Diğer erkeklerden farklı olması beni etkiler. Mesela yani diğer erkekler gibi kaba, kız meraklısı olmaması ve sadece bana Özel ilgili davranması beni eritir etkilenirim ondan
Hayata bakışı ve kültürlü olması. İş yerinde öyle bir çocuk var sanki. Dün uzaktan gördüm sonra yanıma geldi biraz espri yaptı. Gözleri güzel. Neyse şimdi, giderken serviste görürüm diye iyi akşamlar demedim bakmadım, bir de baktım diğer servise binmiş. 🤣 Ayıp oldu. Neyse erkekler öyle seviyor, nerede kendilerine bakmayan kadın var hoşlarına gidiyor, kendilerine bakana burun kiviriyorlar. Ya ben sana baktığım için şanslısın kardeşim o kara kuru tipinle. Çirkin bir kız da değilim.. Demek ki ilişkilerin dinamiğine uyumsuz hareket etmişim ilgimi belli ederek. İlgini belli etmeyeceksin ama konuşacaksın yani. Hiç iletişimsizlik olmaz, benim o çocukla iletişimsizlik oldu sanırım. 🤣 Neyse beni isteyen emek versin canım. Allah Allah...
Bana aşık olması beni gerçekten kalbim için sevmesi. ortak ilgi alanlarımızın çok olması ve her zaman iyi anlaşabilmek. birde alıngan olmamalı yani eğlenceli olmalı sürekli şaka yapabilmeliyim ve eğlenebilmeliyiz.