Doğalım makyaj yapmam ama rengim soluk falan olduğu için bakımsız duruyorum :( şu renk solukluğu göz altı morluğuma ne yapabilirim
2 ay
Doğalım makyaj yapmam ama rengim soluk falan olduğu için bakımsız duruyorum :( şu renk solukluğu göz altı morluğuma ne yapabilirim
bazen mesele doğallık değil enerjinin nasıl yansıdığı oluyor küçük dokunuşlarla kendini daha canlı hissetmen dışarıya da farklı geçebilir gibi duruyor ❤️🌹
Evet enerjim düşüktür ondan da olabilir
enerji bazen dışarıya düşündüğünden daha fazla yansıyor gibi duruyor sen içten toparlandıkça bu durum yavaş yavaş değişebilir ❤️🌹
Onun için birinin yardım etmesi gerek 😂
bazen insan dışardan bir destekle daha kolay toparlanıyor gibi duruyor ama o kıvılcım yine de içinden gelince daha kalıcı oluyor ❤️🌹
Güzel kız, doğal olmak harika bir şey, seni kimsenin sevmemesi imkânsız 💕 Sadece biraz dokunuşa ihtiyacın var, hepsi bu.
Renk solukluğu için cilt tonuna uygun hafif renkli nemlendirici ve canlı tonlu bir dudak nemlendiricisi mucize gibi durur 💄 Göz altı morlukların için iyi uyku, soğuk kompres, kafeinli göz çevresi kremi ve bol su içmek çok işe yarar 🌿✨
Cevap
27Cevap
Bence seni mutlu edecek bir insan olduğunda dahada güzelleşirsin
Kesinlikle
Enerjim düşük ruh halim genelde düşük
Erkekler doğal kız zaten sevmez no makeup makeup olan kızları sever
makyaj ayrı bakımsızlık ayrı bişey makyaj yapmadanda bakımlı olanlar var
Bunun için kremler falan var internetten kendi cilt tipine göre araştırma yapabilirsin
Makyajla onları kapatabilirsin. Ayrıca yüz güzelliği yetmiyor fizikte önemli
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır bir düşün
Ama bana göre makyaj bir bakım değil fakat bakımsız görünüyorum onu çözmeye çalışıyorum renk solukluhu da düşündüm ben de
Abartı olmadıktan sonra ve çevreye uyum sağlamak için ufak bir müdahale bazen gerekli olabilir. Tamam makyaj doğal güzelliği bloke etmektir ama gereklidir de birçok durumda
Makyaj yap mesela bu kadar cahil olunmaz 2026
Makyaj yapmak istemiyorum mesela bana göre makyaj bir bakım değil mesela
Nasıl bir doğallık görsem yorum yaparım ama dogalsan ilgi cekiyorsundur bence
Gözaltı morluğu diyorsum astım mısın? Genelde astım olanların gözaltında morluk olur... ben görsem belki severim.. doğal güzeldir
Yok astım yok da vardiyalı çalışıyorum gece çalışıyorum ondan olabilir
Bende gece çalışıyorum vardiyalı ama bende yok... o zaman uyku süreni uzat bence birde kilon az ise kilo al... incir hurma ye
Sorun yok ailen sevsin seni sen sev kemdimiyeter nasılsın güzelim
o morluk neden oluyo onu bul
Gece vardiyali çalışıyorum ondan olabilir
muhtemelen ondandır. imkanın varsa gündüz işi bul.. gece uykusu cilde çok yarıyo
Dışarıdan soğuk geliyor olabilirsin
Öyle duruyorum evet
Yok değilim
Bana göre iyiyim ama galiba iyi değilim sorun orada ben çok anlamıyorum
Onuj için doktora gitmek daha doğru değil mi?
Herkes ben değil Sevmez tabii
Niye böyle düşünüyorsun ki
boş ver onları kendin için yaşa
O zaman krem falan bir şekilde yapacak, veya kız arkadaşın a danışacak
Nasıl yaaDoğal en sevdiğimiz
az tebessüm ediyorsundur. doğal kal
Bence en guzel biliyormusun 🥰🧿❤️
Seven çıkar merak etme
Ne kadar soluk mesela merak ettim
Ya heralde bakimdiz gösteriyor beni öyle solukluk bilmiyorum ben de aslında kendimi çok iyi değerlendiremiyorum bana göre iyi duruyorum 😂
Siz kendinizle mutluysanız beğeniyorsanız en önemlisi o hanımefendi gerisini boşverin ☺️☺️
Öyle ama erkek arkadaşım olmuyor pek 😂 acaba çok mi çirkinim görmediğim bir şey mi var
Onun çirkinlikle güzellikle alakası yok bence nice güzeller var yalnızlar elbet bir gün olur seni de bulur açıkçası resmini görmem lazım ki tam yorum yapayım objektif:)
Boş ver bakmasınlar sen de onlara bakma
Kısmet bu işler
Görmek lazımm
Gormeden birsey diyemem
Vay hainler
Sebebini bulmalı ve bikac sebebi olabilir
Nasıl doğal
Vücudun nasıl?
Sevmek zorunda değil
Baska sebeptir bence
Ben severim
Görmeden bilemem