Ayrılık sonrası erkek ne yapmaya çalışıyor?

Merhaba arkadaşlar benim 3 aylık bir ilişkim vardı aynı evde yaşıyorduk ilk 2 ay her şey mükemmel ötesiydi son ay biranda her şey saçma bir hal aldı sürekli herşeye kırılan küsen bir erkekti bende onun yaptığını yapmaya başladım artık o küsünce bende küstüm konuşmaya çalıştığımız zamanda hep bir güç gösterine dönüştü iş çok egolu ve kibirli adım atmayı bilmezdi beceremezdi istesede.. neyse sonra beni tehdit etti böyle olursa ilişkiyi bitiririm diye bende bunu duyunca eşyaları topladım hayır gidemezsin demedi yine gurur yaptı ama gizlice ağlarken gördüm sonra ayrıldık ben adım attım yine zaman verelim birbirimize dedi ama umursamıyo gibi davranıyordu sonra ben dayanamadım tamamen bitirdim oda ben olmucağını kabullendim artık dedi yine bişey yapmadı neyse 1 ay falan geçti ama bu süreçte saçma sapan sürekli video fotoğraf falan paylaşıyor asla böyle şeyler yapmazdı foto çekilip paylaşan biri hiç değildi geçende kadının biriyle dans ederken video atmış saçma sapan kadınları takip ediyor göndermeli şeyler paylaşıyordu hemen siliyordu şimdide hafif duygusal şarkılar vs fotoğraf falan paylaşıyor bu mutlu mu mutsuz mu ben anlamadım amacı ne ne yapmaya çalışıyor olabilir sizce?

Ayrılık sonrası erkek ne yapmaya çalışıyor?