- + Eş, aşk ihtiyaç mıdır?

Evet ihtiyaçtır
Hayır değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tabiki dostum ihtiyaç vardır bu cinsel bir etkileşim ile alakalı da değil sadece sohbet etmek ile alakalı da değil. Normal insanlar tercihleri farklı değil ise bazen sadece sevdiği insanın sesi ile rahatlar. Sadece Dokunduğunda ve bazen yanında sohbette var sa acayip dinginleşir. Bazen trip atması bile hoşunuza gider. Mimikleri tiplemeleri hoşunuza gider. Nazınızın geçtiğimi bilirsiniz ve bazen şımarırsınız. Erkeğe göre farklı durumları olduğu için kadınların bir süre isteyerek idare edersiniz ki kadınlar böyle zamanlar geçtikten sonra bunun değerini bilirler. Yani erkek kadın tamamlayıcıdır. Ben yaşadığım hayat itibari ile yalnızlığı kabullendim ve bu durumların hepsi için bazen çok uğraşıyorum. Belli inanç kurallarım var ve kendimi bazen çok zorlamak zorumda kalıyorum. En önemlisi etrafınızdaki insanlar bunu fark etse de normalmiş gibi davranıyorsunuz. Elbette her zaman bu halde olmuyorsunuz zira alışıyorsunuz ama evli insanlar bir uğraşırken siz 10 uğraşıyorsunuz. İli tarafında tabiatına ters yalnız kalmak. E ben yalnız kalmayı seviyorum vs deriz. Aslında yalnız kalmayı sevmiyoruz. Sadece bazen birbirimizi yalnız bırakmaya ihtiyacımız var ki sonra özleyelim. Yani ince meseleler Allah karşınıza iyi insanlar çıkartsın. Ben zorlanıyorum ama işte hayat nasip kısmet :)
Evet karşı cinse her kesin ihtiyacı vardır. yok diyenler de belirli yaşı geçince artık evde kaldım diye üzülüyorlar sonra. yani aslında karşı cinse demeyelim de sevgiye ihtiyacımız var bu mesela eşiniz olur aileniz olur kendi çocuğunuz olur ya da evcil hayvanınız olur ayda arkadaşlarınız olur sonuç olarak sevgiye ihtiyaç duyar insanlar
Benim için; masumiyet arayışımdan galiba, kendime benzetip, hayallerimde kurduğum kusursuzluğun karşılığı olduğunu düşündüğüm durumdan kaynaklanır. Fakat hep yanlıştır ve bu hiç değişmedi, değişmeyecek. Fazla anlam yüklemenin karşılığı, fazla yıkım olur.
Değildir. Kimsenin kimseye ihtiyacı yok. Yaşamak için tek başına da yaşamayı bilmelisin zaten insan tek başına kalınca anlar kendini sonra sadece yanında olmasını istediğin birini seçersin. İhtiyaç olarak değil 2 kişi 2 farklı ama istediğinde aynı ortak yola girebilecek bir ikili olarak.
Cevap
22Cevap
İhtiyacım Olmadını Düşünüyorum 😢😭😭

Fikrimce ihtiyaçtır fakat mecburi değildir. Kâlp manen acı çekse de yaşanıyor bi şekilde!
İhtiyaç ve muhtaç olma arasındaki farkı bilmiyorsan ne fark eder? İhtiyaçtır ama muhtaç olmayı ifade etmez. Karşı cinse ihtiyacı olmayanlar eşcinsellerdir ve aseksüellerdir. Buyrun buradan yakın.
Böyle şeyleri ihtiyac diye düşünen insanlar kendi farkındalıklarının farkında değillerdir, ihtiyacım tanrının beni yaratırken bana verdiyi enerjiyi doğru harcamaktır..
Şu sıralar birine ihtiyacım var. Cinsel anlamda değil. Arkadaş da olabilir. Bilmiyorum kafam çok karışık. Artık bu hayattan gitmek istiyorum
Erkek kadına kadında erkege ihtiyaç duyar yaratılış gereği bu böyledir aksini düşünenler doktora görünmeli 😀
Hayır çok şükür ihtiyacım yok, hemcinslerim bana yetiyor 😌💅
Hayır yok, ihtiyaç gözüyle bakacaksak eğer ömrü billah ihtiyacımız yok 😂
Yani bazı zamanlar ihtiyaçtır tabi 😄 ama sabretmek lazım dimi 🤭
23 yıldır ihtiyacım oldu da ne oldu yine yalnızım.
İnsan insanın ilgisine alakasına her daim muhtaçtır, o yüzden ihtiyaçtır.
Yani teknoloji henüz o kadar gelişmedi o yüzden ihtiyac abi
tabikide ihtiyactır onlar olmadan olmaz bu hayat geçmez yanında biri olmalı
Erkek Kadın, Kadın Erkek için yaratıldığını düşünüyorum, ama tabi bu demek olmuyor herhangi biri.
en doğru yorumlardan kardeşim. kimseye ihtiyacım yok duyarı kasmadığın için helal olsun diyorum 🙏🏻
Benim video oyunlarıma ihtiyacım var. Ben kendimi sanalda mutlu hissediyorum.
insan bir duygu için bir insanlar bir ömür boyu biriyle olmak zorunda değil bence yalnızda yaşıyabilir
Bu illa ki bir iş yaparken veya cinsel manada değil de insan bazen sevip sevilme konusunda karşı cinse ihtiyaç duyabiliyor
tabikide herkese ihtiyaçtır kimse tek yaşıyamaz insan doğası gerei bir eş arkadaş ister
tabikide insan tek başına yaşıyamaz biir insana onu dinliyecek onla zaman geçirmeli
Hayır neden ihtiyacım olsun?
Sevgi de tıpkı beslenme gibi bedensel ve ruhsal anlamda bir ihtiyaçtır.💫
kesinlikle.
Kişinin durumuna göre değişir bence ihtiyaç değildir başkasına göre ihtiyaçtır ihtiyaç olmasa bile güzel şeydir
bence insanlar tek yaşıyabılır bu ihtiyacı bır agaçtan bir cicekten karşılayabilir
İnsanın insana ihtiyacı vardır. Ama bunu abartmamak gerekir
sevgi ihtiyaçtır. karşı cinse de cinsellik için de ihtiyaç duyulabilir.
İhtiyaç olmasaydı alah bizi çift değil tek yaratirdi
Karşı cinse ihtiyacım yok.
Her şeye ihtiyacım olurda, karşı cinse olmazz.
Hayır
Eş ve aşk değil belki ama arkadaşlık ihtiyaçtır..
Sevgi açısından evet ama hayat konusunda hayir
benim kalbimin birine ihtiyacı var
Evet ihtiyaçtir
Tabi ki ihtiyaçtır
ben böyle çok iyiyim 3 yıldır
İhtiyaç bence yalnızlık Allah’a mahsus 🎈
Kadınsız bir hayat düşünemiyorum.
Evet basmadan olmaz usta
Evet sevmek sevilmek değerli hissetmek istiyorum.
ihtiyacım yok diyenler hiç inandırıcı gelmiyor.
ıhtıyac olmasaydı yaratılmazdı
İhtiyaçtır evet.
Sinsidir kızlar
Daha çok çikolaya ihtiyacım var her zaman
Şişman mısın
Hayır şişman değilim sürekli 100 gramlık çikolata yiyorum ama ona rağmen kilolu değilim
Düşünmüyorum
mastürbasyon denilen bişey var
Hayır.
Hayır
Evet
Hayır düşünmüyorum.
Hayır değildir
Eş, aşk bir istektir. İhtiyaç değildir.
Hayır:)
Hayır
Hayır
Hayır 🤦🏻♀️