https://youtu.be/WFSxQ_Rx-qM
Umarım herkes sevdiğine kavuşur!
Herkes birbirine çekim duyduğunu söylüyor. Bu durumun kısa sürede gerçekleştiğini düşünürsek, etkilenmek/hoşlanmak bu kadar kolay mı oluyor?

Bir insanın hangi özelliğinden etkilenirsiniz?
Kısa sürede oluşan hoşlantılar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Genelde etkilenmem çok zor. Etkilendim sandıklarımı gözümde alçaltıp çürütüyorum. Ya da onlar ufalıyor zamanla ben de ayağımın altında bir böceği ezer misali ezip geçmek istiyorum. Bu durumda etkilenme falan kalmıyor tabi. İşin sonunda etkilenmemiş olduğumu anlıyorum.
Sizden korkulur hanımefendi.
Biz bağlıydık ve uydular arası seyahat ediyorduk. biz bir bütündük yükseklikten korkmamalısın seni sadece yakalamayı istiyorum ve seni unutmak için ölüyorum çünkü seni yakalayamayacağımı biliyorum ve bu yüzden gökyüzden ayrıldım ve düştüm.
biz birdik ve güveler gibi ışığa koşuyorduk sen tüm kelimelerimde yer alıyordun ama şimdi onlar geri sekiyor
düşüyorduk ve sen bana tatlı bir acı bıraktın kalbimi sana gönderdiğim zaman ördüğün duvara çarpıp sekiyordu. Unuttum ve hayatıma baktım. Çünkü bana abarttığımı söylüyorlardı. Ben sadece senin yüzünü görmek için yanıp tutuşuyordum. Sonunda duvar ördün bana
Bütün bu parçalanmış ruhlar beni asla bütün yapamayacak. Yapamayacaklar beni anlamıyorlar benim kalbimi anlamıyorlar. Benim kalbimi anlayamazlar bu en karanlık bölüm.
Neden böyle bir cevabı uygun gördünüz?
Karşı cins olarak cevap vermem gerekirse öncelikle bir erkeğin duruşu olmalı bana göre bakıldığı zaman bir ağırlığı olmalı gören insanlar çekinmeli bir şey söylerken iki kez düşünmeli bunun dışında ezik ve pısırık erkeklere tahammül edemem güçlü bir karaktere sahip olmalı ve başkalarının değil kendi aklıyla hareket etmeli
Dışarıdan baktığında kendini beğenmiş gibi bir tavrı olmamalı, kendinden emin, ne konuştuğunu bilen biri olmalı, aklını kullanamayan insanlar ilgimi çekmez. Görünüş olarakta temiz olmalı.
Cevap
6Cevap
zeka gerçekten etkileyici bir etiket
Zekasından etkilenirim
Görgülü , kibar ve zeki olması hemen etkiler. Görmesem bile. Dış görünüş olarak sağlıklı kilosunda olan, temiz ve sade giyinenler diyebilirim.
İradesi. Şimdiye kadar hayatıma giren, sevdiğim adamların tek bir ortak özelliği vardı müthiş iradeliydiler.
Samimiyet, dürüstlük, sıcak tebessüm zeka ve kesinlikle çizgilerine sadık kalacak iredeli bir kadın...
O işler kader kısmet kendiliğinden oluyor.. Kriter koysan ne yazar koymasan ne yazar…
Herşeyi konuşabiliyo ve saçmalıklarıma tebessüm edip dahil olabiliyor oluşu etkiler mesala...
Bana benzeyen yönlerini görürsem , kedi sevmesi bakımlı olması beni etkiler
Duruşu ve karakteri olmalı.
Temiz olmalı bi kere. Boş boş bakmamalı gözleri bakışı önemli. Sohbet etmek için seçtiği konular önemli bu onun hayat tarzını yansıtır. Falan filan
Hoşlanma ya da sevme bir anda olacak şeyler değil moruk öyleşuiıp sevdiklerin sevgileri yalan hep
Goruslerimiz uyusuyorsa
Konusna üslubu ve davranışları
Olaylar karşısında duruşundan etkilenirim
Bir ayıbı görüp, örtmesi
Dakik
Çalışkan
Zeki
Tarz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?