Sizce çıkma teklifini kabul edeyim mi, lütfen biri artık okusun?

Arkadaşlar birisi vardı hoşlandığım, oda benden hoşlanıyordu galiba. Bana teklif etmeye cesareti hiç yoktu çünkü ben biraz ters davranıyordum, hep bakıyordu, gözü gözümden ayrılmıyordu hiç. Arkadaşına beni sevdiğini söylemiş hatta. Neyse bir sevgilisi varmış diye duydum, ama o sıralarda bile hep bakıp duruyordu. Sevgilisi istanbulda okul kazanmış galiba, onun yanına gitmek için bilet almış, neyse biletler yanmışmı ne olmuş gidememiş kızın yanına, aradan bir iki hafta geçti, bana gelip beni çok sevdiğini söyledi, çıkma teklifi etti. Şimdi sizce ne yapmalıyım? Madem beni seviyor kızın yanına gitmek için neden bilet alıyor, demekki gidebilseydi teklif etmiçekti, ama zaten kızla çıkarkende hep bakıyordu, ne yapayım şaşırdım, belkide cesaret buldu ya da fırsat buldu teklif etmek için. Zaten ayrılmış galiba..
Güncellemeler
+1 yıl
Bana bakıyor sürekli, ama kız arkadaşı var, ve kızın yanına gitmek için yola koyuluyor ama gidemiyor istanbul'a. Bir süre geçiyor ve beni sevdigini söylüyor. Madem seviyorsun, gözün bana bakarken, başkasıyla cıkıyor ve onun yanına gitmek için bilet alıyorsun degilmi?

Onuda çok sevdigi söylenemez ama beni sevip sevmedigini anlıyamadım
Güncellemeler
+1 yıl
Bana bakıyorsa ne olmuş yani, hemende şeylik yapmayın
Güncellemeler
+1 yıl
en yakın arkadaşına beni sevdigini söylemiş

sonra bir kızla çıkmaya başlamış, sonra ayrıldılar galiba

seni seviyordum diyor ne yapayım sizce?
Sizce çıkma teklifini kabul edeyim mi, lütfen biri artık okusun?