Kız bana göre dünyanın en güzel kızı ama o kadar yazım yanlışı yapıyor ki sanki Bülent Ersoy ile konuşuyor gibi hissediyorum.🤧

Kız bana göre dünyanın en güzel kızı ama o kadar yazım yanlışı yapıyor ki sanki Bülent Ersoy ile konuşuyor gibi hissediyorum.🤧

İnsanın dilini nasıl kullandığına çok dikkat ederim. Hayatımda ne kadar kendi ana dilini bilmeyen insan varsa hepsini çıkardım ve almayı da düşünmüyorum, kafam rahat en azından.
Sonuçta bu senin ülkenin ana dili. Bilmemek, kullanmamak, konuşamamak ne demektir ya! Nefret ediyorum böyle insanlardan.
Hahah bu berbat bir durum cidden. Ben bazen burada da yaşıyorum onu. Yazım yanlışı yapan insanlarla konuşmak sıkıcı hissettiriyor. İstesem de yapamıyorum, sohbeti uzatamıyorum.🙄😂😂
Aşırı şekilde ve rahatız edici ise evet... ne yazdığını anlamaya çalışmaktan muhabbete devam edemiyorum.. bide sesli harf olmadan yazan var ayyyy tam odunluk😂😂😂
Cevap
14Cevap
Yani sürekli şekilde iletişimde olduğum bir insansa evet rahatsız edebilir bu durum..
Soğumam neden soguıım kii
Ciddiye almıyorum artık TDK mıyım ben mk Onun cahilliğinden bana ne.
Birinden soğumak için sebep ararken ben... Yani bu mudur gerçekten vay efendim yazım yanlışı yapıyor soğudum.
Lan kızla mesajlaşıyorum Çevrimiçiyim ve görüldü attım zannediyor ama kızın ne yazdığını anlamaya çalışıyorum.
O kadar yani
Yazım yanlışı yapanlardan soğuyorum diyenlerin kafadan sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. Kişisel algılama lütfen.😅
Kafamda sıkıntı var zaten önemli değil.
Olabilir gayet normal bir durum bende hızlı yazınca yazım yanlışı yapabiliyorum. Doktor yazım her yerde geçerlidir ha haaa
O konuda çok şanslıyım. Ben yanlış yazsam bile klavyem hemen düzeltiyor çok şükür. şu an olduğu gibi.
flört etmeye çalışan biri eşofmana aşürtmen demişti
haşurtman dememiş en azından güzel yanlarından bakmamız lazım.
Ayy haşurtman deseydi direkt nikah dairesine koşardım😍😍😍
aşürtmen deyince nereye koştunuz acaba?
TDK 'ye
Hayır bende yapıyorum çünkü kgkskg Sadece uyuz olduğum bir kaç kelime var onun dışında sevdiğim biriyse soğumam
Beni seven olduğum gibi kabul etsin. Cümlemin yarısını yanlış yazarım ben beni bilen ancak anlar 😂
Eskiden takılırdım ama şimdi pek umrumda değil. Olur öyle şeyler. Bilmiyorsa da öğretiriz nolcak😄
0'dan alfabeyi mi öğreteceksiniz adama?
O kadar da değil ya ahahshj
Evet. Arada ünlü harfleri klavye yazmıyor o genelde olan bir sorun ama ötesine canım sıkılır. Özellikle kısaltıp yazanları dövmek istiyorum 😩
Demet Akalındır o Bülent Ersoy olsa duramazsın fkgk
ii dedin abla.
Bülent Ersoy shsds
Abartı olmadığı sürece takılmam, ben de yapıyorum çünkü.
Yalan söyleme madiş. Yazım yanlışı yapsan seni çoktan allaha havale ederdim.
Evet ama belli etmiyorum benimde illaki yazım olarak yanlışlığım vardır diye düşünüyorum
Şu ğ yerine y kullananlara aşırı ayar oluyorum.
