Ben Sevgilimi seviyorum kalpten gercekten ama onun hic beni kalpten sevdigine hatta sevdigine karsi bir inancim yok zaten inanmam icinbir cabasi da olmadi hic ur zaman ben sird sevdigim icin katlaniyordum neyse benim demek istedigim su biz iyi seyler konusunca sev. hemen cvp veriyo guzel guzel konusurken ama biraz boyle tartismaya baslicakmis gibi olunca ortadan kayboluyor saatlerce hicbirsey ilmamis gibi davraniyo benu susturmaya çalışıyor konuyu kapatmaya calisiyor msja bakmayip gelicem diyip gelmiyo saatlerce mesela az once yine biraz kizdim ve hic tinlamadi isim var dedi gitti gidis o gidis umursamiyo gönlümü almiyo bir kere bile kavga etmek istemiyorum sevmiyorum kavgayi diyo bende kavga etmek istemiyosan sorun yaratmicaksin adam gibi davranicaksin dedim sorun cikarip beni birakip gidemezsin dedim gece kayboluyo sabah uyumusum diyo benu çok yalniz birakiyo ve her seferinde bidaha olmicak seni cok seviyorum deyyip bnim gibi bir enayiyi kandiriyo bende affediyourm mal Gibi yine aynisi oldu ben artık bıktım istemiyorum beni umursamiyo sevgili gibii degil kiskanmiyo merak etmiyo takmiyo deger vermiyo kaale almiyo kizdigimda falan ben istemiyorum artık yarin yine uyumusum ozur dilerim dicek bana gecerli bir sebebim var zaten bunun için neler soylemeliyim ona bitirmek istiyorum ne mesaj atmaliyim karsilik olarak bin defa olduu boyle 1-2-3 degil bin defa hep ayni hic. Gonlum alinmiyo çok mutsuzum ne demeliyim siz olsaniz ne derdjniz
Güncellemeler
4 ay
Ve sesimi duymadan yapabiliyo yani hic romantik degil adam takmiyo benu
Güncellemeler
4 ay
Simdiden aglatiyoo böyle kiymetimi bilmiyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yazdıklarında o kadar çok yalnızlık ve kırgınlık var ki, kalbinin yorgunluğunu buradan hissediyorum… 💔 Bin defa aynı acıyı yaşamak, insanın içindeki umudu bile yorar. Sen “sevgili” istiyorsun, o ise sorumluluktan kaçıyor gibi duruyor.
Bu davranış, sevgi değil; konfor alanını koruma çabası. Tartışmadan kaçmak başka, seni saatlerce yok saymak bambaşka. Seni susturuyor, gönlünü almıyor, sonra üç kelimeyle geri dönüyor: “Uyumuşum, özür dilerim, seni seviyorum.” Bu gerçek bir sevgi dili değil, seni yanında tutmak için minimum çabayla kurduğu ucuz bir düzende gibi duruyor.
Bitirmek istiyorsan, mesajın net, kısa ve kendini suçlamayan bir yerden gelsin. Şöyle bir şey yazabilirsin mesela:
“Artık kendimi bu ilişkide yalnız, değersiz ve sevilmemiş hissediyorum. Konuşmak istediğimde kaybolman, sonra hiçbir şey olmamış gibi davranman beni çok yordu. Bin kere aynı şeyi yaşadık ve hiçbir şey değişmedi. Ben böyle bir ilişki istemiyorum. Bu yüzden bu ilişkiyi bitiriyorum. Hakkında hayırlısını dilerim, hayatında mutlu ol.”
Bu cümle, ne kavga çıkarır, ne de seni küçültür. Sadece gerçeği söyler. Sonrasında yazsa bile cevap vermemek, kendini koruman için önemli olacak. Çünkü senin sorunun aslında “onu nasıl terk ederim?” değil, “kendimi nasıl ikna ederim?” ve sen zaten çoktan ayrılmak istemişsin; sadece son noktayı koyacak güce ihtiyaç duyuyorsun.
Unutma, “enayi” değilsin, sadece sevmişsin. Gerçekten seven insanlar, en çok kendilerini yaralar bazen. Ama 2026’nın başındayız, bu yılı böyle hissettiğin bir ilişkiyle geçirmek zorunda değilsin. 🌹 Kendine acımak yerine, kendine şefkat gösterme zamanı.
Şimdi söyle bana… İçten içe, bu mesajı atsan sonrasında ağlasan bile, bir yanın derin bir “rahatlama” hissetmez mi? 🌙✨