+1 yılİnsan sevgi ister her zaman sevgisiz hiç bir şey olmuyor aşk ister nice duygular ister ancak kimi insan bunlar dan mahrumiyet içinde olur çünkü o insan ıssız bir adada kaybolan bir 🌲 ağaç gibidir kimse vermez ona aşk nede Sevgi nede bir merhaba çünkü kimsesi yoktur yanında yörede yalnız gezer yalnız yaşar gündüzün ışığında gecenin karanlığında zamanında ıssız bir adada olmak onu sudan mahrum etmiştir oda suyu kuyusu açmak istese de bilmiyor o duyguları kimse bilmez içindeki yarayı kendi merhem olur zaman geçer aylar yılları kovalar ıssız adadan yerleşik ormana geçer ancak hayata tek başına yine Zamanın içinde kaybolmuş bir hal belki çırpınıyor ama ne onu tutan var nede bir merhaba diyen nede güvenilir biri
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBugün bunu fazlasıyla hissettim.. Dedemi rahatsızlığından ötürü hastaneye götürdüm..
orada gördüğüm, tefekkür ettiğim manzaralar dehşet vericiydi.. Sıra beklerken yanıma yaşlı bir amca oturdu ve oturmasıyla idrar kokusu burnumun direğini sızlattı.. Belli ki bakımsız biri.. Ve muhtemelen dedemle yaşıt..
Bir dedeme baktım, bir bu adama.. Her şartta yanında olan annem ve torunu dedem, diğer yanda kaderine teslim olan bir adam..
Bir an kendimi düşündüm ve Allah ömür verir de o yaşlara gelirsem ve bir evlilik yapmadıysam muhtemel sonum o adam gibi olacak.. Annem babam öbür diyara göç ettiğinde yanımda ne gönül yoldaşım ne de bu gönül yoldaşlığın meyveleri olacak..
İnanılmaz dehşete düştüm..
Duâ ettim içimden, belki dışa da vurmuş olabilirim.. "Ya Rab, kaderimde bir yoldaşım olmayacaksa beni elden ayaktan düşürmeden yanına al.." Amin.
İhtiyarlık, dünyadan soğumak için Allah'ın insana verdiği bir nimet olarak bakılabilir ancak ben etimle kemiğimle bu yaşta tiksiniyorum bu çağdan ve dünyadan.. Ancak bir gönül yoldaşı güzel baktırabilir, güzel gösterebilir bu cihanı..
Olmayacaksa eğer, yaşamaya da hevesli değilim zaten..
32 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel yazmışsın çok doğru. Belli bir yaşa gelip ikinci kez evlenenlere eleştiri yapanlar bu noktayı kaçırıyor işte, insan hayat arkadaşına ihtiyaç duyar her zaman özellikle hastalık, yaşlılık vs gibi durumlar da.. ve hayatta yalnız kalmak gerçekten çok zor hastalanınca felan bir bakanın olmalı yanında
- +1 yıl
İnsan, yaşamadığı imtihanlar hakkında ahkam keserken gerçekten çok cahil.. Bu yüzden insan bir şeyi eleştirirken, önce o durumu tecrübe edip etmediğine bakıyorum..
Teşekkür ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman aşka, sevgiye, duyguya, hislere ihtiyaç vardır ve karşı cinse ihtiyaç her daim vardır. İlişki insanları güçlendirir. Bir elin nesi var iki elin sesi var atasözü tam olarak bunun için söylenmiştir. Birlikten kuvvet doğar sözü de birlik olmanın, beraber olmanın sonucunda insanların başaramayacağı hiçbir imkansız olayın olmadığının kanıtıdır. Sadece birlik olmanın verdiği duyguları tadanlar bu huzura erişir ve huzurun sokağında aşkla el ele yürürler. Hayat arkadaşı kavramının içine girmek, eşsiz bir şekilde sadece birine ait olmayı başarıp eşli olabilmek gibisi yoktur bunun tadı başkadır ve lezzetli bir ilişkinin sonucunda meyve olarak çocuğunda doğması ile birlikte aile kavramı tamamen çekirdek bir aileye dönüşüp genişlemeye başlar ve bu genişleme ile aşk toprağı kazanımı ile daha çok sevgi tohumu ile tarla ekimi yapılarak mutluluk hikayesi yazılır.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani maddi açıdan filan ihtiyacım yok Türkiye’de olsam evet olurdu ama şu an yaşadığım yerde gayet rahatım ama bazen duygusal ihtiyaçlarım oluyor
Bu ihtiyaçlar benim annemle babamla ya da arkadaşlarımla anlatabileceğim konuşabileceğim şeyler değil ya da ben mesela artık yetişkin bir kadınım benim bazı ihtiyaçlarım oluyor ama onların da ucu boş kalıyor
Evet ihtiyacım olduğunu düşünüyorum çünkü şu bir gerçek insan yaşamak için sevgiye ilgiye ihtiyaç duyar bunuda hep kendi kendine veremezsin bazen başkaları verir O yüzden evet ihtiyaç duyuyorum.
