Giremez
Girer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben bu söze katılmıyorum ama benim kalbime giden yol ilgiden ve sadakatten geçer eğer bunları bana yansıtıyorsa yemeği ben yaparım yemek yapmak sorun değil.
Midesine hitap edemezse ruhuna eder 😂 bir kadın gerek dişiliğini gerekse sadakatini, ilgisini saygısını göstererek adamın gönlünü fethedebilir insanın karnı hersekilde doyar önemli olan gönül açlığını giderebilmektir zaten
Her erkeğin kalbine giden yol midesinden geçmediği için ve hayattaki her şey yemek yemek olmadığı için yemek yapmayı bilmeden hemcinslerimiz yalnız kalmayacaktır😂
Insanlar bu yemek olayına nedense çok fazla takılıyorlar. Bana göre bu kadar büyütülecek bir mesele değil. Artık her yerde yemek yapma videosu var.
Cevap
24Cevap
Kalbine giremezse başka neyse😄
Eskidendi o yemek falan işleri
Sevgisiyle girebilir :)
Bazı erkeklerin başka yerinden geçiyor maalesef. Her erkek bir değil bacım 😂
Bilmiyorsa öğrenir yinede girer kadın. Biz o kalbe girmek istiyorsak gireriz feth etmeyide biliriz yıkıp dağıtıp gitmeyide biliriz... Yeterki sevildiğimizi hissedelim hissetmiyorsak parmağımızı bile oynatmayız...
Bence artık midesinden geçmiyor, yatağından geçiyor. O eskidenmiş. Şimdiki erkeklerin aklı uçkurunda.
Doğru 😄😄
Acı ama gerçek 😂😂
İlla yemek olmasına gerek yok ki, ben mesela derim ki "kadının kalbine giden yol ilgiden geçer" desem diğerinden daha manalı olmaz mı?
Eşine olan aşkı midesini herşekilde doldurur kendi adıma diyeyim bugün evli olsam eşim yumurta bile kıramasın ben herçesit yemeği kendi elimle yaparım hayat müşterektir bugün ben yaparım yarın o yapar
Yemek dediğin nedir ki tek tıkla 10 çeşit yemek getirtiyo millet evine. Artık çoğu insan yemek bile yapamıyor..
Getir, yemek sepeti, tıkla gelsin saolsun 😅
yani :D bu söz öyle geyik ya. artık gecerliliğide kalmadı. yemek yapmayı bilmiyorsan da bence zor değil ögrenirsin olmadı ben yardıma acıgım 3 5 tane ögğretebilirm:D
Şimdi açık ve net olalım güzel yemek yapana ayrı bir hayran olur insan😂
Ben bile öğrendim. Bırak yemeği yufka açıyorum. Bi-zahmet öğreniversin. Çok şey mi istiyoruz. Yeter ki öğrenme aşkı olsun beraber de yaparız
Sofraları donatip değer gormeyen kadin da az değil. İletisim, sevgi de önemli. Kiymet bilmeyen bilmeyebiliyor ne yaparsan yap
Yalan külliyen yalan yüzyılın yalanı aday kız güzel/zengin/kafa dengi değilse tövbe de yüzüne bakılmıyor gerisi hikaye
Ne alaka. Bilmeyebilir evlenince öğrenmeye başlar tarif defteri tutar bir şekilde öğrenir bunlar dert değil
Yemek yapmayı bilmeyen biri de sevilebilir tabii ki
Mide ile değilde küçük beyin (muzları) ile düşündükleri için zaman değişik zaman.
Girer neden giremesin canım, soru bana çok tatlı geldi ya 😄
Yemek yapmak o kadarda zor değil artık. Bu söz çok fazla abartildi.
Yalansöylüyolar erkeğin kalbine giden yol cilveden işveden geçer 😏
Yemek yapamayan kalmadı heralde bir video açıp herkes yapabilir.
Midesinden geçer cümlesi bir değimdir, erkeğin kalbine girmenin fark yollarıda vardır.
Bence iyi kötü yemek yapmayı erkekte kadında bilmeli yoksa habire hazır gıda tüketilirse sıkıntı
Girer girerde yemek yapmayı bilen elleri lezzetli bir hanımın kalbime girmesini daha çok isterdim 🙂
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyorsa, karısını aldatan erkekler neden mutfakta değil de yatak odasında yakalanıyor? Bu da bir soru..
Bence yanlış bir düşünce yemek yapmasını bilmiyebilir erkek kendisini sevdiği sürece herşeyine katlanabilir zamanla sorunlar çözülebilir ben bir şey canım isterse kendim yapıyorum yemeğimi mesela
Yüzde yüz giremez arkadaşlar sevgili olurken kimse yemek biliyo musun diye sormuyo bile farkındaysanız çünkü zaten bilmeniz gerekir diye düşünüyolar adam şok olur 😂🤣😂😂
aşkolar kimseyi kandırmayalım. herkes bilmez güzel yemek yapmayı ama güzel olur güzel giyinir. adamda gelir hoslanır sana yemekle alakası yok artık
Yemek yapmak hiç sorun değil. Ayrıca kadına yemek, ev işi dayatmak çok vasat adam işi.
Bu söz bazen doğru olmuyor girer
Başka türlü girebilir
Para herşeyin önüne geçiyor maalesef!!
Erkek avlanır, kadın pişirir. Olay budur.
Erkek yapsın o zmab...
Girer dışardan alırlar :)))
Ne alakası var
Ama er erkek aynı deyil
Eli lezzetli oln her zmaan bir sıfır öndedir yani
Girer ama o erkeğin boğa erkeği olması lazım.
Adam boşar
Verse bile giremez
Yorum yok 🤭
yatakta iyiysee heryere girer
Giremez
ver girersin
Geçici olarak girer.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?