7 yıllık sevgilim çok zor zamanlardan geçiyor ve beni çok sevmesine rağmen bana ters davranıyor. Ne yapacağım?

Öncelikle lütfen cevap verirken kırıcı olmayın çok hassas bir insanım şimdiden teşekkürler. 7 yıllık bir sevgilim var 1 buçuk yıl önce evlenme teklifi etti ve birkaç ay sonra nişanlanacağız. Hep babamın karşı çıkmasından korktuk ama o da karşı çıkmıyor ve mutluluğumuzun önünde hiçbir engel yok. Ancak bir süredir başka şehirde çalışıyor ve terfi alacağı için kendisine mobbing uyguluyorlar. Bu süreçte ona destek oluyorum onu sıkmıyorum ama yine de biraz fazla konuşsam bana bağırıyor, istemiyorum falan diyor ve beni çok kırıyor. Beni çok seviyor bundan çok eminim benim için her şeyi yapar. Bana şimdiden karısı gibi davranıyor zaten hep el üstünde tutuyor. Yan yanayken gözlerini benden ayırmıyor. Ama uzaktayken işlerinin yoğun olduğu zamanlar hep ters davranıyor ve sanki yanındayken ona hissettirdiklerimi unutuyor. Kendisine ayıracak vakti bile olmuyor bazen ve onun için çok üzülüyorum. Ona iyi gelmek istiyorum ama o kimseyle konuşmak istemiyor. Psikolog önerdim kendisine online olarak görüştü sanırım kişilik bozukluğu varmış. Bir iyi konuşuyor benimle bir kötü. Güldükten 2 dk sonra bana kızdığı anlar oluyor. Geçenlerde instagram profilindeki fotoğraflarımızı kaldırdı sarhoşmuş o an ve canı sıkkınmış. Çok üzüldüm ve "yine koyarız aşkım hepsi duruyor galeride" dedi. Bugün dayanamadığımı, artık kendisine gelmesini, beni kıracak hareketler yapmamasını, benim ne olursa olsun her zaman yanında olacağımı söyledim. Of yeter dedi ve gidip instagramdaki sabitlenen hikayelerini de kaldırdı şifresi bendeydi onu da değiştireceğim dedi sonra sinirli olmasına rağmen yok tamam vazgeçtim değiştirmeyeceğim dedi. Dengesizliği beni mahvediyor. Dün motorla gezinirken beni görüntülü aradı ve "buraları hatırlıyor musun seni gezdirmiştim" dedi. "Evet" dedim gülümsedim. "Ne zamandır gezdirmiyorum seni hadi böyle gezdireyim" dedi güldü ve o şekilde yolu gösterdi çok mutlu oldum. Yani beni çok özlüyor beni çok seviyor bundan çok eminim. Aramız kötüyken yerimde duramıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. İğrenç bir ruh halindeyim. Kendime hakim olamıyorum. İçim çürüyormuş gibi hissediyorum. Sanırım kaygı bozukluğum var ama emin değilim uzman biriyle görüşmedim. Bugün ona her şeyi çözebileceğimizi söyledim. Güzel güzel konuştum arada sinirlendi kızdı ama o halde bile bana " ben kimin için çalışıyorum senin için çalışıyorum bilmiyor musun? dedi. Sonra da "derslerine çalış öğretmen ol yarın ben ölsem nasıl hayatını devam ettireceksin" dedi. Yani her şeyi benim için yapıyor ve öldüğünde bile benim iyi olmamı istiyor kimsenin eline bakmamı istemiyor. Daha sonra da bana "madem her şeyi çözebileceğimizi söyledin sus bekle o zaman beni ben her şeyi çözeceğim anla artık beni" dedi ve kapattı telefonu. Şimdi kendimi suçluyorum en azından az da olsa konuşuyorduk acaba hiçbir şey demese miydim? Ben ne yapacağım?

7 yıllık sevgilim çok zor zamanlardan geçiyor ve beni çok sevmesine rağmen bana ters davranıyor. Ne yapacağım?