyi bilen çocukla çocuk büyükle büyük ne istediğini bilen zeki akıllı yürekli baba yiğit attığı attık, dediği dedik, tuttuğu tutuk 😂😂😂 bir baba yiğit hayvan seven doğa seven yüreğinde koca bir merhamet olan birisi iseee ilgimi çeker haaa birde çay ve fener aşkı olacak. Egoist, kibirli, bencil olmayacak tutarsız olmayacak say say bitmez 😄 sipariş vermiş gibi oldum😂
03 Yorumla
Soran+1 yılbnjbhvhb siparişiniz olundu en geç üç iş günü içinde teslim ederiz 😝 rabbim istediğinden bile daha güzelini hayırlısıyla nasip etsin 😍
Soran+1 yılbjnbhmhv
En İyi Cevaplar
+1 yılÖzgünlük kesinlikle. Herkes gibi olmamak. Buna da tek bir tip örnek veremem anlatmak istediğimi biraz açıklamaya çalışırsam; kendine ait bir mizahı varsa, yaptığı mizah bile olsa buram buram zekâ ve özgün bir bakış açısı sunuyorsa dikkatimi çeker. Öte yandan herhangi ilgili olduğum veya dikkatimi çeken bir durumda/konuda fikirleri veya tecrübesi olduğunu görmek de merakımı cezbeder. Bana her şekilde bir şeyler katacak bir insan olmalı yani sözün özü. 👻
03 Yorumla
Soran+1 yılYahu senin görüşlerin neden buram buram kalite kokiyir 😍 gel de başkasına eic ver şimdi ama haklı olsan da aradığım cevap bu değil
- +1 yıl
Ahahah neymiş aradığın cevap ben de merak ettim şimdi 😂
Soran+1 yılŞimdi buradan yazarsam sonrakiler kopya çekmesin mesajdan derim bnbhhmv
+1 yılBir kadın , mahremini örtüyorsa , duruşuyla bakışıyla adabını koruyorsa , nerde oturup kalkması ve ne konuşacagını biliyorsa , sınırları ve çizgisi varsa herkese kahkaha öpücük atmıyorsa bütün buzlarımı eritir hafiften değil komple kalbim gönlüm aklım hepsi ona doğru gider... Ahh nerde öyle bir kadın olsa keşke...
110 Yorumla- +1 yıl
maalesef sırf 5 dilden fazla biliyor diye kişiliğine bakmadan gönlüm aklım o kadına gidemez. giden de cıkar için birlikte olur.
Soru ve aradagın cevapta mantık hatası var... :)
Soran+1 yılSadece ona baktığımı söylemedim. Sadece şimdilik ilk kıstaslarımdan. Sonrası da var elbette
- +1 yıl
Nolursa olsun hile var. KAbul etmiyorum😏 '' Ne görürsen üff tam benliksin he dersin?'''' Bir insanda nasıl bir özellik görürsen ilgini çeker?'' bu sorduklarına göre o insanı ilk gördüğümüzdeki etkileşimden bahsediyorsun yani en fazla 1-2 saat ve bir insanın 5 dil ve fazlasını bildiğini 2 saat içinde öğrenemezsin konu oraya gelmez bile. o kadar konulara gelirse zaten cıkar işine döner ve o kişi bunu anlar :) saygılarımla EİC mi hakettiğimi düşünüyorum.🙃
Soran+1 yılAma burada mantıkçılık oynamıyoruz ne olmuş sorduktan sonra aklımı başka bir şey çeldiyse yine de hadi eic adayı diyeyim
- +1 yıl
Desene senin lafınla 2. tura kalıcaz.
Soran+1 yılvjhbvgj tamam yahu eic seçicem
- +1 yıl
Teşekkür edeirm 😊
- +1 yıl
13 saat sonra görüşürüz ozaman MasalsızKadın 🙃
Soran+1 yılMasalsı'yı tercih ederim, bays
- +1 yıl
Tamam MasalsıKadın... bye
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen biraz değişiğim kimsenin dikkatini çekmeyen şeyler daha çok dikkatimi çeker. Göz önünde olmayan, herkese mesafeli, varlığından bile kimsenin haberdar olmadığı. Herkesin kendini ön plana çıkarmak için uğraştığı bu dünyada kendi kabuğunda yaşayan biri. Çok derine inmek istemiyorum sayfalar yazılır da neyse
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir özellikleri dikkatimi çekmiyor, bu zamana kadar görmek istemediğim bütün yüzleri gördüğümden beri...