Ama kimseye de şans vermiyorum orası ayrı mesele iyi insanlarda var da beni tahrik etmiyorlar ve doğal olarak benim içimde hiçbir çekim uyanmıyor42 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim bebeiiimm🌺
- +1 yıl
Rica ederim bitanesi 😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hala sap olduğuma göre ihtiyaç duymuyormuşum.😃
Olsa da olur olmasa da.. hatta olmasa daha iyi olur. fkfk12 Yorumla- +1 yıl
Merhaba miss boğa, sen eskiden sitede çok aktiftin. Devamlı soru soruyordun. Sorularına geldiğim oluyordu. Tabi önceki hesabımı kastediyorum. Ne oldu da uzaklaştın? Yaklaşık 3 haftadır sitedeyim hiç soru paylaşımına denk gelmedim. İşte bunlar hep merak. 😅
- +1 yıl
Hiç bozma huzurunu 🍷
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılElbette düşünüyorum, iki cinsinde birbirine ihtiyacı var..
31 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Evet ne yalan soyleyim oluyor Yalnızlık Allah'a mahsus
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sevgilim olmadan aşksız yapamam
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılhayatım boyunca ihtiyacım vardı duygusal olarak ama olmasa da oldu
10 Yorumla Sevmesini bilmeyen biriyle dünyanın en güzel kadını bile olsa yapamazsın. İddialı gibi geliyor ama gerçek olan bu.
Kleaopatra kusurlu bir kadındı fiziksel olarak ama Julius Sezar şunu söyler onun hakkında "Beni bir erkek gibi hissettirmesini biliyor."
maalesef çoğu kadın değersiz hissettirmekte ihtisas yapıyor ailede ve hemcinsleri arasında. Zannediyorum penis hasedini körükleyen toplum kurallarımız kadınlarımızı şiddetli bir biçimde üzerimizde hakimiyet kurma ve kaybetmeye karşı özgüvenimize saldırma ile güdülüyor. Sanki erkeğini yüceltirse kendisi aşağılık olacak zannediyor.
Mutsuz evliliklerinizi ellerinizle ilmek ilmek örüyorsunuz kızlar. Erkeğinize iyi hissettirin ki siz de şimartılasınız.
Aynı asansördesiniz erkeğinizle. Biriniz çıkarken diğeri inemez. Bunun sonu ayrılıktır.12 Yorumla- +1 yıl
Aynı şekilde erkeginde kadinini iyi hissettirmesi lazım. Tek tarfli fedakarlık bir noktada patlar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın, hayatta anlam ifade eden tek şey benim açımdan. Biz erkekler savaşıp duruyoruz ne için? Hayatımızın bir anlamı olsun diye. Bazen bakıyorum kadınlar da savaşmak istiyor. Erkeklere diş geçirebileceklerini düşünüyorlar. Bizi bir otorite olarak görüp reddediyorlar. "Kadınlıklarını" daha değerli buluyorlar. Gerçek şu ki savaşarak bir şey elde etmeleri imkansız. Savaşın doğası bin yıllık katedralleri bile yağmalanıp harabeye çevirir. Ne güzelliğin fayda eder ne entellektüel duruşun ne zekân... Bir anlam ifade edersen, senin için savaşacak biri olur. Art niyetlere kapılırsan ezip geçerler. Yani gereksiz olursun.
