Onuda çok sevdigi söylenemez ama beni sevip sevmedigini anlıyamadım
sonra bir kızla çıkmaya başlamış, sonra ayrıldılar galiba
seni seviyordum diyor ne yapayım sizce?
Şimdi bir futbol maçında topçu iyidir ama sakatlanır sonra yedek oyuncu girer o ondan daha iyi değildir, mecburiyetten girmiştir. ( sen=yedek oyuncu, o kız ise=iyi oyuncu ) bazen yedek oyuncu kızar hocam ben bu saatten sonra oynayacaksam hiç girmem daha iyi der
ne demek şimdi bu, biraz haddini aşmışın
yedek oyuncu falan ne oluyoruz
düzgün yorum yapın
senin bu yedek oyuncu demenle benim konumun alakası yok
adam gibi okuyun
en ıyı cevap :)
yedek oyuncu ne demek kardeşim
ne alakası var yazdıklarımla
yedek oyuncu ne ya
benim yedek oldugumu nerden cıkardın sen
daha çıkmadık bile
teklif ediyor
o iyi oyuncu sen yedek oyuncusun , mecburiyetten gitmişim oyuna öylemi? mecbur olan nedir? neden mecburmu bana teklif etmeye
allahım ya
Tamam dur senin anlayacağın dil ile konuşayım. Bu çocuk seni seviyor ama sana açılamıyor o da dedi ki o zaman bu kız şimdilik kalsın ben başka kıyıya yelken atayım sonra baktı o kıyıya gidemiyor sonra dedi ya her ya mero ben yine bu kıza yöneleyim yani sana yani o kıyıya rüzgar gitseydi şuan sen burada bu soruyu soramazdın
o zaman beni sevdigini nasıl söylüyebiliyorsun
seven insan su söylediklerini yapmaz heralde
yedekte tutayım falan demez
evet öyle söylemiş arkadaşına. ben semrayı seviyorum diye. ama gelip teklif edemiyordu, bir cıktıgıda vardı, sonra bu gidememiş onun yanına o arada olaylar gelişti kendi geldi sevdigini söyledi. ama gitseydi evet belkide teklif etmicekti, fakat madem neden arkadaşına söylemiş sevdigini?
ben sevmiyor demiyorum ama sen yedek oyuncusun falan yazıyorsunda o yüzden dedim
bu arada o kızında esas oyuncu oldugunu söylemekte dogru olmaz
kimin arkadaşına? kimi sevdigini söylemiş? anlıyamadım son yazdıgını
ben nerden mi biliyorum yedek olmadıgımı? bana bir daha yedek deme sakın
herkes laflarına dikkat etsin. kızın yanına gitmeden öncede bakıyordu zateni daha öncedende kendi erkek arkadaşına söylemiş beni sevdiginide o yüzden yedek olmadıgımıı düşünüyorum. hem yedek ne ya, burda soru soranları aşagılamak hosunuza gidiyor
Alakası yok sadece olaylara herkes gibi bakmıyorum başkaları ile karıştırma, sadece duymak istediğin cevabı duymadığın için agresifsin bu da seni mutsuz ediyor, ileri görüşlü biriyim o çocukla çıkarsan 3 ay sonra burada ki ilk sorun çok mutsuzum olacak daha sen bilirsin biz ne kadar da yorum yapsak boş yani en son kararı sen vereceksin
kardeşim yorumuna bişey dedigimiz yok
ama yedek oyuncu demekte ne ya, adamla daha hiç çıkmamışım o kız esas, sen yedek oyuncusun. ben kız hakkında bişey bilmiyorum ve zaten onun hakkında birşeyde yazmadım, sen neye dayanarak bana yedek oyuncusun diyorsun? laf kalabalıgı yapıcagına sebebini yaz o zaman
dalgamı geçiyorsun kardeşim sen benimle
bu ne şimdi yazdıgın
tezini çürüttün bak şimdi
ne hatası yapmış ya
daha cıkmadık bile
ne tuhafsınız ya
ne diyosun kardeşim sen bir dedigin bir dedigini tutmuyor
kafan güzelmi senin
defol git
saçma sapan yazıp durdun
bende adam akıllı bişey diyosun diye bosu bosuna okudum o kadar
yazık gerçekten
sen ne dedin ki ? ciddiye alıcagım ne dedin? özet geç unuttum ne dedigini
neden öyle dedin? nerden biliyorsun öyle oldugunu
nasıl tecrübeler ?
ne demek o şimdi
adam cıkma teklifi ediyor kabul etmiyimmi yani
etme diyorsun şıpsevdi o diyorsun ama neye dayanarak söylüyorsun söylede bileyim bende
Pişman olmayacaksan reddet.
neden pişman olucam ki?
senin kabul edeceğin var, boşuna soruyorsun. dene işte, yürür ya da yürümez..
