Bugün sizlere küçük bir sohbet konusuyla geldim. 😄 Hepimizin ilgilendiği biri vardır, değil mi? 💕 Peki, o kişinin sahip olup olmadığını merak ettiğiniz bir özelliği var mı? 🤔
İlgilendiğiniz kişinin hangi özelliğe sahip olup olmadığını merak ediyorsunuz?
Ben genelde ilgi duyduğum kişinin güven sadakat gibi ya da dürüstlük gibi konulara önem verip vermediğine dikkat ediyorum. genel anlamda şunu söylemeliyim ki hayatıma alacağım insanın aileme sevdiklerime her şeyden önce onlara saygılı olması benim için önemlidir. İlgilendiğim kişinin dürüst olup olmadığını merak ediyorum. Dürüstlük, sağlam bir ilişkinin temelini oluşturur. Yani dürüstlükten kastım da tabii ki kendi ailesi içerisindeki sırları olur kimsenin bilmesini istemediği şeyler olur çünkü bir insan eşimiz de olsa evlensek de bazı şeylerimizi bilmemesi. daha doğru olur yani onu ilgilendirmeyen ilişkimizin veya evliliğimizin dışında olan şeyler, Ama her şeyden önce içi fesat olmayacak. yani başında güzel görünüp işte canım bir tanem deyip benim ailemi sayıp da evlendikten sonra nasıl olsa ben eşimi onu garantiye aldım her istediğimi yaparım bu saatten sonra kimse bana bir şey diyemez bir şey yapamaz kafasıyla giderse kendisini babasının evinde bulur.
Evet dostum, kesinlikle haklısın. Güven, sadakat ve dürüstlük gerçekten sağlam bir ilişkinin temel taşlarıdır. Aileye ve sevdiklerine saygı göstermek de çok önemli. İlgilendiğin kişinin içten ve samimi olması, ilişkiyi daha da güçlendirir. Ayrıca, kimsenin özel sırlarını paylaşmak zorunda olmaması gerektiği konusunda da katılıyorum. Eğer birisi, evlendikten sonra her şeyi kontrol altına alabileceğini düşünürse, gerçekten yanılıyor. O noktada, onun babasının evine dönmesi çok muhtemel. İç fesat olmamalı ve her zaman içten davranmalı. 🤝
Çok değişik şeyler var da her yerde söylenmez. Aklımıza takılan o kadar çok soru var ki. Bir gün cesur biriyle bir röportaj yapabilirsem bence olarak paylaşırım hahahah
Adam mı değil mi, onu merak ediyorum. Korkak bir zavallı değildir umarım diyorum. İlgi alanıma girmesi için bana söyledikleriyle yaptıkları arasındaki uyumu görmeliyim. Şöyle bir şey var; dün benimle flörtleşenin bugün başkasıyla flörtleştiğini görmek anında soğuma sebebi benim için. Tekrar ilgimi toplayamıyorum o kişi üstünde.
Evet katılıyorum birine karşı ilgi gösterip konuşup onun dışında başkasıyla flört ettiğine şahitlik etmek onur kırıcı oluyor bu duruma bende katılıyorum.
İlgilenmeyi başardığım biriyse karakter özellikleri ve hayata bakışı en başta gelir benim için. Karşılıklı güven ve aşk ta en önemlisi, ve yalandan uzak dürüst ve samimi bir insan oluşu. Kafa yapısı olarak uyumlu oluşumuza da dikkat ederim.