Arkadaşlar çok kotuyum çok yanlizim iliskim bitti dün ama dayanmiyorim surekli aklimda sanaldi bizimki ama cok iyidik off napicam ben yazin da yanlizligumi unutim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uzun süredir konuştuğun biriyse mutlaka geri dönüş olacaktır, yok kısa ise yenisini bulman okadarda zor olmaz
1 1,5 ay ama tekrar yazamam ki 3 kez oldu ve bana ilk defa engel atti baskasini bul dedi ya beni sevseydi demezdi ki boyle😪😪
Evet demezdi ama işte nedenlerini bilmediğim için bişey diyemiyorum. Belki o hatalı belki de sen
Ya dun aksam bana bi anda sana yukseldim dedi bende cok pas vermedim seni istiyorum dedi bende yine konu karistiridm ve ben mutlu olamicam hic galiba dedim ondan sonra oldy olan bana ben senin babanin oglu degilim engel atabilcegin dedi bana ya daha gecen gun senin icin kopek olurum diyodu
Sizin aranızda frekans uyumsuzluğu olmuş. Sen daha duygusal ve çocuksu bakarken o daha derin biraz cinsel bakmış ve sen bu yönden kaçınmışsın buda kafaların uyuşmadığını gösteriyor
O baya zengin tip olarak da gideri var bana diyodu cinsellik icin olsa bir suru kiz var burada taa onun icin yanina mi gelirim diyodu hak veriykdum o kadar aframi taframi cekti ama ayrilirkenki tutumu asla beni sevse yapmazdi
Tamam işte tek amacım bu değil diyor ama bu konuda bana güven demek istiyor. Sanırım sen ona güvenmiyorsun bu konuda ki o konu açtıkça kaçamak cevaplar ve konu değiştirmeye yönelmişsin
Evett son engelleyisimde 2 hafta konusmamizdim sirf bu yuzden ve barismamiz cok zor oldu ozamm soz vermisti bana bu konular acilmiyo diyo bi anda cocuk iste kucakta opuselim seninle tatilde oda ayarlicsm özel anilarimiz olur vs demeye basladi bi anda degisti
Değişmedi aslında o seninle böyle bir ilişki hayal etti hep ama sen bu konuda çok katısın o kişiye göre o yüzden. Yani senin durumun net ortada o kişinin isteklerine karşılık sende yok
Bu mu sevgi ya ozamn niye basta istemiyorum demedi butun hayallari kurdudu bana uzuluyorum kendime ne istesem hep yarim kaliyo Şu an onun baskasiyla. oldugunu dusunup deliriyorum mesela
Canım en başta denmez tabiki ama zamanla birçok erkek ister bunu o da istemiş arzulamış o yüzden sana uymamış aslında kendini boş yere tüketme istemeyen sensin bu durumda
Biz ilk konusmaya basladigimda takilmak amacli konsutugum icin konusuyoduk ama sevmeye baslayince istemedim ya ne bilim
Aksine sevdikçe bu konuların gelişmesi lazımdı, sanırım henüz sevmeden bu konuları konuştunuz daha sonra sen sevgiye dönsün konu olgunlaşsın istedin. Ama birden kesmek bu konuları mantıklı değil. Ona mesela şey diyebilirdin arada “ ya sen beni bu konular için mi seviyosun” sürekli bu konular olunca kendimi iyi hissetmiyorum. Kendiliğinden gelişsin biraz da güncel hayattan konuşalım falan deyip azaltma yolunda tatlı bir dengede tutmalıydın. Birden kesmen doğru değil
Bilemedim ben ya beni onun icin sever fotograf ister diye korktum beni sevsin deger versin basit olmim onun icin dedim
Tamam seni anlıyorum ama sınır limit koyabilirsin bu senin elinde zaten. Ama açıldığın şeylerden bir anda tamamen kendini kapatman gerçekten çok kırıcı ve itici
Benim yerimde kim olsa boule yapardi cocugun imkanlari zaten iyi beni ya sevmesi gerek ya da cinsellik icin kullanmasi ben guvenmiyodum ona kimseyd guvenmiyorum ki bilemiyorum bende de hata var o yizden uzuluyorum ya
Canım seni anlıyorum fakat onunla devam etmenin yolu az da olsa biraz tolerans göstermen
Peki boyle olmasi gerekiyomus benimde kafamdan silip atmam lazim onu yapicak bir sey yok
Kesinlikle öyle 👏👏
Surekli wp sine bskiyorim hala engellemiyim diye numarami da degistieemiyorum belki arar diye psikopatim galiba
Hayır değilsin. Sadece seviyprsun ve henüz onu engellemeye hazır değilsin. Ona dayanamayıp geri kaldırabilirsin çünkü engeli. Şu sıra biraz akışına bırak bir süre sonra gönlünün ateşi sönünce engellersin. ya da küçük bir ihtimal o ciddi bir şekilde döbebilir
Ama ölsende dönmem dedim de englledim ya bana baskasink bul dedi diye gozum döndü of deli gibi 4. engelleyisim
Senide yordum gece gece dertlerimle ama 1 tane arkadasim vsr onlada bu kadar detay anlstmadjm nolur nolmaz
Sıkıntı yok zaten ne için burdayız muhabbet için değil mi. Yardımcı olabilsiysem ne ala