10 Yorumla Ben bir insanda özellikten daha çok tavra dikkat ederim. Her insanın kendine göre bir havası ve kendini has bir tarzı vardır. Bu öyle bir enerjidir ki bu insanı binlerce insan arasından ayırt edebilirsin. Tabii ki bunu herkes ayırt edemez. Sadece kişiye özel bir durumdur.
10 YorumlaBelirli bir yüz ifadesi bir bakış var. Hayatım boyunca bir kaç kez denk geldim sadece. Güzellikten öte bir şey bu, teninin de içinde. Yüzünün arkasında bir ifade. Tüm o yüz kaslarının gerginliği ve yapısının da ötesinde. Fakat sadece yüzünde, fiziğin de değil
10 Yorumla
+1 yılSpesifik bir özellik söyleyemiyorum çünkü bunun bir izahı yok; şöyle ki, şirinlik yapmak bir erkekte tatlı dururken diğerinde itici olabiliyor; aynı şekilde maço olmak birinde çekici olurken diğerinde itebiliyor gibi gibi.. Sanırım bunun adı karizma.🆒
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin dik duruşu beni çok etkiler birde sözleriyle değil bakışlarıyla konuşan erkek favorimdir çünkü maneviyatçı bir insanım maddi güçten çok mananevi güçten daha çok etkilenirim çok konuşan , canım cicim çiçeğim böceğim , ölürüm biterim gibi bir yaklaşım sergileyen erkek kadar sahte bir erkek yoktur çünkü bazı duygular sessiz ve dilsizdir seni seven adamı bakışlarından davranışlarından anlarsın zaten çok laf çok sahtelik içerir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dinine bağlı olması etkiler, zekası, kültürlü olması etkiler. Çalışkan biriyse oda etkiler. Tabi güzellikte etkiler ama ondan dolayı tam benlik demem.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnlar var zaten ama önceliğim değişti diyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer insanda bu durum farklıdır belki örneğin ben ben herkesle çabuk kaynaşırım ama doğru olmak gerekirse kaynaştığım herkes beni etkilemez benim ilgimi çeken insanlar genelde içindeki çocuksu ruhu çarpıtmadan özünde yaşatan insanlardır doğallığından samimiyetinden hicbirsey eksilmemiş insandır aşırı ciddi olmadan saygısını yitirmeden kendini savunan insandır örneğin sen ilgimi çekiyorsun samimi ve tatlısın güzel kızçe❤️🌺
01 Yorumla
Soran+1 yılBaktığın benim, gördüğün sensin güzellik 🧡Katılıyorum sana da. Bazıları o kadar samimiyetsiz geliyor ki çocuksu davranmaktan, eğlenceden soğutuyor insanı
+1 yılİnsan rüya gibi gelmeli bana
Her zaman yanımda olan insan gerçekten sıradan hale geliyor ve istemeden sevmiyorsun
Aynı fikirde olan insanlar, fikirlere saygı duyan insanlar
Ya özel bi havası olan insan her zaman kazanır diye düşünüyorum, konuşacak bişiyi olsun ben anlatmaktam sıkılıyorum yetersiz bi insana karşı😒😒01 Yorumla
Soran+1 yılRüya gibi gelmeli kısmı çok hoş, katılıyorum
İlk görüşte elektrik ve zekası.. olgun aklı başında daldan dala atlamayan erkek adamdır! 👌🏻
Ne istediğini bilecek13 Yorumla
Soran+1 yıl10/10 görüş ama yine de aradığım cevap daha değişik bişi
Soran+1 yılİnşallah bulabilirsin az insan kaldı maalesef öyleli
+1 yılAleyküm selam
Zeki ve ahlaklı olan bir insan hemen dikkatimi çeker. Doğal olarak fiziksel özelliklerde dikkatimi çeksede bu ikisi olmadan diğer özelliklerin bir anlamı olmuyo benim için .
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan ilgi samimiyetini gösterirse gönül boş olunca karşındaki insanı sevmeye kalkar insan gönülü kaptırı kiminin gülüşü kiminin bakışı aşk güzeldir bu aşkı bir ömür şatmak gerekir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSade , kendi gibi davranan ve bunu hayatının her alanında yüksek yansıtan , belli eden.
Böyle insanlar benim için çok kıymetli ve değerli.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhameti anlayışı empati yeteneği zekası sohbeti ve böyle birini gördüğümde ruhum heyecanlanmali sohbeti hiç bitmesin istemeliyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZeki insan kesinlikle. Erkek kız ayırt etmeksizin sürekli sorarım öğrenirim.
137 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAradığınız cevabı tahmin edeyim o halde, Allah'a kul ve peygamberine benzeme gayretinde olan kişi sizin dikkatinizi çeker diye düşünüyorum.
Soran+1 yılO da vardı ama şuanlık önceliğim değişti diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılSon tahmin, pes ediyorum. Edepli bir insan?
Soran+1 yılİlk cevabınıza dahil zaten. Din, erdem bunlardan bağımsız
Cevap sahibi+1 yılAklıma başka seçenek gelmiyor. Demek ki çok farklı bakıyoruz. Bakalım ne çıkacak cevap.
Cevap sahibi+1 yılHahaha, polyglot demek. Kaç tane biliyorsunuz şu an?
Soran+1 yılŞimdilik 3-4 bir yıl içinde hepsini ileri bir seviyede 6 taneye çıkarmak hedefim
Cevap sahibi+1 yılVav. İşiniz gereği mi öğreniyorsunuz? Size göre kelimelerin renk ve kokusu var mı? Hangi diller acaba?
Soran+1 yılÖğrenciyim bu sayede öğreniyorum da. Sadece birer dil olarak bakmıyorum diyelim. Koku değil ama farklı renkleri var evet. İngilizce henüz ileri seviyede diğerleri a2 seviyesinde almanca, fransızca ve fince
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. İlginç bir şey dikkatimi çekti acaba sizde sinestezi mi var? Bunun dil öğrenmekte çok büyük artı sağladığını biliyorum. Sadece bir dil olarak bakmıyorum? Açar mısınız anlamadım mümkünse.
Soran+1 yılOkuduğum bir kitapta öğrenmiştim bunu. Orada konu dil değil, duygulardı. Duyguların kokusu ve rengi vardı. Benimde epey dikkatimi çekti. Sonradan edinmeye çalıştığım bir şey diyeyim. Bu yüzden sadece basit bir dilden ziyade daha derin bakıyorum. Çünkü her dil, yeni bir bakış açısı ve karakter kazandırır insana. Siz hangi dilleri biliyorsunuz ya da öğrenmek istiyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Çok güzel bir ifadeymis. Bence de vizyon katıyor insana. Yeni bir kelime için yeni bir düşünme şekli. İngilizce iyi seviye, orta seviye Rusça ve Arapça, başlangıç düzeyinde farsça. Ama pek vakit ayıramıyorum sizin aksinize. Günden güne eriyor haliyle.
Soran+1 yılRusçayı bende öğrenmek istiyorum nasıl öğrendiniz? Arapça zaten olmazsa olmaz bir dil ve sizin mesleğiniz nedir?
Cevap sahibi+1 yılRusça kursuna gitmiştim ve YouTube destekledim biraz. Ama şu an pek pratik yapamıyorum. Mesleğim biraz karmaşık. Aile işi diyeyim. Sizin mesleğiniz nedir ömür boyu öğrenci olmak dışında?
