Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKilolu bir erkek zayıf bir kadınla birlikte olabilir. Tam tersi zayıf bir erkek kilolu bir kadınla da olabilir. Mesele kilolu olan kişi zayıfladığında ya da zayıf olan kişi kilo aldığında o insanı sevmeye devam edip etmediği zayıfla ya da kilo al diye üzerinde baskı uygulanmaması ve hakaret edilmemesidir. Elbette kaslı bir fiziği beğeniyor olabilirsiniz. Aşırı üçgen vücut denen nokta olmadığı sürece kas severim ama sevgilim kaslı bir insan değil hafif bir fazla kilosu da var yine de onu bu halde de çok seviyorum ve beğeniyorum. Kısaca beğeni ve zevkler sevginizin önüne geçiyorsa sorun vardır bence. İnsanız hayatta bin bir türlü şey var kilo da alacağız vereceğizde. Mühim olan karşıdakini her halükarda sevebilmek bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence öyle istiyorum falan denmemeli hani hepimiz insanız sonuçta manavdan meyve seçmiyoruz ne göbekli ne zayıf kimse kilosuna karar veremiyor maalesef ki ve aynı zamanda kalbine aşık olacağı kişiye de ve herkes herkesle çıkabilir kilo sorunu ise düzeltilebilir bir şeydir...
00 Yorumla
+1 yılSiz işi bilmiyorsunuz biz portatif adamlarız
Çok mu yorgunsun yer mekan farketmeksizin mükemmel bir yastık
Şefkate mi ihtiyacın var sarılıp yumoş yumoş hissede bileceğin bir peluş ayıcık
Çok mu üşüdüm genelde vücut ısımız yüksek mükemmel ısı aracı
Çok mu fazla ateşin var ezici güce sahip bir cinsel nesne...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöbekli adamım, karşı cinste ince bel hassas noktamdır. Kendim için aynaya bakmadan, sırf bel kalca oranını beğenmediğim için, açık yürüme davetlerini reddettiğim çok kadın oldu 😂 ne yapim, başka türlü istemiyorum. Kendim de çok denedim, ama göbeğimi eritemiyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada insan davranışlarını ve psikolojisini gözlemlemeyi ve yorumlamayı çok seven biri olarak, gözlemimi paylaşayım. Erkekler kadını önce fiziksel olarak beğenir, sonra diğer özelliklerine uyumuna bakar. Yani fizik 1. Sıradadır. Kadınlar ise önce erkeğin karakter ve toplumda ki yerine bakar. Fizik 3., 4. Hatta 5. Sırada olabilir. Karakteri ve saygınlığı iyi bir erkek göbeği var diye kolay kolay elenmez. Bu nedenle göbekli kardeşlerim; umudunuzu kaybetmeyin. Göbeği eritemiyorsanız, başka alanlarda kendinizi geliştirin. Bir kadın pofuduk ayı gibi sever o göbeği. Merak etmeyin ;)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77
Cevap
114Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılVücut sahibi değilse 0 beden kadın istemesin😂
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayaller ve hayatlar onlarda haklı))
00 YorumlaBirşeyi istiyorsan onu hak etmen gerkir sen mideni çöplük gibi kullanmıssın bulduğunu hop hop yollamıssın ama karsına yediklerine ve fiziğine dikkat eden fit birini istiyorsun saçmalık.(zayıflamasına yardımcı olmak için destek olur düşüncesiyle olur gibi)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Boyu, işi, zekası yerindeyse hakkı vardır. Daha doğrusu elde etmesini bilen her kişinin hakkı vardır. Bakılacak bir tarafı olmayın karşı cinsi kötüleyenlerin bir şeyi istemeye hakkı yoktur.
10 YorumlaYalnız, recep ivedik adamdır.

Recep İvedik'i sevmeyen varsa bilsin, bir gün patilerimi boynunda hissettiğinde pişman olacak. 
Onun dışında evet bence de komik. 00 YorumlaHakkı var olmalı ki iki zayıf arkadaşımın eşi de kısa boylu ve göbekli biri.
Eskiden göbekli erkekler bu kadar ilgi görmüyordu. Kimse dönüp bakmazdı. Şimdilerde etrafıma bakınıyorum da, göbekli erkeklerin çoğu evli ve yanındaki hatunların da maşallahı var.00 Yorumla
+1 yılZatıflı kızlarında göbekli erkekleri tercih ettiği görülebiliyor bazıları göbek seviyor demek 😅
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbazı insanlarda öyle özgüven var ki ben ne kendine bakmayan ciddi anlamda şişman kadınlar gördüm bir de o görünüşleriyle onlara erkek beğendirmeye çalışıyorlar. d yanlış anlaşılmasın kimseyi küçümsemek haddime değil tip hani Allah vergisi bir şey ama kilo biraz insanın elinde olan bir şey olduğu için böyle konuşuyorum, ama isteyen istediğini ister tabi ki kimse kimseye karışamaz bu konuda ama bakım da önemli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılErkekler genelde kendine bakmadan birşeyler istiyor... koluna karınca düşse yolunu bulamaz "kız dediğin tüysüz olur" diyor, balkon gibi göbeğiyle "şişman kız mı olur" diyor...
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Recep ivediği koymuşsun oraya ama recep ivedik abdde ne kadar ünlü biliyormusun? Burada olsa o adam her istediğini alır 😅 adamın filmi çıksa sinemalar dolar burada küçümsediğin adamin dön bak bi haline 😏
00 Yorumla
+1 yılKısa boylu kızların uzun boylu erkek istemeye hakkı varsa, göbekli erkeklerin de zayıf kız istemeye hakkı vardır diye düşünüyorum 😀
20 Yorumla
+1 yılŞimdi göbek var göbek var 😅 Hafif bir ayva göbeği sorun olmaz hatta sempatik geliyor bana ama yarım dünya göbeği olan bir erkek kusura bakmasın.
20 Yorumla
+1 yılİnsanlar artık yüzü güzele değil, gönlü güzeli tercih ediyorlar. Herkesin istemeye hakkı vardır nasıl istediği önemli.
21 Yorumla
+1 yılEmpati kurun bakalım, göbekli bir kadının adonisleri ceketin dışından belli olan bir erkeği istemeye hakkı var mı?
Kadın erkek kanun karşısında eşit değil mi?
:)00 Yorumla
+1 yılHerkesin isteği olabilir tabii, göbekli erkek seven zayıf kız da vardır bunu kimse bilemez
Herkesin görüşüne saygı duymak lazım. Ha sana komik gelebilir fakat bunu kimseyi kırmamak için açık açık belli etmiyorsun dur bence.00 YorumlaGençken göbek yoktu hatta baya zayıftım. O yüzden zayıf bayanları istiyordum. Şimdi evlendik. Göbek çıktı. Yine isterim ama ilk önce insan kendine bakmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılYoktur demem de eğer göbekli olup fit kız istemeye hakları varsa, fit kızların da göbekli erkeği reddetme hakları var valla. Sonra dert yanmasınlar boşuna her şey dış görünüş mü diye
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl saçma bir soru 😅
Kilolu birinin zayıf sevme veya zayıf kadın arzulama hakkı yok mu?
Adam zayıf seviyor diye kendisi de zayıf olmak zorunda değil ki.04 Yorumla- +1 yıl
Valla kız doğru söylüyor etleriniz lop lop iken birde zayıf kadın istiyorsanız komik oluyorsunuz
- +1 yıl
@BjkliiiHatunn kız doğruyu değil saçmalıyor. tam bir feminist yaşıyor. anlaşılan reelde aşırı şekilde canı yanmış :) etrafında ki herkes evleniyor ve kendisi evde kaldığı için de erkeklere karşı bir sawaşı var kendi içinde :)
- +1 yıl
Onu bilmiyorum öyleyse o zaman o daha komik pardon dşslfisşxgösö
- +1 yıl
