Güncellemeler
+1 yıl
@tortitotilla Yahu kimsenin kimseye laf soktuğu yok ikide bir siz bana hakaret etseniz de benim soruma cevap vermekten başka herşeyi yaptınız 😂😂😂 Aynı erkeğin 1.80den kısa ve uzun hallerini düşünün kadınlar neden iki farklı versiyona taban tabana zıt reaksiyonlar veriyor sadece bunu cevaplasanız yeterliydi 😂😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bunları severler
kadınların gözünü boş ver
kendi fikirlerini umursa
Çifte standart :D
Abi sen neden hep bu konudan şikayet ediyorsun? Boyun kaç, dış görünüşün nasıl merak ettim. Çünkü her yorumunda bundan bahsettiğini görüyorum.
Hemen açıklayayım, kısa boylu göbekli kıllı insanımsılar kendilerine bakmadan "kadın dediğin şöyle olur" dediği için olmasın🤔 Kaslı adam kendine bakıyor ve öyle birini istiyorda kıllı toparlaklara ne oluyor? 🤔😂🤭
Ben bakımlı bakımsız erkek diye yazmadım sorumda çarpıtmayın aynı derecede bakımlı aynı derecede kültürlü iki erkekten uzun boylu ve kaslı olana birinci sınıf diğerine ikinci sınıf insan muamelesi yapan hemcinslerinizden bahsediyorum
Çarpıtmak🤔 Zoruna gitti diye niye ağladın ki şimdi🤔 fikrimi yazdım "hemcinsin" diyerek saldırışa geçmen mağarada büyüdüğünü ispatlar😂 Şimdi dön tekrar bak soruna🤔 kısa olduğun için değil medeniyetten nasipsiz olduğun için yalnız kaldığını ve kalacağını😂😂 Ayrıca "hemcinsin" diyerek bana laf filan soktuğunu sanan o müthiş zekan o hemcinslerimin peşinde it gibi dolanıyor 😂 bu ne yaman çelişki yahu😂😂😂
Konuş kral konuş 👊