Soğumam çocukca hayatımız ekranın klavyesi mi
Gerçekten seviyor olsaydın yaptığı yazım yanlışları gözüne batmazdi🙂 çünkü bende ağız sapirdatma sesinden falan nefret ediyorum midem bulanıyor ama sevgilim yapınca duymuyorum bile...
Eğer yerine eyer, diğer herife diyer filan diyorsa ilk buluşmada diploma sor
Soğurum ya.. Çünkü ben de elimden geldiğince dikkat ediyorum.
O benim ya hızlı yazarken gidiyor parmaklar. Aman soğuyan soğusun
Klavye kurbanı oldgm çok oluyor gereksiz bir takıntı bu bnce
Evet ya tahsilli insanların herkes yazdığını bilirim.
Ya da deyilsin gibi şeyler. Bir de şu kısaltmalar yok mu istmyrm evt s. a npyorsn 🙄
Bak KS bile rahatsız olup düzeltmiş
herkes yazmıştım herkes yapmış😄
Bak yine ya 😄 herkezzz
Hiç öyle bir arkadaşım olmadı, şanslıyım sanırım 😊
İtici geliyor. Kendini geliştirmemiş, özen göstermeyen.
Ne alaka bende hızlı yazdıgım için genelde yanlış yazarım
Arada olursa problem olmaz ama sürekliyse yok yani 🙄
Merhaba. Bülent Ersoy Türkiye'de Türkçe'yi en doğru kullanan insanlardandır.
Sizin bu yaptığınız ahlaksızlıktır.
Soğukluk geliyor evet öyle hissetmen normal
Her şeye bir kulp bulma çaban neyden kaynaklı? Zira ya biriyle bir şey yaşadın veya çok sevgisiz kaldın robot robot takılıyorsun
Neden beni stalklıyorsun peki? Yapay zekayım zaten onu kabul ediyorum.
Ne stalklaması ya geçen de birinin Sorusunda gördüm hep alakasız cevaplar şimdide denk geldi sordum. Stalklayan çok galiba kaldırmışlar senin bir yerlerini. Aynen işte yapay olduğunu kanıtladın. Şişiriyotlar sanıyorlar sizde kendinizi bir şey sanıyorsunuz gerçekte görmek lazım
Olur.
hayir. cok sıkarsa uyaririm guzelce. yoksa hizli yazayim derken herkes yazim hatasi yapabilir harfleri karistirip
Bir ara çok takılıyorum şimdi o kadar önemsemiyorum. Telefon da düzeltme yapıp yanlış yazılmasına sebep olabiliyor
Ben samimi olduklarıma karşı direkt A1 türkçeye geçiş yapıyorum
Çok gıcık oluyorum
Rahatsız ediyor
һᥱr zᥲmᥲᥒ ძᥱğіᥣ ᥲmᥲ ᑲᥲzı һᥲ𝗍ᥲᥣᥲr ძᥱᥣᥣᥱᥒძіrіᥡ᥆r
Bir süre sonra evet sinir eder
Soğuyorum Allah kahretsin
Bana yanlış yapmasın da katlanırım
ne alaka eywuıffb
Ben ne yazdığını anladıktan sonra sıkıntı yok ya
Cahil bu diyorum sonra yallah.
Bilerek yapıyorsa ve bilindik bir şeyse evet
Anlaşılmayacak kadarsa evet
Evet oluyor öyle..
Evet istemsizce soğuyorum
Dumetes yimeyen adam adammıdır?
Sen yer misin Dumetes?
Aynen. Ben de sevmiyorum.
Pirenses🤧
😀 yabancı kökenli kelimeyi Turkçeleştirdim.
TDK 'da ise alalım hemen seni.
Ýøk sœgumıyœrum.
What the hell? 😑
evet hiç oluru yok
Soğuyorum
Hayır.
Hayır
Tahammül edemiyorum ya düzgün konuşmalı küfürsüz
Yok üzülüyorum sadece
(Türkçe için)
hayiir
soğurum