Soran+1 yılAnladım ben harbiden öğrenciyim ama. Okuyorum mezun olunca ne olacağımı da Allah bilir aynı şekilde karışık 😎
Cevap sahibi+1 yılSaygısızlık olmayacaksa yaşınızı cidden merak ettim haahah
Soran+1 yılSizden bir tahmin alayım, sonra söylerim
Cevap sahibi+1 yıl27
Soran+1 yılbhjjvhbj hayır 18'im
Cevap sahibi+1 yılEğer doğruysa. Şahsen bu olgun düşünceler ve duru görüş için tebrik ederim.
Soran+1 yılEyvallah neden yalan söyleyeyim?
Cevap sahibi+1 yılYalan söylediğiniz için demedim ki, şaşırma olarak ifade ettim doğruysa kısmını
Soran+1 yılAnladım ama ben pek şaşırmadım düşüncenize. Çünkü o tarz dönütler alıyorum. 30 sanan bile oluyor ki bu benim için çok güzel
Cevap sahibi+1 yılSizin için gurur duyulasi bir durum. 18 yaşında bu bilince sahip olmak. Aileden mi geliyor bu ferseklik?
Soran+1 yılFersek nedir? Bilmiyorum ama aileme pek benzemiyorum hatta epey zıttım diyebilirim. Gözlem gücüme dayanıyor sanırım. Hata yapmak yerine yapanları izledim ve dinledim çünkü
Cevap sahibi+1 yılFersek, gözü açık akıllı kimse demek. Okuduğunuz yer boü mü? Ya da burslu? Başka seçenek aklıma gelmiyor. Maşallah, cidden tebrik ederim. Sadece gözlem gücü mü sizi bu noktaya taşıyan? Merak ettim.
Soran+1 yılHayır değil ama burslu okuyorum evet. Eyvallah yani aklıma ilk o geldi. Okumayı, öğrenmeyi ve dinlemeyi severim. Bunların da etkisi olmuştur. Zira her okuduğumuz kitap, izlediğimiz video bizde bir etki bırakır ki bu gözlem yapmayı ben biraz abartmış olabilirim. Çünkü küçüklüğümden bu yana ne zaman sıkılsam, yalnızlaşsam kendi dünyama dalıp insanları izlerim. Kendi kendime hayatlarını düşünürüm, tahminler yaparım vs yani bundan dolayı da olabilir bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel, bu ülke için daha umutlu olabilirim sanırım. Kendinizi bu yönde eğitmeniz ve ilerlemeniz benim açımdan şaşırtıcı. Bunu da sormadan edemeyeceğim hayattaki amacınız nedir? Bir ülkünüz, hedefiniz ya da savunduğunuz bir görüş var mı?
Soran+1 yılDaha önce gördünüz mü bilmiyorum ama hep dediğim gibi hz. Muhammed (s. a. v.) gibi olmak temel amacım. Yani Allah'ın rızasını kazanmak ve insanlığa faydalı olabilmek. Kimseye dokunmadan, kendimi gerçekleştirmek ve hayalini kurduğum dünyayı inşa etmek vs
Cevap sahibi+1 yılInşallah dilediğiniz gibi şeyler yapabilirsiniz. Benzer amaçlar için mücadele ediyoruz o zaman farklı yeteneklerle sadece. Sohbet etmek benim açımdan çok verimli ve güzeldi. Sizi tanımak da değerli benim için. Bu yüzden teşekkür ederim. Benim için uyku vakti. İyi geceler dilerim.
Soran+1 yılEyvallah, hayırlı geceler
Cevap sahibi+1 yılYa cidden kafama takıldı uyumadan, bu kadar gözleme önem veren birisi. Burada yazılanlar haricinde neler tahmin etmiş olabilir benim hakkımda, müsait olunca yazabilirsiniz.
Soran+1 yılBdbdbf gözlemci olduğum kadar bi tık hayalperestim de yani fazla ütopik olabilirim Rus mafyası olabilirsiniz 🤭 Ama müslümansınız o nasıl orayı anlamadım ve öğrenmeyi seviyorsunuz gibi şeyler
Cevap sahibi+1 yılHayal gücü zekanın göstergesidir. Aksi olsa şaşardım. Tam tutmadı diyelim. Kendiyle vakit geçirmeyi seven, kişisel gelişim odaklı, bir hayli kararsız birisiniz bence. Bu da benden olsun :D
Soran+1 yılZaten Rus mafyasının burada ne işi var eyvallah
Cevap sahibi+1 yılHahaha, Rus mafyası güzelmiş :D siz de ajan olabilirsiniz. Bu kadar dil öğrenmek normal şeyler değil :D tekrar iyi geceler.
Soran+1 yılBelki bir gün nasip hayırlı geceler
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir insanı tanımıyorsan eğer, ilk olarak dış görünüş ilgi çeker. Benim için minyon olması, beyaz tenli olması, hatta kızıl olmasıdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılık beklemeden birisine yardım ederse. Mesela 2 gün önce kibarca cevap verip Allah'a emanet olun diyen birisi de olabilir. O kişi kaderim ise doğru zamanda karşıma çıksın inşallah 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bide tevafuk bu ya aniden beklenmedik bir zamanda karşına çıkması çok ayrı bir duygu
- +1 yıl
Gayri ihtiyarı oluşan birşeydi 😊Tanımıyorum ama anlık olsa bile güzel yüreklere denk gelmek güzeldi.
Soran+1 yılİnşallah yine yeniden rastlaşırsınız 🍁
- +1 yıl
Hayırlısı 😊🌹
+1 yılZeka ve iyi niyet görürsem ilgimi çekebilir
10 Yorumla
+1 yılfarklı olmalı ben sıradan insan sevmem böyle hafif delimsi olursa mmmmh
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hem dışı hem içi güzel olmalı sipesifik olarak ise enerjik eğlenceli olması.
10 Yorumla
+1 yılAhlak edep ve haya terbiyesi etkiler en önemlisi kalp güzelliği ve maneviyatı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Herkese karşı gizli mesafeliyken bana her şeyini açması
10 Yorumla
+1 yılZeki ve hoşgörülü olması benim için vazgeçilmez özellikler
10 Yorumla
+1 yılZeka, entelektüellik, spesifik farklı bakış açıları..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Benliksin veya benzeri laf demem de insan olarak severim merhametli olduğunu anlarsam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Aldığın elektrik ile alakalı herkesin kafasının içinde hayal ettiği bir şekil vardır
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında tam olarak onu soruyorum "size göresini" yani
Soran+1 yılKarakteri çöp olabilir yani anladım
+1 yılKimse olduğu gibi davranmadığı için hiç biri ilginç gelmiyor.
Herkes sahteee01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu be her yere yazıp asmalık o söz
+1 yılKimseye bakmıyorsa kendi halindeyse ben gider konuşurum onunla çünkü ilgimi çekmiştir.
10 Yorumla
+1 yıladaletli olmasi ayrimcilik yapmamasi samimiyeti fazla abartmamasi
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ağırbaşlılık..
20 YorumlaDürüst olayım tipi ilk
10 YorumlaDuruşu olan karakterli kişiler ilgimi çeker
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İyi bir diksiyon
11 Yorumla
Soran+1 yılEic adayı 🍁
+1 yılSesi , gülümsemesi , burnu
19 Yorumla- +1 yıl
Demek en iyi cevaba takip atiyorsun öylemi. Kimsin ki lutuflarini esirgemiyorsun
Soran+1 yılNormal bir insan evladıyım
- +1 yıl
Eyvallah
Soran+1 yıleyvallah bizden
- +1 yıl
Ben seni ukala zanneettim ondan yani
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Seni tek bir dil mutlu edebilir
- +1 yıl
5 dile gerek yok
Soran+1 yıl🤦♂️
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl3. gözünü görürsem 🤪
02 Yorumla
Soran+1 yılKalbini mi açıp bakacan kız jhbvgh
- +1 yıl
Anlarım ben 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılempati
10 Yorumla merhamet..
10 Yorumla
+1 yılKarizması
10 Yorumla
+1 yılFarklı olması
10 Yorumla
+1 yılDine bağlılığı
10 Yorumla
+1 yılyetenek görmem lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılAradığım cevaba yaklaştın baya