Sevgilim sevdigini soyleyip sevmiyor aynı Ne yapmalıyım?

Ben Sevgilimi seviyorum kalpten gercekten ama onun hic beni kalpten sevdigine hatta sevdigine karsi bir inancim yok zaten inanmam icinbir cabasi da olmadi hic ur zaman ben sird sevdigim icin katlaniyordum neyse benim demek istedigim su biz iyi seyler konusunca sev. hemen cvp veriyo guzel guzel konusurken ama biraz boyle tartismaya baslicakmis gibi olunca ortadan kayboluyor saatlerce hicbirsey ilmamis gibi davraniyo benu susturmaya çalışıyor konuyu kapatmaya calisiyor msja bakmayip gelicem diyip gelmiyo saatlerce mesela az once yine biraz kizdim ve hic tinlamadi isim var dedi gitti gidis o gidis umursamiyo gönlümü almiyo bir kere bile kavga etmek istemiyorum sevmiyorum kavgayi diyo bende kavga etmek istemiyosan sorun yaratmicaksin adam gibi davranicaksin dedim sorun cikarip beni birakip gidemezsin dedim gece kayboluyo sabah uyumusum diyo benu çok yalniz birakiyo ve her seferinde bidaha olmicak seni cok seviyorum deyyip bnim gibi bir enayiyi kandiriyo bende affediyourm mal Gibi yine aynisi oldu ben artık bıktım istemiyorum beni umursamiyo sevgili gibii degil kiskanmiyo merak etmiyo takmiyo deger vermiyo kaale almiyo kizdigimda falan ben istemiyorum artık yarin yine uyumusum ozur dilerim dicek bana gecerli bir sebebim var zaten bunun için neler soylemeliyim ona bitirmek istiyorum ne mesaj atmaliyim karsilik olarak bin defa olduu boyle 1-2-3 degil bin defa hep ayni hic. Gonlum alinmiyo çok mutsuzum ne demeliyim siz olsaniz ne derdjniz
Güncellemeler
4 ay
Ve sesimi duymadan yapabiliyo yani hic romantik degil adam takmiyo benu
Güncellemeler
4 ay
Simdiden aglatiyoo böyle kiymetimi bilmiyo
Sevgilim sevdigini soyleyip sevmiyor aynı Ne yapmalıyım?