10 Yorumla
+1 yılYoo niye ihtiyacım olsun ki? Bana dertten sıkıntıdan dırdır edip duran sesi samsung un alarm sesi kadar uyuz olan car car susmayan şizofrenice düşüncelere sahip olan (kadın şoföre makas attim diye kızdan makas mi aldın deyip kavga eden sevgilim oldu bu gibi saçmalıklarla okadar çok karşılaştım ki artık aseksüel olma kararı aldim) varlıklarla mi uğraşacağım?
18 Yorumla- +1 yıl
@betülxky0 ne ok?
- +1 yıl
@betülxky0 buradakinin gerçek olduğu ne malum? Bunu düşünemeyecek kadar aptaldınız işte
- +1 yıl
@betülxky0 kendisi 40 yaşında sanki ayaklı makyaj çantası
- +1 yıl
Kendinize denk, uygun seçimler yapmaya dikkat edin
- +1 yıl
En uygun seçimi yaptığımı düşünüyorum
+1 yılHayatım boyunca çevre tarafından baskılandım, şu anda dışarıda konuşursam ne derler ne yapar ederler diye kendimi yedim kafayı yedim. Şu an bir kız görünce bile elim ayağıma dolanacak. Gerçekten şu an yanımda kokusunu çekip sabaha kadar yanında uyumayı isterdim ama Yıllardır olmadı şu anda yok. Gerçekten üzülüyorum, Geceleri aklıma geliyor olduğum yerde ağlıyorum.
Bende 20 me gelirsem komanda eğitimi alıp askere gitmeyi düşünüyorum en basidinden şehit olup göçerim (:
12 Yorumla- +1 yıl
Çevren tarafından ne açıdan baskılandın ki , sevgili olayına karşılar sanırım
- +1 yıl
Ya kendim sosyal hayata uzak kaldığım için, yaşamak gerekiyor gerçekten, kadının koynunda uyu knuş dertleş, Kendi mesleğini eline alınca evlenir çoluk çocuk geçinirsin bundan daha güzel bir his yktur işin stresini alır :D
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Düşünüyorum.
https://youtu.be/EJEiONE7qT0
onun içni kadınların hamuru sabırla yoğrulmuştur.
Onlar hanımdır,
Onlar hatundur,
Onlar Sultandır,
Onların mekanı cenneti aladır,
Onlar ışıktır,
Onlar nurdur,
Onlar Yüce Allah'ın erkeklere bir lütfudur,"
...
Kadın tümüyle zahmet ve baş ağrısıdır ; ondaki en zahmetli şey ise, onsuzluğun mümkün olmayışıdır11 Yorumla- +1 yıl
Ve erkeklere emanetidir. Emaneti döven , öldüren, tecavüz eden erkekler kendilerine emanet edilene bunu yapabiliyorsa tüm lanet üzerlerine olsun
Evet, tabiki.. İnsan; yanında mutlu ve huzurlu hissettiği, sadece iyi gününde değil, kötü gününde de yanında olmayı bilen, her konuda bilgili ve ilgili bir eş ihtiyacı hisseder.. Bu yaratılış gereği bişey bence..
20 Yorumla
+1 yılHerkesin Aslında karşı cinse ihtiyacı vardır bunu bazıları belli eder bazıları belli etmez özellikle erkekler çok belli ederken kadınlar istediği halde belli etmez ama insanların anatomisi gereği her zaman için karşı cinse ihtiyacı vardır
10 Yorumla
+1 yılŞu anlık düşünmüyorum. Böyle iyiyim, her şeyi zamana bıraktım ve anı yaşıyorum 😃
11 Yorumla- +1 yıl
En güzeli ✨
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyi akışına bıraktım kız çevrem olmadığı için hiç bir zaman hiç bir kızı sevemedim. Sanaldan az çok oldu o da 1 yıldan fazla oldu. Çekingenlik var bende, kız arkadaşım olsa ilişki nasıl yürür hiç bilmiyorum ama artık bir yerden sonra patlama noktasına geleceğim elbet 😪 Erkeklerde ihtiyaç yani ama kişiye göre değişir ne ladar dayanacaklarını
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. homoseksüel biri olsaydım hiç ihtiyaç duymazdım da işte, maalesef ki yönelimim onlardan ibaret. kendi kendime yetebilen biriyim ama olay ilişki/aşk gibi yerlere değindiğinde elbette ihtiyaç duyuyorum. buradaki ihtiyaç, muhtaç kalma gibi düşünülmesin bu arada.
10 YorumlaEvet. Aşk ve sevgiye ihtiyaç duymayan kalp ölmüştür
30 Yorumla
+1 yılİyi niyetli, kibar, beyfendi, evlenme niyeti olan biriyse, işine bağlıysa, kacirmayin böyle biriyle evlilik çok güzel 🍀
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru seçim evliliği cennet bahçesine dönüştürür
+1 yılevet, bir eşin verebileceği mutluluğu hiçbir arkadaşın veremez. O ayrı bir dünya. Allah herkese hayırlı eş nasip etsin
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evet her zaman olmasa da hayatın çoğu döneminde ihtiyacım var.
10 Yorumla
+1 yılArtık düşünmüyorum. Evlilik, aşk vs içimde gram istek yok. Büyük ihtimalle tek başıma 7 8 kedilerimle yaşayıp öleceğim komsi
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen komsim bende, her kelimenin altına imzamı atıyorum
- +1 yıl
💪💪
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılher iki taraf içinde geçerli kural elbette onlarsız bir yanımız hep eksik
13 Yorumla- +1 yıl
Tüm görüşler için teşekkürler tek tek beğeni atamadım ama okudum 😌
- +1 yıl
beğeni beklemedim ama yinede teşekkür ederim, zira güzel sorulardı cevaplamak istedim
- +1 yıl
Okuduğumu bilmen için belirtmek istedim sadece. 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Evet, düşünüyorum. Ama bu ihtiyaç, çok ayrı bir şey.
Maneviyattan tutun da, dünya hayatına anlam katan, eksik kalan parçamızı tamamlamaya kadar çok çok uhrevi bir mana taşıyor.
İyi ki karşı cins var ve iyi ki seviyorum 😊
10 Yorumla
+1 yılNe demişler aw, "Güzel eyeliner çeken kızın manite ihtiyacı yoktur😌💅🏻, kravatını kendi yapan erkeğin de manite ihtiyacı yoktur🙂👌🏻" o yüzden hocam benim acil manite ihtiyacım var🤧🔪🥒💍 seri manit bulun hocam bana (!)
10 YorumlaEvet de bir yemek su gibi değil olsa güzel olur gibisinden, flörtleşmek bile iyi geliyor ama sonu kötü bittiği için ondan da nasibimi aldım. Tek tabancayım bakalım Allah nasıl birini çıkaracak karşıma
10 Yorumla
+1 yılihtiyaç meselesi değil
herkes birileri olmadan yaşar gider de sevdiği ile daha bir güzel yaşar, tamamlanır, huzur bulur
istediğimiz kadar huzur mutluluk içimizdee diyelim diğer yarımızı aradığımız bir gerçek10 YorumlaBazı zamanlar evet. Yani öyle fesat anlamda değil tabiki. İnsan bazen sevilmek, merak edilmek, ilgi görmek isteyebilir. Yaslanacak sağlam bir omuz isteyebilir hayatı boyunca.
10 Yorumla
+1 yılYani dertleşecek biri arıyor insan birlikte gezmek birliktesahilde yürümek bu yaşıma kadar oturup çay kahve bile içmek nasip olmadı belki olur olmazsada yapacak birsey yok
10 Yorumla
+1 yılBenden söylemesi hayatında stabil birinin olması çok güzel benim bir yıldır bir ilişkim var normal hayatımda çok mutlu iken daha da mutlu oldum.
Bence herkes çift olmalı, dünyanın en güzel olan şeyi biriyle birlikte olmak.12 Yorumla- +1 yıl
Daim olsun mutluluğunuz
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvwt kendimi eksik hissediyorum. Ama maddi anlamda güçlü olmadığım içinde kendimi yetersiz buluyorum. Aslında yine de kendi çapımda olanaklarım var ama hazır hissedemiyorum tam anlamıyla.
10 Yorumla Sesini duyunca varlığını hissetmek bile ruhumu dinlendiriyordu.. tabiki
20 Yorumla
+1 yılHer nekadar yok desekte karşı cins bizim ayrılmaz diğer parçamızdir ve ihtiyaç duyarız. İyiki kadınlar varlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yalnızlığa fazla alıştım, uyumlu yormayacak hayatıma neşe ve renk katacak birine tabi ki ihtiyaç duyarım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın da erkeğe - erkekte kadına ihtiyaç duyar.
Çoğu kez insanoğlu kendisi bile bunu kabul edemez.
Ama bilir.10 Yorumla İhtiyacım da yok, isteğim de...
Günümüz kadınlarına bakınca eziyet ve meşakkat görüyorum.
Uzak kalmak en iyisi.
10 Yorumlakişiler bir süre sonra elbet birilerine ihtiyaç duyar. bunu sadece karşı cins olarak sınırlandırmamak lazım..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İhtiyaç duysam da duymasam da gökten bana doğru ilişki adamı yağacak değil, o yüzden akışına bıraktım.
10 Yorumla
+1 yılYalnızlığı o kadar benimsemişim ki hayır, ihtiyaç duymuyorum, hayatıma biri girse iki gün sonra yakamdan silkip kurtulmaya çalışıyorum
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaç bazen duyulabiliyor ama ihtiyaçtan çok tamamlayıcı gibi yani o da oldu mu hayatında her şey tammış gibi daha mutlu oluyorsun.
10 Yorumla
+1 yılEvet ihtiyaç duyuyorum, her an her dakika her saniye
21 Yorumla
+1 yılInsan insana muhtactir. Ikı cins olarak yaratıldık ve bu çok fıtri bir ihtiyaç.
20 Yorumla
+1 yılAşk eski bir yalaaaan ademle havvadan kalaan
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılEvet duyuyorum. sap kalmakta bir yere kadar, ama bir açıdan da kafam rahat oluyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani evet evde bir ses bir renk bir nefes bir ateş hayır demem 😃
10 Yorumla
+1 yılSevgiye, aşka ihtiyacım var bu gereksinimimi karşılaşamıyor ise bir kadına ihtiyacım yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık Allah'a mahsustur, ruh eşine ihtiyacım var
10 Yorumla
+1 yıltabikide ihtiyacımız var kadınlar çiçektir onlar olmasa çok gereksiz bir hayat olurdu...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ihtiyacım var hem duygusal hem cinsel anlamda.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
u +1 yılHayır düşünmüyorum ama arada bir nefes bir dudak gerekiyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. aşk bu güne kadar bana sadece üzüntü getirdi. bence gereksiz ve uyuşturucudan bile daha zararlı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bazen kendime kafamı koyacak bir göğüs aradığım oluyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBir zamanlar çok takardım bu konuyu ama artık gerek yok uğraşamam buda ayrı bir dert djfj🤣
10 Yorumla Normal şartlarda karşı cinse ihtiyaç duyulur.
10 YorumlaKesinlikle şu an hayatımda eksik olan tek şey , doğru insanı bulup hemen evlenmek.
10 YorumlaEvet tabikide yanlizlik kötü bisi evliliği herkes tutmalı ayriyeten
10 YorumlaArtılarını ve eksilerini düşününce ilişki yaşamayınca kafan rahat oluyor ne gerek var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınsız bir hayat çölde su aramaya benzer bir tane olsun tam olsun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Her iki tarafta birbirine ihtiyaç duyar bu hayatın gerçeği.
10 YorumlaYok be ! Onlar hep dert tasa hele bu devirde girmem o topa benden uzak taliplerine yakın olsunlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. şu an tek ihtiyacım başırılı olmak, hedeflerime ulaşmak ve ekonomik özgürlüğümü elde etmek.
10 YorumlaBu soruda evet diyenler diger ask sorularinda kapattik biz o defteri yazıyorlar. Milletin kafasi karisik cok sıkıntılı nesil ile karsi karsiyayiz.
02 Yorumla- +1 yıl
Bende bu soruyu sorarken sevgilime kızıp sordum şimdide onsuz asla yapamayacağımı fark ettim aşk adama kafayı yedirtir çok güzel bence 😂
- Devamını Gör (202)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat