Niye hep cimri erkeklere denk geliyorum?

Zengin ve yaşları büyük olsa bile hepsi cimri. Hani öğrenci işsiz ya da yaşı küçükleri amlarım da yaşı büyükleri parası maaşı olup cimri olanları cidden anlamıyorum. Bi erkek kadına bi şeyler almalı etmeli ve ilişkide genel hesabı ödemeli. Yoksa o erkekle ilişki de yalanmaz evlenilmez de. Çoğu erkeğin evlilik istememe nedeni de bu zaten. Para ödemeyim sorumluluk almayım. Ya da ilişkiden kaçma nedenleri de bu. Arkadaş ayağına kadınla alman hesabı takılalım cinsellik yaşayalım dağılalım. Farkındaysanız artık erkekler erkek değil. Erkeğim görevi para kazanmak kadını yuvayı geçindirmek ve korumaktır. Şimdiki erkekler ne kadını sahipleniyor ne koruyor ne cebinden para çıksın istiyor. Cidden midem bulanıyor ya. Ya da normal alması gereken şeyleri alsa kadının başına kakıyor. Mal zaten erkeksen ve ikili yaşıyorsak bana bi şeyler alman ısmarlaman gerekiyor. Bu ekstra bi iyilik jest değil zaten zorundasın. Bunu niye anlamıyorlar çok saçma ya. Bu erkeğin görevi zaten. Hangi kadın alman hesabı ödeyen ya da hesabı ona kitleyen bir erkeğe saygı duyar ya da sever ki? Ben hep cimrilere denk geldim ondan hiç sevmedim ve sürmedi hiçbir ilişkim hep soğudum irite oldum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bunlar piyasada da çok var zaten bana özel değil. Birçok kızdan duyuyorum yani böyle alman hesabı ödeyen ya da işte para harcamamak için bin tane yalan söyleyen. Paraya tapan. İşte kadına zorla ufacık uyduruk şeyler alan. Kadından borç kredi isteyen. İğrenç ya erkekler erkek değil artık erkek müsvettesi. Düşünsenize böyle biriyle evlensen çocuk bakıyor gibi herife bakıcan. Yalnız ölsünler de soyları kurusun.
Niye hep cimri erkeklere denk geliyorum?