Bu arada parasal sıkıntım yok. Ama sadece maddi durumum iyi diye birinin gelmesi değil. Elbette bende gezmeyi seviyorum. Ama şöyle güzel bir sohbet yapacağım birlikte eğlenceli vakit geçireceğim birinden bahsediyorum. Aklı fikri sosyal medya, Instagram paylaşımı. Kıyafet ya da dedikodu düşünmeyen biri bulmak zor mu.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Umarım bulursun, insan ne istiyorsa hep zıttıyla sınanıyor ne yazık ki 😒
Gerçekten bu söz o kadar haklı ki. Neden böyle anlamış değilim.
Hiçbir fikrim yok inan ki, oturup iki muhabbetin belini kırabileceğin insan bulmak İstanbul'u trafiksiz hayal etmek gibi bir şey.
Evet. Güzel örnek. Umarım diyorum ama umudum yok. Yorumunuz için teşekkür ederim 🙏
Yaşam varsa umut vardır, rica ederim.
İnsanların geneli böyle maalesef.
Maalesef. Yani boşa bekliyorum gibi geliyor bana. Zaten hep ne istersem tersi denk geliyor. Belki de böyle biri istememek gerekiyor
Hərkəs kalbinin ekmeğini yer, yine de umutsuzlanmayın derim.
Belki başka bahara
Nadiren çıkıyor öyle insanlar maalesf
Neden ya. Gerçekten anlamıyorum. Dünyanın yanlış zamanına denk geldik galiba
Bnce biz devir olarak yanls devre denk geldik baksana tarihe konu olacak ne varsa yasadk bı daha nesle hcbir şey bırakmadık 🤦🏻♀️
Haklısın. İçine ettik maalesef her şeyin.
Herkes seçimlerin sonucunu yaşar. Ulkecek demekk yanls seçim yapıyoruz
Yani haklı söze ne denir.
Yanlış yerde arıyorsundur
Burada aradığımı söylemedim. Ayrıca nerede aramalıyım. Kütüphanede mı
Burayı kastetmedim. Belki bulunduğun ortamlarda ilgili olan insanlar yok
Belki de. Zaten aramak da istemiyorum. Yanlış insanlar yordu beni yeterince.
Ya mutlaka denk gelir. Bu kadar azınlıkta olduğunu sanmıyorum. Film yorumlamak dersen ben çok severim, arşivim doludur
Yani genel olarak bahsettim. Filmler hakkında bilgiler ve sohbetler hoşuma gider demek istedim.
Sinemaya gitmeyi teklif et arkadaşlarına
Teşekkür ederim ya. Sinema bir kıstas değil benim için. Zaten düzgün filmde yok bu aralar
Kıstas değil ilgi duyduğun bir konuda başkalarıyla vakit geçirmek olabilir amaç. Kütüphane sinema beğenmiyorsun ne diyelim ki😄
Evet. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Doğru söylüyorsunuz. Ama birinin gerçekten sinema, kitaplar ya da güzel konuda bir sohbet edip etmeyeceğini anlıyorum.
Evet anlaşılıyor bu.
Aynen. Yani artık çok az kimse zeki Demirkubuz ya da NBC izlemeye sinemaya gidiyor. Maalesef
Yani. Ben evde izlemeyi tercih ediyorum. Ama gözlemlediğime göre kendini geliştirmiş erkeklerin kültür seviyesi daha yüksek oluyor kadınlara göre. Kabul etmek gerek
Estağfurullah kendim için öyle bir şey diyemem hemen. Ama okumak izlemek ve düşünmek ve bunlar üstüne konuşmak güzel. Memnun oldum umarım normal sohbet imkanımız olur bir gün. Teşekkür ederim yorumlarınız için
Şöyle aslında, doğa gereği erkekler dişiler tarafından seçilen kişi olmak için kendilerini öne çıkarmak zorundadır, bir şekilde. Kadınlar seçen taraf oldukları için daha rahattır. Genel olarak tabi. Ben memnun oldum
Belki de. Bilmiyorum ya. Belki de çok şey istiyorum. Pek bir şey beklememek en iyisi
Bana göre de en iyisidir. İstersen yazabilirsin, ben severim bu konularda sohbet etmeyi arkadaş olarak 🙂