Dışarda beğendiğimin bir kıza bişey demeye çekindim şimdi :D
Yolda biri durdurup teklif etse kabul edermisiniz kılar ?
Dışarda beğendiğimin bir kıza bişey demeye çekindim şimdi :D
Kızlar bu konuda hayır demek için programlanmış gibidirler. Onların bu güvenlik duvarlarını aşmak istiyorsan yaklaşımın ve üslübunun çok iyi secmelisin. Ayrıca şunuda söyleyim ki. bizim kızlarımz hayır demeyi ters davranmayı meziyet olarak bilir ve bunun ile mutlu olurlar. Oysaki nezaket bir bayanın en büyük silahıdır. Fakat hakda vermiyorda değilim çünki bizim erkeklerimizde çok kazma be üstad. Ben daha bir bayana ar niyet olmadan yaklaşan bir erkek görmedim. Bilirsiniz erkek sohbetlerini kadınlar nasılda meze yapılır o sohbetlere. Ama yüz yüze gelince de kemen kılık kılıf değisir. Yani sorun toplumumuzda . Eğitimsizliğimizde geriliğimizde. hürriyetsizliğimizde. Her iki tarafında kabahatleri ve her iki tarafında haklılıkları var elbetteki. Konunun başına dönecek olursak durusunla ve yaklaşımın ile bu sorunu aşabilirsin.
başta supreme1 olmak üzere. hanım kızımız ingiliz güzeli, hukuk fakültesi 2. sınıf öğrencisi, bilgili, kültürlü, türk kızlarına "kezo" diyen, oraya buraya laf atan, aslında 18 yaşında olan, koyduğu fotoğrafların kendisine ait olmadığı bir kız. eğleniyor.
Bilmiyorum o an çok etkilenirsem güzel enerji alırsam ve amacının da kötü olmadığını düşünüyorsam tanışmak isterim tabii ki. Ama tam tersi olursa teşekkür eder ayrılırım yanından herhalde.
link hakkında kısmında dönüş değilde dövüş yazabilirsin bence :D
Cevap
16Cevap
İlk önce kötü davranırım baktım peşimi bırakmmıyo bilader sorun ne derim baktım gene bırakmıyo güzel bir haddini bildiririm ama yok 1 haftamı desem 1 aymı desem peşimi bırakmassa numarasını alıp güzel bir haşlarım :P Madem tanışmak istiyo adam akıllı kenara çeksin kenara anlatsın derdini ne bu böyle sokak ortasında
tanışabilirmiyiz deyince yerden yere vurur ama kenara gel deyince gelecek :)
sonra seni bıcakladın :D
nezaket bir bayana en çok yakışan şeydir.
tipini beğenmiyosam yok derim tipi çok iyiyse yine de hayır derim kadın pazarlayanlar hep öyle çok yakışıklı adamlarla çalışıyolar kandırmak için akşam akşam ürperdim valla :)
kalmadım netim :) tipsizde olsa yakışıklıda olsa cıkks yanii
ben bulurum sen rahat ol ;)
Hoşuma gitmezse medeni bir şekilde evli ve çoçuklarımın olduğunu söyleyip nacizane bir şekilde gülümseyerek ayrılırım. Hoşuma giderse ilk bakışta, baksam benden daha üstün, olur derim. Nasılsn? Gitdiyim yere bana eşlik ede bilirsin derim
şimdi sen evli misin bekar mısın anlamadım bu kadınlardan korkulur valla :))
başıma gelmişti ağır abazaydı hiçibirini takmadan kaçtım.
Ama bak önceden de görmüşsem bakmışsam bakımıssak yani 3 5 kez yadırgamam.
Şöyle bir süzerim çocuğu zaten tipinden serseri mi değil mi anlaşılır :) Sonra tanısıyormuyuz diye ben sorarım. Zaten ben seni surda gördüm beğendim derse ben seni beğenmedim canım sağol deri m giderim napimm :)
ben yaptım kıza direk kagıda numaramı yazıp verdim ne yapacagını şaşırdı mal gibi kaldım hayatımın en kötü günüydü mk. yaa aklıma geldi şimdi
o değl de hep yakın arkadaslar ayarlar ya sevgilileri : ) onlara güven yüksektir. Ama yanına gelip tanışmayan isteyene niye bu kadar sert önyargı olur bilmem.
daha önce olmuştu direk terslemiştim. ama şimdilerde öyle bişi olsa anlamaya çalışırım nerden görmüş nerden tanıyo. durduk yere olduğu yerden esmemiştir herhal
kabul edilmez öyle ya.beğensen bile adam demezmi yoldan geçenin teklifini kabul edecek kadar ümitsiz bir halde diye .sapık gibi yaklaşmazsan da terslenmezsin kibarca reddedilirsin.ümit ışığı sezersen bir kaç kez daha dene alıştır kendini
su rededenlerin tipini cok merak ediyorum.yoldan gecen bir cok kiza teklif ettim.saolsun bazilari kabul etti bazilarida tesekkur.carpana rastlamadim.zaten amacamiz eglenmek eglenceli kizlar ariyoruz.digerleri zaten dunya ahiret arkadasimiz.
Kezbanlar reddeder, diğerleri durup dinler. Ama yaklasım önemli
Önce dinlerim tipide kurtariyorsa face hesabini sorarm bakalım zipzop mu capknmi nasil oradan bir incelerim snra zaten muhtemelen dönüş yapmam
Doğrudur.)
e bide dilikçe ile müraacat isteseydin bari.
kızlar hemen hayır der sonra ya pişman olur ya da ben neden yanlızım diye evde dövünüp durur tamam hemen telefonun ver demiyorum ama 2 muhabbet etmekten kimse bişey kaybetmez
ben yaklışık 5 6 tane hiç tanımadım kıza dedim hepside kabul etti ilk başta ne alaka diyorlar falan onlarda şaşkın oluyor sonra az kibar davran hemen salıyolar kendilerini. :D
kızlar ensest ilişkiler yaşıyor galiba...tanıyormuymuşum seni? adam zaten tanışmaya geliyor yanına..
hayırdır tanıyamadım derim isterse güzellik abidesi olsun hiç fark yapmaz ne bu pazardan meyve mi seçiyorsun :)
başıma geldi. tipini bile incelemeden direk hayır dedim
Benim gibi tipsiz adama kim teklif etsin :D Dalga mı geçiyorsun bacım der yoluma devam ederim.
hacı playboyokulunun videoları iyiymiş abone oldum hepsini izliycem adam kızları götrüyo valla :D
Gülümseyerek "Merhaba! Teşekkür ederim!" derim.
olabilir neden olmasin o beni bulmus :)
Yok valla bir de üstüne terslerim :D
reddederim yakışıklı olsada ne bu cürret yani :D
Bu işler bu kadar basite indirgendi mi ya
O anki psikolojime bağlı sanırım.
o teklifi yapanın taaaa sıfatına
Tipine bakarim bir parilti gorursem kabul ederim.
Tabiki hayır der ve yoluma devam ederim
O anki ruh halime bağlı :)
Hiç durmadan kafa atarım.
kardeş yapma böyle bişeyi :)
Direk reddederim.
neden bu ön yargı.
Önyargıyla alakası yok. Ben reddederim. Sonuçta kabul etme zorunluluğum yok.
üzerimde denendi olumsuz oldu...
bı tane gecirrim :P
görmezden gelirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar