• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir erkek ayrıldıktan sonra neler yapar?

_DelininBiri_
_DelininBiri_ Takip Et
Yoda Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
12
Yapay Zekaya Sor

Erkekler sevgilisinden ayrıldıktan sonra neler yaşıyor? Bunu gerçekten merak ediyorum. Beni biraz aydınlatın. Ayrılan erkek psikolojisi nasıldır?

Ayrılık sonrası erkekler
Ayrılık sonrası erkekler
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • kubwjj
    kubwjj Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 34%
    +1 yıl

Selam arkadaşlar. 5 yıllık ilişkisi biten biri olarak, bu soruya yazmadan duramadım. :)

Kimimiz ilişkilerde iniş çıkışları severken, kimimiz ise sakin suları tercih eden birer insanlarız. Erkeğin sevgilisinden ayrıldıktan sonraki o karmaşık duygusal yolculuğu bakacağız diyelim. Benim için de duygularımı dökme sanatı olacak. Unutmaya çalışan erkek ne yapar bakalım :)

Erkek Sevgilisinden Ayrıldıktan Sonra Neler Yaşar?

Her ayrılık, bir miktar kalp kırıklığı ve acı içerir, ancak çoğu insana göre de bu süreç değişir. Gerçekten seven insan bu durumda çok fazla kalp kırıklığı çekeceğinden acılı bir süreç olur. Severek ayrılan erkek psikolojisi nasıl olur?

• İlk günler için ani bir özgürlük hissi yaşanır. Bu durum çok sevdiği insan artık yanında olmadığı için, en basitinden o gün hiç yazmadığı için bile boşluğa düşülür. Kimisi özgürlüğün tadına bakmaya başlarken, kimisi de buruk bir şekilde günlerini geçirir.
    • Gün geçtikçe insan kendini o kişiyle anılarının içinde bulur. Sürekli o anıları düşünür, kendisini düşünür ve depresifleşir. Eski mesajları da tekrar tekrar okumak cabası.
    • Erkekler genellikle ayrılık acısını unutmak için arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçirmeye başlar. En azından kendisine destek ve moral bulma amacı güder. "Erkekler arasında birliktelik" de denilebilir. :)

Erkek Ayrıldıktan Sonra Ne Zaman Özler?

Bu soruyu da birçok kız merak eder. Aslında bu da gayet kişinin yaşadıklarına ve karakterine göre değişen bir durum.

Erkekler ilk günlerde psikolojik olarak hızlı bir unutma hilesi arar. Yeni ilgi alanları, hobiler ya da sürükleyici projeler gibi eski sevgiliyi düşünmekten uzaklaştıran şeylere koşar. Ancak ne kadar yaparsa yapsın, bir süre sonra anılar sürekli kafasında canlanmaya başlar. Bir şarkı, bir mekan ya da sadece rastgele bir an, eski duyguları canlandıracağı için yine boşluğa düşer. Erkekler için gerçekten sevgi varsa ve özlüyorsa, ikinci bir şans isteği için mesaj atmaktan kaçınmazlar. Yeter ki çok fazla gururları kırılmamış olsun. :)

Erkekler Ayrıldıktan Sonra Pişman Olur Mu?

Bunun kadını ve erkeği olmaksızın, seven insanlar ayrılınca genellikle gecenin ilerleyen saatlerinde ya da yalnız kaldıklarında, ayrılık kararı üzerine sürekli düşünürler. Sürekli anılar akıllarına gelir, yaşanılanlar hatırlanır ve kişi özlenir. Pişmanlık duyduklarında deneme-irtibat etme çabalarına girişilir. Eski sevgiliyle tekrar konuşmak, hataları düzeltme arzusuyla iletişim kurmak istenir.

Genel olarak erkekler de kadınlar gibi duygusal varlıklar ve ayrılık sonrası karmaşık bir yolculuk yaşarlar. Her ne kadar kişiden kişiye değişse de, seven sevdiğine tekrar dönmeye çalışır. 🥰

4
    1 Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      +1 yıl

Bu Erkekten erkeğe şu şekilde değişecektir. Seçeneksiz Duygusal Hayatında boşluklar olan bunu bir başkasıyla yamamaya kalkan Yanlız kalmaktan korkan Karşı tarafa olması gerekenden çok fazla değer veren zayıf karakterli veya şehvet düşkünü İse o erkek Üzülür ağlar kötü hisseder boşlukta gibi olur. Aksine Güçlü olmayı bilen mantıksal ve gerçekci bakıp özel kişi veya özel anlamlar biçmeyen haddiden fazla yatırımı bulunmayan, Hayatı zaten dolu yaşıyan boşlukları olmayan Kendine güvenen Seçeneği olan veya istediğinde bu seçeneği yapabilen bir Adamsa gram umrunda olmaz.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• MrReese95
    MrReese95 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 61%
    +1 yıl

İkimiz de birbirimizin ilkiydik; sevmesini bilmediğimiz gibi, verdiğimiz değeri de anlamadık. Hep ben alttan aldım, benden gidiyordu ve ben bitirdim. Şu an ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum, hissiz biri oldum. Onu görmek için gün saydığım, dertleriyle demlenip omuz çürüttüğüm o insanı, yanında sana elleri uzanırken geri çevirebilecek seviyeye getirdi beni. Beni kaybetmekten korkmadığını, benim ne yaparsa yapsın her hatasını kabul edeceğimi düşünüyordu, ama öyle olmuyor işte. Ben merkezci dediğim dedikti.

Ne diyelim, hatrın hasını çaldı. Çok pişmanım, ama artık hiçbir şey hissetmiyorum. Ve kimseye de hoşlanma gözüyle bakmıyorum. Öyle bir ruh halim var ki, yeni bir ilişki ve evlilik düşüncesinden de her şeyden soğudum. Sorarsanız, öyle depresyon ayaklarında değilim, ama dediğim gibi artık ilişki meselelerini düşünmekten üşeniyorum; başka şeylere yöneliyorum.

10
    2 Yorumla
    • Hazalhatice
      Hazalhatice
      +1 yıl

Ne oldu peki pişman oldunuz mu acaba

Yorumla
    • Zevkli_Temas
      Zevkli_Temas
      +1 yıl

@Hazalhatice sen pişman oldum mu 🤔

Yorumla
  • Duygusalyakısıklı35
    Duygusalyakısıklı35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 66%
    +1 yıl

Ayrılık sonrası erkek davranışları nasıl olur?

Her gece ve gündüz aklına gelir. Saatler geçmez, yemekten bile zevk almaz. Günde iki öğün ancak yer, o da az. Gece bile uyku tutmaz. Değer miydi? Der, kendini sorgular. Nasıl da kandın yine, lan der. Sonra hiç mi aklına gelmem, nasıl rahat acaba der. Der, derde duyanı olmaz. Haftalar geçer, aylar geçer; kimseye de güvenmek istemez. Sonra bir umut olur, birisini tanımak ister. Ama bir yandan da korkar; ya o da yalandan severse, yine seni acılara boğarsa diye çekinir insan. Zor, sahiden böyle bir zamanda Allah iyilerine -hani gönlü zengin olan olur ya- merhamet sahibi ve değer bilen bir kalp, böylelerine çattırsın.

2
    0 Yorumla
  • NesEm3773
    NesEm3773 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Erkek ayrılınca nasıl üzülür?

Erkekler, kadınlar gibi kendini alışverişe vurmaz, bence. Ya da çikolata, abur cubura dalıp pembe diziler izleyip ağlayacağını da düşünmüyorum. En iyisi, derbi maçına giderler. Seviyorsa, her an acı çeker; bunun ilk günü, 1 haftası mı olur, ama erkek terk ettiyse ve gerçekten kıymet bilmiyorsa, sonradan pişman olsa da, o pişman olduğunda çoktan geç olur. O da ancak sosyal medyadan gizlice izler.

Acı çekmeyen kurtulduğu için içinde mutludur; ama seven insan, baktığı her yerde onu görür, dinlediği tüm sesler onun sesidir. Bunun da kızı erkeği yoktur. Seven insan, ayrıldığı zaman acı çeker; bu da dünyanın kanunu. Acı çekmiyorsa da, sevmemiş ya da ayrıldığı için mutludur!

