23 yaşındayım aşırı güzel değilim ama tatlı hoş bi kızım bence. Yine de çevremde beni seven ilgi duyan bi erkeğe rastlamıyorum. Önce kendini sevmeyi öğren diyecekler olursa zaten kendimi seviyorum öyle burnu havada değilim. Arkadaşlarımın konuştuğu birden fazla kişiler olurken ya da onlar ilgi görürken benim tek bir kişiyle bile konuşmuyor olmam canımı sıkıyor. Benim mesaj attığım da oldu ama uyuşmadığımızı anlayınca sohbeti kesiyorum sonra pişman oluyorum saçma biri olsa bile keşke devam etseydim diyorum öyle bi sevilme ihtiyacı oluyor sürekli. Bunu nasıl aşabilirim nerde hata yapıyor olabilirim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sende hata yok erkekler artik korkuyor yanasmaya cunku taciz damgasi yemekten. Bilirsin hemcinslerin gtu hemen kalkar ters cevap verir o yuzden
Bir de o değil artık erkeklere yazanlar da çok fazlalaştı sosyal medya sayesinde. artık erkekler birini elde etmek icin uğraşmıyor bile
Sistem degisti demek benim varken oyle yazan yoktu😅
Tabi artik her sey cok basitlesti degeri de azaldı
Karakter de azaldi kiminle yola cikacagini sasiriyor insan
Öyle evet
Dışardan bakınca sert biri misin? Ya da ne bileyim yaşantın böyle şeylere kapalı biri gibi gösterir mi seni?
Yanımda biri varken asla öyle degilim ama mendi başıma girdiğim ortamlarda haliyle soğuk duruyorum kimseyle konusmadigim için
Ama yanındaki yakın olduğun biri olduğu için öyle olmaman normal. Mesela bi arkadaş ortamına girdin, haliyle tanımadığın insanlar da var. orada ki davranışların, tavırların nasıl olur?
Yeni tanıştığım bi ortamsa ortamın ritmine göre hareket ederim genelde güler yüzlüyüm haz almadığım biri olursa sessiz kalmayı tercih ederim
Belki de karşına çıkanlar kıymetini bilmeyecek insanlardı da uzak tutuldular senden. İçini ferah tut, bi gün mutlaka sevileceksin. Senden tek ricam bu sevilme isteğine mağlup olup yanlış kişilere şans vermemen. İyice düşünerek, biraz tanıyarak ve kendince test ederek vermeye çalış kararını lütfen 😊
Yanlış kişilere şans vermeye vermeye kimse kalmadı zaten 😄 o yüzden hep pişman oluyorum keşke konuşmayı kesmeseydim diye. Doğru kişiyi bekliyorum ama beklerken çok sey kaçırıyor gibi hissediyorum
Sevecek olan bulur seni. Yazmaya da aramaya da bi banane bulur. Yanlış kişiye şans verip kalbini, duygularını heba etme. Bak benim 3 kız arkadaşım oldu. 2 si aldattı, biri çok güvendiğini defalarca söylemesine rağmen arkadaşının gazına gelip beni en büyük yaralarımdan biriyle denemeye kalktı. Üstelik ilkiyle sözlendik, sözlendikten 3 gün sonra askere gittim. Gittiğim gün aradığımda başkasını seviyorum onunla evlencem diyip gitti. İkincisiyle 4 buçuk yıl sürdü, evlenme teklifi etmeme bi kaç gün kala 2 sevgilisi daha olduğunu öğrendim. Üçüncüsü de ikinci kız arkadaşım üzerinden denemeye kalkıştı. Şunu anlatmaya çalışıyorum, yanlış toprakta istediğin çiçeği yetiştiremezsin..
Doğru söyledin aslında tüm olanlar olması gereken şeyler binevi. Ben de aldatıldım bi defa yakaladım diğerinde de tam yeltendiginde ayrıldım bazen düşünüyorum eğer öyle bir şey olmasaydı ve ben o kişiyle ilerlesem mutlu olur muydum diye kesinlikle olmazdım. İste o zaman farkında varamıyoruz ama her şerde bile bi hayır olduğunu sonradan anlıyoruz
Aldatılmasak severken yaptığımız yanlışları hiçbi zaman fark edemezdik. Çünkü insan beyni ve ruhu bazı şeyleri yaşamadan anlamıyor asla. Anlamamız için yaşamamız gerekti, yaşadık. Belli ki sen çok vicdanlı, merhametli birisin. Kin tutamıyosun, isteyerek birine kötülük yapamıyosun. Belli ki sen gerçekten iyi bir insansın. Kabine ve duygularına da iyi bakmışsın, onları doğru beslemişsin. Kendine nasıl bir adamla olmak isterim, çocuklarıma nası bi adam babalık yapsın isterim diye sor. Bu soruya vereceğin cevapları hiçbi zaman unutma. Ve bu cevaplara uymayan hiç kimseye şans verme. Ki kırılmayasın, toprağından ayrı düşmeyesin 😊
Ayy ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim ☺️ Her şey gönlün gibi olsun umarım
Hepimizin inşAllah. Umarım herkes gönlü nasılsa öyle insanlarla karşılaşır.
Umarım az da olsa içini rahatlatabilmiştir söylediklerim, umarım daha iyi hissediyosundur 😊
Evet kesinlikle daha pozitif hissediyorum. Amin inşAllah 🙏
Görev başarıyla tamamlandı o zaman 😊
Beyaz atlı prens mi bekliyosun ahah? Beklersen olmaz tabi 🖤
Hiç öyle bir beklentim yok normal insan olsun yeter 😄
Çok beklerdin o zaman.
Beni de kimse sevmedi en güzel yaşlarım hep yalnız mutsuz geçti
Kendimi gördüm, arkadaslarımın konuştuğu birden fazla kişi olsada benim yok…
Hangi şehirdesin ve yaş olayına tskılır mısın? (me =23)
Hızlı yazarken yanlış bastım. 24 yaşındayım
Çalışmaktan kafa kalmadı. 25 29 arası yazınca okudum ama kafa 25 29 arasında kaldı o yüzden yaşa tskılır mısın dedim.
Böyle yazıyorum ama abaza değilim 😂 en kötü bir sohbet olmazsa da olmaz diğerleri gibi
Takılmalı mıyım yaşa
Bence hayır.
?
Zamana bırak be zorlayinca olmuyor
Bıraktım akmıyor