@BjkliiiHatunn Sorularına ve görüşlerine bakarak neler çektiğini az çok anlıyor insan :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki var üstünden pires gibi gececez onların işimiz bittiginde a4 kagıdı gibi olacaklar :D sende kaslı güclü herkül gibi olanlardan iste sonuçda istemekle bişey olduğu yok bu hayatta
00 Yorumla
+1 yılİstemekte sıkıntı yok. Ne olacak hayallere kelepçe vurulmaz. Birisi esmer kaslı ister diğeri başka bir şey ister. İsteyen herkes birşeyler istesin ne kadarı istediğini alır orasını bilemem
00 Yorumla
+1 yılzayıf olmayan kadına demediklerini bırakmayan tiplerse hiçbi b0ka hakları yok aslında da neyse
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır tabikide. Önce göbeklerini eritsinler Akgbksjdkd
210 Yorumla- +1 yıl
@Samet_378 davarlikla ne alakası var mk. Doğru söylüyorum ben. Sisko birisi zayıf birisini isteyemez önce yağlarını eritsib
- +1 yıl
@Samet_378 sende gobeklisin herhalde. d
- +1 yıl
@Samet_378 davar dediğine göre öylesin. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakkı var ama istediğini alabilir mi orası şüpheli😂
Manken gibiyim o hafif göbekli ve yaşlı ama beni istemedi😓
İstemek hiçbir şey için yeterli değil21 Yorumla- +1 yıl
Anladım seni keşke yakından olsan
+1 yılHak demeyelim de ne bilim... Ben istemem mesela göbek falan
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence yok, ben fit biri olarak fit ve sağlıklı hatun isterim. Zengin olupta (aynı zamanda göbekli) benim hakkımı yiyen varsa haram olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöbekli erkek sevdiklerini. Dile getirirler ama bu bir şehir efsanesi yalan yani kilolu bir kızı bırakırsanız kendinizde aramayın hatayı onlarda aynı şeyi yapıyor göbekli erkek parası çoksa o zaman tercihleri arasına girersiniz
00 Yorumla
+1 yılArtık herkes çok seçici; yani hayat yakışıklı ve uzun boylu erkeklere güzel. Diğerleri başta ben olmak üzere ümidi kessin.
00 YorumlaKendine baksın onlar. Ben, ide fit erkekleri beğeniyorum. İyice kupkuru olmasın ama kilolu da olmasın istiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Herkesin herşeyi isteme hakkı var önemli olan elde edip edememesi. Göbekli erkek isteyen bir zayıf kadın bulursa ne ala 😁😁
00 YorumlaVayyy istek yapabiliyormuyuz ya :D Çoğumuza öyle bir bilgi gelmedi de varsa da şansımızı fazla zorlamayalım :D
00 Yorumla
+1 yılKadında erken bel ağrısı ortaya çıkabilir. Sağlık her zaman ön plandadır. Seçme işi kadına erkeğe kalmış.
01 Yorumla- +1 yıl
Neden bel ağrısı anlamadım?
Yok, zayıf kadın istiyorsan kendine biraz bakmayı bileceksin zayıf kadın senin göbeğini mi toplayacak? Pardon arkanı mı toplayacak demek istedim🤣
00 YorumlaYarın birgun yatağa ekstradan bir döşek olduğun zaman hak vericeksin göbekli erkeklere ama gülme şansın olmayacak 🤓
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında yok ama kimi kızlar da seviyor, ben bilmem eşim bilir de irlandalı kız, türk kocası için en çok neyini seviyosun sorusuna göbek demişti o günden beri ben de merak ediyorum neden göbek çekici durur ki diye.
01 Yorumla- +1 yıl
Irlandali kadini hatirliyorum, cok sevimliydi o kiz,
adı üstünde istek, adam kiloludur ama iş adamıdır tonla parası vardır manken gibi kız ister, bulur da...
00 Yorumla
+1 yılBen o incecik beli göbekli hirto bir erkeğe nasip olmak için yapmadım. Çok istiyorsa yapsın karın kası.
00 Yorumla
+1 yılZayıf manken gibi kadın istiyorum. Lütfen tosbağa kılıklı kadınlar muhattap olmasın.