Aynen madam :))
yok gerçekten fikir istiyorum
dediğim gibi tanıyın birbirinizi, yürür ya da yürümez zamanla görürsün bunu. kafan karışıksa dene işte.
iyide pişman olmayayım diye sordum
herkes hakaret etmeye meraklı galiba, yok seni yedekte tutuyor falan yazılıyor
ayıp gerçekten
herkesin agzına dolanmış yedek diye, ne bu ya futbolmu oynuyoruz, o kadar kolay degil o işler
dur ben bir kendime yedek oyuncu tutayım diyipte gelcek hali yok heralde, bizde o kadar salak degiliz
ayran gönüllünün tekiymiş kız tekmeyi basınca sana dönmüş ondan hayır gelmez
Cevap
10Cevap
sadece ara boşluğu doldurmalık olmak üzeresin.dikkat et kızım.adam afedersin uçkurunun bağını sıkmış.gidememiş.sonra gevşetmiş sana gelmiş.yaramaz.yol ver.akıllı ol...
Sende istanbula git.Eğer aynısı sana da olursa demek ki yalan :))))
:D sen üşenmeden yazdınsa bunalrı bence kabul et :D
aynı fikirdeyim :D
ya ayıp yaptıgınız, iyice yol geçen hanına çevirdiniz. madem okumuyorsunuz yazmayın o zaman
:D yanlış anladın bu kadr üşenmeden yazdın ya demek ki sen de seviyorsun o yuzden evet de kabul et :D
ben seviyorum ama sen yazımı okusaydın neyi merak ettigimi anlardın
valla şimdi kb yanlış anladım sakın oyle bir hata etme ne öyle be bir orda bir burda . gönül bu sevdimi bir kere sever hem İstanbul diyecek hem sen yalan söyluyor yalnız kaldığı için böyle yapıyor düşme bu hataya
senle çıkarken de başkasına bakar o boşver
Boşver onu boşver
niyemiş o
dengesiz oldugunu nerden cıkardın
bisey yazarken sebepleriyle sonuclarıyla yazında tekrar tekrar sormak zorunda kalıyorum
su ana kadar yazıklarının bir gerekçesi yok cünkü
ne bicim konusuyorsun kardeşim
dogru konuş
sana bişey diyen oldumu
sen ne halin varsa gör asıl
çok normal bişeymi derken? cesareti yoktu cünkü teklif etmeye
çok saçma saçma üyeler var burda
laf anlatıcak degilim kimseye
sıkıldım iyicene sinirim bozuldu burada
senin işini tbmm toplansa çözemez panpa :)
neden çözemez? sebeb nedir
sevmedigimi kim söyledi. ben sevmiyorum demedim ki? o nerden cıktı
o zaten sürekli bakıyordu bana, hoslanıyordu benden anlıyordum hareketlerinden, ama sevgilisi vardı, cünkü cesareti yoktu bana teklif etmeye, ben yüz vermiyordum ama kızın yanına gidemeyince zaten ayrılmış sonrada, gelip sevgilim olurmusun, seni seviyorum dedi. sevgilisinden öncede hep ilgisi vardı bana karsı
biraz çapkın zaten ama bana cesaret edemiyordu eklif etmeye, yüz vermedigimden dolayı. ama sonunda gelip cesaret etti sonrada böle oldu
utangaçdır herşeyi erkeklerden beklemeyin
her çiçekten bal almaya çalışıyor. sen bilin.
seviyorsan git konuş bence
Boşver birsürü dert sıkıntı hiç gerreği yok
kabule t teklfini
? bu kadarmı yani
evet,kabul et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar