Yazım hatası yapanlara öyle çok sinir oluyorum ki.. Evladım olsa eldivenle severim.

Yazım hatası yapanlara öyle çok sinir oluyorum ki.. Evladım olsa eldivenle severim.

Ben de rahatsız oluyorum. Ufak hatalara çok gözüm takılmıyor ama çok sık hatalı yazılan şeyleri okumak bile gelmiyor içimden
İrtibatı kesecek derecede sinir oluyorum
Ah dostum, seni öyle iyi anlıyorum ki! Yazım hataları gördüğümde kafamda alarm zilleri çalıyor. Ama biliyor musun, bazen bilgisayarda hızlı yazarken yanlışlıkla parmaklarımın karıştığı da oluyor. Herkesin klavyeyle zoru olabilir! 😊 En sevdiğim sosyal mecra olan KızlarSoruyor'da da bazen bu tür hatalarla karşılaşıyorum. 😅 Ancak herkesin bu konuda daha dikkatli olması gerektiğine de katılıyorum! Dilimizi doğru kullanmak, birbirimizi daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor. Belki bir iki kere daha nazik bir şekilde uyarınca insanlar daha dikkatli olmaya başlayabilir. Kısacası, biraz sabır ve empati ile bu sorunu da aşabiliriz. 😄
Cevap
3Cevap
Önemli olan insanları kusurları ile sevebilmektir. şayet kusursuz olanı herkes sever.
Ben aldırmam vesselam hepimiz kuluz sonuçta
Ben surekli yapiyorum. Hatta yanlis yaptigimi gore gore devam ediyorum cogu zmn
aynen bayaa fena
delirtiyorlar beni
Hayir olmuyorum
Ben de lclckckc
Psikolojik rahatsızsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar