Ama sürekli her kadının konuştuğunu vurgulamak istemesi yanlış...
"Bir erkegin en lezzetli yeri ' başının eti ' sanırım. Bu kadar kadın yanılıyor olamaz. "
Ama sürekli her kadının konuştuğunu vurgulamak istemesi yanlış...
canımcım bir insan en maharetli olduğu şeyi yapar :D kenimizi ifade etmek doğuştan var bizde e onlarda sevmiyor bunu belli :) onlar mesela vurdulu kırdılı sert şeyleri sever, biz daha narin yumuşak şeyleri severiz.. yaradılış meselesi bu konudaki mutabıksızlık :D
facebook zaten boş sözler ansiklopedisi gibi.
kadınlara allah o çeneyi boşa mı vermiş bizim başımızın etini yemek için . az konuşan kaadın her zaman iyidir.
Sadece başımızın etini yemekle kalmıyorsunuz resimdeki gibi birakıyorsunuz bizi :)))
link
hihh :O korktum bu ne ya -_- abartmışsınız :/
Korkutucu :O
Cevap
8Cevap
Hiç sevmem onun yerine kelle paça çorbası tercihim:)))
:D :D o da güzelmiş
bence doğru demiş hemen hemen hepimizin yaptığı şey erkeğinin başının etini yemek,yok nerdeydin yok nerde kaldın yok o kimdi yok onu nie ekledin vs vs kendimden biliyorum başının etini yiyiyorum:)
bazı kadınlar dır dırdılarıyla adamları bunaltıyorlar ya onu demek istemişdir sinilenecek bişi yok bunda
Her yeni duyduğunuz söz hakkında fikir ve düşünce almaktaki amacınızı bir çözsem 7-8-9 bilinmeyenli denklem çözmüş kadar sevineceğim.
belli kimin kimi yediği :))))
kadınların adı cıkmıs
yapmıyor değilizz :) :)
eksilersenizz eksileyin laan bazı şeyleri kabullenin ..bu eksileyen de kesin çenesi düşük birisi :)
:)) olabilirr
:))
eğlencelik, ciddiye alınmayacak bir söz. tabii ki gerçeklik payı yok değil:)))
"bok yiyin. milyonlarca sinek yanılıyor olamaz" diye de bi laf var. ona da mı alınalım şimdi?
evet çok tatlı ye ye bitmiyor başının eti
bu sözü söyleyenden allah razı olsun.
Saçma
doğru bir söz
Hanımlar tepkide :)
:) bilemem
dogru demiş
:)
"başının eti" her yere çekilebilir dikkat
terbiyesizlik !
2 yıldızlıkmış.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?