Kadınlar kolayına geldiği için böyle söylüyor. Kadınlara yemek yapmak kolay geliyor, çoğu kadın da yemek yapmayı, evde temizlik yapmayı kadınlık zannediyor. Onlar da bir şekilde yapılmalı ama mükemmel olmalı diye bir kanun yok, çünkü erkeğin kalbine yemekle, temizlikle girilmiyor!
Aklınızda bulunsun; erkeğin kalbine giden yol önce kulağından geçiyor. Nasıl mı? Önce erkeğinin kulaklarına, güzel cümlelerde bulun bakalım sonra da hâl dilini düzelt. Bak bakalım erkeğinin kalbine taht kurmuyor musun. 2. cisi ise gözlerden geçer. Siz kadınlar fıtratınıza dönmelisiniz ve zerafet, nezaket, cilve, işve, şefkat, naiflik, kibarlık, yumuşak başlılık sizin içinizde olan şeyler. Sadece çaba gösterip onları dışarı çıkartmalısınız. Pes etmeden, yılmadan mutlu olmak için adımlarınızı partnerinize sevgiyle atın. İşte o zaman göreceksiniz erkeğin kalbine giden yolun hangi organında olduğunu.
yemekler erkeği mutlu ediyor sanıyorlar ama ben buna katılmıyorum öncelikle.. Erkeğin de kadının da kalbine giden yol aklından geçer Bir insanın aklına giremiyorsan düşüncelerine hüküm edemiyorsan.. onun kalbine de gidemezsin sanırım.. Çünkü insan kalbiyle sevse bile aklıyla kabullenir aklı kabul etmediğini sevse bile onunla bir yola çıkmaz..
Velhasıl.. akla giremeyen kalpte uzun süre kalamaz kalp aklın kabul etmediğini uzun süre tutamaz.. akıl her şartta en sonunda galip gelir diyerek sözlerime son veriyorum
Selamlar.. Ben sadece erkeklerin değil kadınların da kalbine giden yolun mide, kalp, beyin kombinasyonunun arasından ilerlediğine inanıyorum.. Yani biz kadınlar da hem gönlümüzün doymasını isteriz hem karnımızın.. Gerçekler bunlar. Kimse sadece gönlüm doysun yeter diye düşünmez ki bence düşünmemeli de zaten :D İnsanız, elbette mükemmel olmak ve mükemmeli aramak zorunda değiliz ama en azından çalışarak çabalayarak ikili ilişkilerin daha güzel ve keyifli hale gelmesini sağlayabiliriz.. Keyifli geceler..
Ruhunu okuyabilecek birinin olmasından. Kadınlar anlaşılmak isterler. Her ne kadar karışık ve anlaşılması zor olduğu düşünülürse de aslında kadınlar sevildiğini hissetmek ister en başta. İlgi ve içtenlik bekliyorlar aslında. Kalp kapılarını aralayacak başlıca anahtar bu.
Erkekler genellenebilen bir cinstir (İstisnalar kaideyi bozmaz.). Kadınları ise bu şekilde genelleyemeyiz. Bir araştırma yapılmış. Erkeklere ve kızlara, en çok istedikleri şeyi sormuşlar. Erkeklerin neredeyse hepsi aynı cevabı verirken, kızlarda aynı cevaba rastlayamamışlar bile..:D
Aslında tam olarak doğru değil evet İyi yemek yapan kadın öndedir Bu etkiler hüner sahibi olur erkeğin gözünde ama yemek yaptım iş bitti denilcek diye bir şey yok. Kadınlar içinde Güven derdim burada salt güvenden bahsetmiyorum yani İç güdüsel olarak sahiplenme korunma dahil olan daha geniş bir güven olgusu derdim
Valla ben bu algıya katılmıyorum. Benim için mutluluğa giden yolun mide ile alakası yok. He eğer olsaydı bir kadına değil mahalledeki kebapçıya aşık olurdum. Kadının kalbine giden yol ise kesinlikle sahiplenme duygusunu hissetmek olurdu diyorum. Sevgilisinin ilgisi, alakası ve ona gerçekten değer verdiğini hissetmesi.
Karşıt cins hem cinsin kadar sığ düşünmez bence. Bu konuda bir şey diyemem. Genellikle değişken yapıda oldukları için. Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçiyorsa bu katagoride değilim. Çok şükür kendim de bu konuda ustayım ve aç kalmam. Annem de şöyle bunu devamlı. Eskidendi belki bu söz ama bu zamanda tutmaz gibi bilemem. Karşıt cins duygusal olduğu için onun bu kadar dışarı yönelik baktığını düşünmem. Daha çok iç yapısı ile alakalıdır. Bunu da çözemedik. 😃
Kadına, dünyadaki tek kadın oymuş gibi hissettirilmesi erkeği; kalbinin baş köşesine ve yine kalbinin her karışına oturtmasını sağlar. Hissettirmekten geçer.
Erkeğin kalbine giden yol mideden geçmez, karnını her yerde doyurabilir bir erkek. Erkeğin kalbine giden yol sevkatten geçer, kadınlar için ise bence ilgiden geciyor
Her kadın için gidilen yol farklıdır. Bazen doğru hareketi uygulayıp yanlış yoldan gidiyorsan sadece zaman kaybetmiş olursun. İstekler, ihtiyaçlar, hayalleri iyi tespit etmek gerek..
O halde bana yanlış öğretilmiş. Bildiğim doğrulardan bahsedeyim.
iyi planlanmış keyifli bir gün, Tam yeri tam zamanında gözlerine bakılarak okunan romantik bir dörtlük. El ele gezdiğin sakin bir sahil. Çılgınca dans ettiğin , avazın çıktığınca bağırdığın parti ve konserler Beraber izlenen filmler Ortadan ikiye ayırdığın, beraber yediğin bir sokak simidi.
Sözün özü... Kadına ayrılan zaman ve onu mutlu etmek için gösterilen çaba alır seni kalbinin tam orta yerine götürür.