Oluyosun kimseyle konusamiyorum icimi acmak bile iyi geldi cubku kafamda acama hatali miyim sucsuz muyidum diye kendimi sorguluyodm
Yok hata da suçta. Sadece bakış açısı uyumsuz
Dogrudur
Sen duygusal ve ileriye dönük o ise günübirlik
Ben onunla her seyi yaomak istiyodum eglenmek istiyodum beraber uyumaj deli gibi gezmek ama hic biri olmadi belkide benim yuzumden belkide ikimiz uygun degildi
Aslında istediklerin onada uygun şeyler. Ben seni kapalı görüşlü hatta kapalı tesettürlü birisi olarak düşünmüştüm
Yook tam tersine baya acigim dhjs ama benim sevgiye cok ihtiyacim var ailesel olarak ea gormedim sevgi arkadaslarim pek iyi degiliz o vardi sadece iste korktum sevmezse beni diye
Belli ki sevmemis bana baskasini bul diyemezdi ya bana ben senin babanin oglu muyum dedi resmen cinsel muhabbetler konusamicazks sen bulunmayi ima etti
Yanlış anlama ama niyeti iyi olsa cinsellikte gerekli bir konu
Evett ama ben yan yanayekn olsun istedim tabiki ileri gitmeden sonucta 18 im konusunca sanki bemi kullanmak icin oluyo gibi
Ama konuşmak biraz daha avantaj degil mi
Basta cok ilgimi cekiyodu hatta ic camasirimi atmistim ah oyle bi canım yaptim sonra sinir koyunca bi anda hatta 1 gece de delirdi bu surekli full bunlarla ilgili konustu olan oldu iste
Evet bu dediğin rahatsız edici. Seni rahat bırakmalı. Habire bu konuya yeltenince insan ister istemez bunun için mi benimle diye sorguluyor
Ya surekli bana seninle gezip öpusmek istiyorum sabah kadar diyodu konuyu ceviriyodum yanima tatile gel dedim yok iste balayi odasi gibi tutarim özel anilarimiz olur falan bi anda geldi galiba istemedi artik beni
Biraz daha konuşma odaklı cinsellik anlayışı sanırım aslında bu bir erkek hastalığı. Burada da pek açık yazamıyorum ama
Cogu kisi boyle mi diyosun
Ben seni eklim konusuruz arada olur mh
Bu devirde biraz öyle ama
Olur
Tesekkurler yardim ettin iyi geldi
Dertleşmek istersen yazabilirsin
Dedigim gibi sadece dertlesmek amacim
Tamam ben de onu dedim zaten
Gel anlat bakalım
Ya ben reelde baya yanlizim psikolojik sorunlardan dolayi neyse sosyal medyadan bi cocuk yazdi her sekile tatmin ediyodu beni tip para ve en onemlisi cok ilgili ama sureklk cinsellim muhabbeti kac kere konustum enngelledim geri acrim bu sefer bana cok kotu seyler dedi engelledi kullanmak miydi amaci bide bu hafta bukucaktik kombinimi bile ayaralmjstim😪
Yani buluşmadan etmeden cinsellik muhabbetleri açabiliyorsa amacıda az çok belli olmuştur. boş ver takma kafana daha iyisini bulursun
Ben mi bulucam daha iyisini imkansiz guzellik acidan okey insanlik acidan okey ama bulamiyorum ben evdem cikmiyorum cunku kimsem yok nasil bulabilium
Yani en kötü sosyal medya üzerinden bi şekilde bulursun. Herkes öyle veya böyle nasibini bulur. Acele edip yakma kendini
Of cok yoruldim yanliz olmaktan bunu haketmiyorum ne guzel kendime bakiuorum giyip susleniyorum yok yine de yok buluscaktik bu hafta tekne bile ayarlamisti her sey yalan oldu
Yani olmaması bence senin açından hayırlısı olmuş gibi gözüküyor ama yinede sen bilirsin 😊
tamam gel konuşalım
buyurr
Baya uzun yorumlara tek tek yazdim
Hangi konuda
Genel
Yani anlatırsan bakarız çaresine.
Ya ben reelde baya yanlizim psikolojik sorunlardan dolayi neyse sosyal medyadan bi cocuk yazdi her sekile tatmin ediyodu beni tip para ve en onemlisi cok ilgili ama sureklk cinsellim muhabbeti kac kere konustum enngelledim geri acrim bu sefer bana cok kotu seyler dedi engelledi kullanmak miydi amaci bide bu hafta bukucaktik kombinimi bile ayaralmjstim😪
İnternetten tanışma kimseyle. Derdin sıkıntın varsa kız kıza yazış içini dök.
Ayrılık sebebi neydi
Cinsellik muhabbeti donuyodu surekli ya bikmistim
İstediğini vermezsen üzülmenin bir anlamı yok ki ama
Fotoğrafını çok merak ettim
Senin değil onu ayırt edeyim
Wpden mesaj silince fotolari da gitti off keske silmeseydim özledim
Başka erkek mi yok kızım kendine gelsene biraz
Saçmalama ya kendimi boşa üzüyorsun
Ama cok hayal kurmustum ben
Hayaller suya düşmek içindir yeni planlar yap boş ver
Ayrica ben guzel olsamda iyi bi insan olsam da yok bana bulamiyorum bu cocuk cok iyi geliyodu bana yanlizgimi bu cocukla gideriyodum
Hayatım kabullenmen lazım artık onsuz da yaşayabilirsin geç aynanın karşısına bir bak bir düiün kendine gel bence
Tabi olur
Evettt