10 Yorumla
+1 yılYani kısa kızlar uzun erkeklerle evlenebiliyorsa neden olmasın o. O
10 Yorumla
+1 yılYok tabi, var diyenler sadece kendini kandırıyor :))
134 Yorumla- +1 yıl
O kadınların yüz güzelliğinden şüphe ederim
- +1 yıl
Göbekli seven manken mi jsksksn, enteresan
- +1 yıl
Oyuncu, Hande Erçel gibi ünlü sanırm
- +1 yıl
Şimdi anlaşıldı, paran varsa, her türlü bakarlar sana
- +1 yıl
En azından daha daha ünlenmek isteyen insanlar
- +1 yıl
Para değil.. Mesele en azından benim için bu vizyonsuzluktan ayrıldık zaten... Evet zengin bir aileden geliyorum... Fakat mesela İngiliz lordunum çocuğu... Ailem daha zengin olsın olmasın isterse 10 kat zengin olsun tokatlar beni... Statü.. Ait olduğun sınıf paradan daha önemlidir... Abdürrahim Albayrak Ali Ağoglu mesela çok zengin ama köylü tipinde adamlar.. Umarım farkı anladın
- +1 yıl
Nope, there's no difference
- +1 yıl
Para paradır
- +1 yıl
Tamam, Hitler'i desteklemeye devam et
- +1 yıl
@workaholic inandın mı gerçekten
- +1 yıl
Führer? Hmm
- +1 yıl
Nope, ama yine de, manken biri göbekliye sadece parası için düşer
- +1 yıl
Ya ne alaka sjksks, profil fotosu ve kullanıcı adı 2 farklı şey, seninki Flash TV'de mi oynuyordu
- +1 yıl
Zengin insanlar var bu sitede, ama henüz "ben zenginim" diyeni bugün daha yeni duydum, gerçekten enteresan
- +1 yıl
JDUSNUSKSUSNSUSJ sen ne kullanıyorsun, weed mi
- +1 yıl
O sigarayı kontrol etmek gerek
- +1 yıl
Yok kalsın, sağ ol
- +1 yıl
Emin ol, maddi durumum beni buna zorlamaz :)) iyi günler göbekli üye
- +1 yıl
Her neyse, iyi günler eski göbekli ve narsist üye
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim bir kuzenim var. Tam görseldeki gibi yastığı var. Karısı ise ipince.
Boyle bir saçmalık olamaz. Sevgi diye bir şey var. Göbeği var diye kısmeti kesilmez10 Yorumla
+1 yılYerden sürünen kezbanların uzun boylu istemeye hakkı varsa göbekli erkeklerinde hakkı vardır
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar saçma. Kalp bu, kimi seçeceği belli olmaz. İnsanları saçna sapan kalıplara koymayı bırakın artık. Fiziksel görünüş kişinin kendisini etkiler, duyguları ve aşkı değil. Kilolu bir erkek de çekici olabilir, göbekli diye aşık olunmayacak diye bir kural yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Her insan her şekilde birileriyle birlekte olabilir artık anlaşmaya kalmış göreceli yani
00 YorumlaO balkonu bosa mi yaptilar yani balkonda cay icirecek hatun ariyorlar tabii😂
00 Yorumla
+1 yılzayıf bir erkeğinde balık etli bir kız isteme hakkı yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Elbette var, dış görünüş değişir önemli olan insanlık baki kalsın
00 Yorumla
+1 yılZayıf kadın da göbekli erkekten hoşlanıyorsa hakkı olur :D
00 YorumlaHakkı vardır ama bu isteğine ulaşabilir mi, pek zor.
00 Yorumla
+1 yılÖnce koca göbeklerini eritsinler davul bile dengi dengine
00 YorumlaErkekler genel olarak var demiş, kadınlar yok demiş. Bence bu yeterli bi cevap 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. oo ii o zaman çok şükür ben zayıf kadınlara ilgi duymuyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılneden olmasın cüzdanıda kalınsa eze eze silkelemeyi seviyordur , bunda bır cok kadın sevıyor zaten.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Valla parası varsa olur ya, yenir o para yani😁😁😁
00 Yorumlaevet ya bends boyle sıkı vucutlu guzel bacakli olgun kadinlari severim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Göbekli erkekleri çarmıha gerip giyotinle pplerini keselim 🤨 sjsjajajdjs
00 Yorumla
+1 yılİstemeye hakları var mı bilemem ama hiç olmazsa şansımı denedim olmadı derler..
00 Yorumla
+1 yılGöbekli severim onların da hakkı var zayıf fit birini istemeye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Bencillik olur aynaya bakacak tabi alta kalan o olmıca için hava hoş tabi
00 Yorumla
+1 yılDışarı da örnek çok görüyoruz. Paran Varsa = Ne RahaT
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dış görünüş veya fiziksel yapı birinin bir başkasını sevmesi veya istemesine engel olamaz
00 Yorumla- Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem