Neden hep kendimden düşük ve yalancı erkeklere denk geliyorum?

Gerçekten böyle ya yıllardır. Liseden beri ne kadar ruh hastası manyak varsa onlar peşimde. Böyle aalak işe yaramaz kimsenin saygı duyup beğenmediği parasız ezik erkekler hep sarkıyor bana. Baktığında güzel zeki ve zengin biriyim amma hiç kendi dengimi bulamıyorum. Hiç hayran aşık olduğum erkek olmadı çünkü başta olsam da tanıdıkça mal olduklarını gördüm. Hep yalan dolanla beni tavladılar. Hani şöyle iyiyim böyle param var şöyle havalıyım filan sonra takıldıkça baktım ki ezik aptal güçsüz tipler. Ayrıldım hepsinden zaten. Anlamıyorum bu kadar iyi profilim var ve bu kadar hoşlanan ama niye hep düşük tipler de benden iyi ya da denk yok aralarında. Arkadaşlarım ve terapistim de çok garipsiyor bu durumu. Zaten o kadar yalnızdım ve deneyimsizsim ki hep kriterlerimi düşürmek zorunda kaldım ilişki yaşamak için ve mutsuz olup kısa sürede bitirdim. Çünkü karşındakiler cidden leş tiplerdi ve kendimi kullanılıyor hissettim net onlarla. Ben çok fazlaydım onlara onların arkadaşları bile şaşırıyordu bu heriflerle ne yapıyor bu kız diye hem tip hem zeka hem eğitim hem paraları yoktu.
Neden hep kendimden düşük ve yalancı erkeklere denk geliyorum?