Evet, ederim
Hayır, etmem
Bilmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu etmem bu siteden olması evet sebep olabilir ama asıl sebep artık yaşımın ilerlemesi. Yaşımı belli etmiyorum. Spor yaparım sağlığım iyi şükür. Ben evlilik odaklı düşünüyorum ve bu yaştan sonra özellikle kadınlar için çocuk zor e çocuk istiyor insan. E genç biriylede uygun olmaz ve haksızlık olur. Yani kendi halimde yaşayıp gidiyorum.
Bu bir çıkma teklifi değil, taşkınlık... En sert cevabı vererek kendinden uzaklaştır. Öyle ki seni bir daha gördüğünde, asla besmelesiz yanından geçemesin...
Cevap
49Cevap
Hayır etmem yani 1xper daha fotoasu yok tanışalım mı diyor kim bilir kim erkek bile olabilir. buradan kimseye güvenilmez. ama zaten tanıdığım arkadaşım ise pek inanmıyorum aşık olacağını bu yüzden de inanmadığım için hayır derdim.
Sanmıyorum, sitede bu tarz tekliflere kapalıyım, sanal ortama pek güvenemiyorum lakin şimdi böyle söylüyorum belli de olmaz , hayatımın aşkı , ruh ikizim belki de burada, belki de olması gereken zamanda çıkacak karşıma ve takip ve takipçi listem onun varlığıyla 0'dan 1'e yükselecek :D Bilmem diyim ben en iyisi, hoş nasıl çıkacak, tamamen kendime ait bir dünya kurmuşum burada, herkese kapatmışım kendimi, nasip kısmet ya bu işler , belki reelde tanırım , sonrasında öğrenirim kendisinin bu uygulamayı kullandığını , onun da takip ve takipçi listesi benim gibi 0'mış bir de, neyse ben fazla hayal kurmayım, bilmem diyip geçeyim 😅
"Bilmem" seçeneği için teşekkür ederim. 😬
Kendisi gözlerimi kamaştırmadığı ve aklımı almadığı sürece mantık çerçevesinden bakacağımdan pek sıcak bakmazdım. Sanal bi' ilişki gerçek bi' ilişki midir ve ne denli verimli ve anlamlıdır, bunu sorgulardım.
Anladım ahsjhg
😊
Şu hayatta öğrendiğim şeylerden bir tanesi de; hiçbir konuda büyük konuşmamaktır. Neden olmasın?😄
Evet evet olabilir 😄
Evet 😂😂
Birisi durup dururkwn bu mesajı atmaz. Tabi ki bu yönde karşıliklı bir iletisim sürdürülmüştür ki bu mesaj gel. iştir tabi ki kabul edeeim reel de gordükten sonra iki taraf için de surumlar değişebilir
Bilmem sanırım hala birisinin teklifini bekliyorum ama sadece O
Umarım bir gün teklif eder
İsterim etmesini ama asla ısrarcı değilim :)
Daha neler! 😂 Zaten hayatımda biri var ayrıca😍
Mutluluklar dilerimm :) <3
Teşekkür ederim ❤️
Görsel gibi gelen olursa tabii ghjdfhjzxchj 😂
Hshshhaha
Nereye çıkıyozz ben yürüyemem yorulurum 😂😂
hahahahah 😂😂
Siteyi kullanma amacım bu değil. Sadece birinden hoşlanıyodum oda olmadı. Duygu beslemediğim birinin teklifinide kabul etmem.
Kim olduğuna bağlı evlilikler hariç bakımlı kendini geliştiren bir hanım efendinin kabul ederim gibi
O ederse ederim tabiki de neden olmasın yani gece gece umutlandım yinee.🚬🚬
Konuşmam lazım. Ne sever, ne içer, ne yer, ne hayali var...
Önce biraz bir bağırıp çağırma seansı sonrasında engel.
Ne yaptım ya
Erkek duruşu 🗿
Ben çıktım tatil de yaptım kabul ederim açıkçası 😌
normalde kim olduğuna bağlı derdim de şu aralar hiç uğraşamam kimseyle
neden olmasın ki olabilir ama karşıma öyle biri çıkmadı şuana kadar bir gün cıkarsa buraya yazacağım hayırlı bir eş olur inşallah
Çıkarsa bekliyorum 😇
Umarım hayırlı birisi çıkar 🙂
"Sünettir kabul et." Hahahahaha
Kendi çıkarı için ne güzelde eğip bükmüş konuyu.
Ederim kısmet nerde insanın karşısına çıkar belli olmaz yeterki samimi ciddi olsun
Buradaki erkeklere kalacak kadar basit biri değilim ucuz olan kızlara bol şans 🥳
Ben hayır desende o anki aksiyon da içim ne der bilmiyorum
Ederim oturur çay kahve içeriz iki medeni insan gibi bunda bir sorun yok.
Ya büyük konuşmamak gerekiyor aslında gönül bu ne zaman kime konacağı belli olmaz o güveni hissettiğim birisi olursa olsbilir neden olmasın ki yeterki o güveni hissedeceğim birisi olsun
Aynı şehirden birisi ise, o zaman olabilir.
Başım dertte Dilan Çiçek Deniz peşimi bırakmıyor hele burada biriyle beni görse kıyameti koparır.
hızlı bir sevişme olacaksa olabilir aynı şehirde olmak lazım birde
burada maşallah herkes herkese herşeyi teklif ediyor ne kadar basit öyle
Artık çok geç gerçek hayatta birine vuruldum.
Yok devenin bale pabucu. :D sdfsgdgsd
hahahhahah :D
😄😄
Başım bağlı
Mutluluklar dilerim 😊
Ben etmem. Ben sevgili istemiyorum reis 😋😋
En güzeli kral böyle devamm 🥳🎉
tabikide evet herkes yazabilir site diye ne olcak sanki herkese bir şans hakeder
tabikide ederim niye etmiyim o da bir insan site kullanıcısı diye neden kabul etmiyim herkese açık bir insanım
Hayır işim olmaz
Düşünürüz beklesin az
Hayır kabul etmem
Bilmem.. 🙄 Sanmıyorum
umrumda olmaz ya sitede nnereye çıkıcaz
Neden olmasın
Etmem reel takılıyorum.
Zamanında ettim. Bir daha olur mu bilmiyorum
Etmem. Böyle iyi.
Evet Ederim Neden Olmasınki 💯💑
Çıkma hobilerim arasında yok.
Bir dene bakalım edecek miyim
Yok kalsın
Bence de
bakarız olabilir talipmisin yoksa kız :D
Aman aman :D
Nereye çıkacağımıza bağlı
Ayakları güzelse olur
Nereye çıkacağımıza bağlı:))
Reddemeyecegim bir teklif olması gerekir.
burada ciddi dürüst insan yok
Çift cevap joker hakkımı kullanmak istiyorum. 😃
siteden 4 kişiyle bulustum
erkekler çok verici çıktı
Ay ben korkarım, etmem😨
Bilmem
Bilmem.
Hayır etmem
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?