2
    0 Yorumla
  • AdiGeeeee
    AdiGeeeee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 62%
    +1 yıl

Hemen başkalarıyla tanışmaya başlıyorlar. Baktı ki olmuyor, pişman olup eskisine dönmeye çalışıyor. O zamana kadar kadın çoktan toparlanmış, yoluna bakmış oluyor. İşin komik tarafı, başkalarıyla tanışıp flörtleşmelerini unutup, bu kadın "hani beni çok seviyordu, nasıl unutur" diye yakınmaya başlıyorlar. :D

8
    1 Yorumla
    • Newgate
      Newgate
      +1 yıl

Her erkek aynı değildir. Kimide hiç umursamaz yoluna bakar.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

66

Cevap

83

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Yek takılıyorum şu aralar :D
    #Happyman

0
    0 Yorumla
  • çokmubiliyorsunsen
    çokmubiliyorsunsen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 70%
    +1 yıl

Biten ilişkinin hüviyetine bağlı. Sorunlu bir ilişkiden çıktıysa uzun süre kafa dinler, kurtuldum hesabı. Severek ayrıldıysa veya terk edilme durumlarında da derbeder mood takılır uzun süre.

Çok kafaya takmanın bişi değiştirmediğini fark ettiği andan itibaren ya yanlız takılmayı veya yeni arayışlara girmeyi seçer.

Birde bunların hiçbirini brceremeyen ve ömrü hayatında arkadaş çöpçatanlıği ile güç bela sevgili bulmuş olan gudubet model erkekler de seçeneğinin olmadığını bilir ce sürekli eski defterleri karıştırır.

İşte erkeklerin tüm yönleriyle ilişki sonrası panaroması. Şimdi dağılın ders bitmistir...

1
    0 Yorumla
  • Can005
    Can005 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl

Karşıdaki kişiye verdiği değere göre değişir. Örneğin kısa süren bir flörtse, bir mastürbasyon patlayıp geçebilir. Uzun süren bir sevgililikse, ya yalnız başına kafa dinlemek ister. Örneğin ben sahile inip denizi izlerdim. Bazısı hemen arkadaşlarını arayıp buluşalım der, derdini açar sigara dumanı eşliğinde. İçki masası kuranlar olur vs. Değişir yani hem o kişinin yaşam stiline göre hem de ayrıldığı kızı ne kadar sevdiğine göre değişir.

2
    0 Yorumla
  • consdeleon
    consdeleon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 73%
    +1 yıl

Şu hanımların "hemen başka birini bulur, yedeği vardır zaten" gibi düşüncelere sahip olanları lütfen genelleme yapmasın. Montofon ineği miyiz biz? Bizde sizler gibi yeterince acı, hüzün duyuyoruz. O karanlık gecede yatakta dakikaların nasıl geçmediğini, aklının çıktığı ancak o'nun çıkmadığını iyi biliyoruz.

4
    2 Yorumla
    • delimiyimneyimoff
      delimiyimneyimoff
      +1 yıl

Bize sizin gibiler denk gelmiyo demek ki 😂

Yorumla
    • consdeleon
      consdeleon
      +1 yıl

@delimiyimneyimoff O halde bir gün "bizim gibiler" ile karşılaşmanız dileğiyle..

Yorumla
  • Serkan_yyk
    Serkan_yyk Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bilinmez. Tahmin edilemez. Öngörülemez. Kestirilip biçilemez ve dahası her Erkek aynı değildir.
    Daha doğrusu her insan aynı hissemedez değişir bu.. Söz konusu ayrılığın nedeni her şeyi etkiler..

9
    0 Yorumla
  • Vascotia
    Vascotia Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 51%
    +1 yıl

Günler geçer unutamazsın sonra iç sesin gelir oturaklı bir konuşma yapar dumur olur hayatın devam ettğini anlarsın o zaman.
    Her şeyden önce aile gelir bu arada onlara şükredin. Zaten gerçekten olmanız gereken kişi ise ayrılmazsınız ve ailenizin yerine o kişi geçer )
    Farklı bir bakış açısı ama dinlemeye değer. O yüzden sözüm herkese takmayın hiç bir şeyi

0
    0 Yorumla
  • -impulsive-
    -impulsive- Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

Gerçek sevmişse, kendi dünyasında acısı hafifleşene kadar kaybolur, ağlar, özler, küfretmek ister ee haliyle haklı olarak.

0
    1 Yorumla
    • okangr49
      okangr49
      +1 yıl

Biri beni anlatmış

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Seviyor ve ayrılmışsa bunalım takılır bir süre. Alkol vs. Sonra arkadaşları yalnız bırakmamak için akşam çıkarırlar. Topluca alkol 😊 Sonrasında tek gecelik ilişkiler. Bir süre sonra arayışlar başlar. Birini bulur ve gerçekten bu sefer aşık oldum der. Kısır döngü devam eder böyle

3
    0 Yorumla
  • VileCreature
    VileCreature Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 69%
    +1 yıl

ilk bir ay bayrammış gibi gelir. 1 aydan sonra her gece pişmanlık duyar bazıları geri bile döner o kadına kendisi ayrılmak istediyse.

3
    4 Yorumla
    • peraungan
      peraungan
      +1 yıl

Peki 6 ay sevgili kalıp annesine anlatan ve sonunda sevmiyorum diyip ayrılan erkekte 1 aydan sonra pişmanlık duyar mı :'( ?

Yorumla
    • VileCreature
      VileCreature
      +1 yıl

@peraungan daha iyi kapı bulmuştur. Pişmanlık falan bilmem ama şanslıymışsın.

Yorumla
    • peraungan
      peraungan
      +1 yıl

Üzülen taraf benim şanslı oldugumu düşünmüyorum ve hayatında biri de yok

Yorumla
    • VileCreature
      VileCreature
      +1 yıl

@peraungan üzüldüğün için şanssız olduğunu mu düşünüyorsun? kaderde varmış. hem bunun birkaç neden var ileri geri konuşmamla daha çok üzülürsünüz. inş mutlu olursunuz :(

Yorumla
  • LilyPadx
    LilyPadx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 59%
    +1 yıl

Geç dank ediyor diyorlar, katılıyorum..
    Aylar sonra dönüyorlar geri..
    Ha bunun sebebi boşluk da olabilir, o ayrı..

1
    0 Yorumla
  • Metincix
    Metincix Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

3 secenek var ya içerek unutmaya calışır ya başkasıyla unutmaya çalışır ya da kendi kaybetti der kimseye kolay kolay bahsetmez yokmuş gbi devam eder

3
    0 Yorumla
  • Coffeelake
    Coffeelake Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 37%
    +1 yıl

Ayrılalı bir ay'ı buluyor, ilk günkü kadar acıtmıyor ama hala etkisi var. Onda bulduğumu başkasında bulacağımı düşünmüyorum, arada ne tarz müzikler dinliyor diye Spotify hesabını bir yoklarım. İçime kapandım diyebilirim

1
    4 Yorumla
    • womaninblack09
      womaninblack09
      +1 yıl

Sakıncası yoksa ne burcusun diye sorsam? Ve ilişkin ne kadar sürmüştü

Yorumla
    • Coffeelake
      Coffeelake
      +1 yıl

@womaninblack09 Başak burcuyum, ve 5 ay sürdü

Yorumla
    • womaninblack09
      womaninblack09
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Coffeelake
      Coffeelake
      +1 yıl

@womaninblack09 rica ederim

Yorumla
  • _MinimaliSt_
    _MinimaliSt_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 54%
    +1 yıl

Genelde hiç birşey olmamış gibi davranırız. Erkeğiz gucluyuz modundan çıkmayız bir süre. Sonra yalnız kaldığımız da , bilhassa gece olduğunu kimsenin görmediğinden emin oup gizlice ağlarız. Sessizce... Ben öyleyim
    Diğerleri nasıldır bilemem.

2
    0 Yorumla
  • Börteçine_TR
    Börteçine_TR Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 48%
    +1 yıl

Depresyona girer değer veriyorsa kesin 1 2 ay falan. Sonra arkadaşları tarafından zorla dışarı çıkarılır dışarıda bir kız görüp ona aşık olur. Ve unutur... :) Genelleme yapmıyorum aranızda yapan vardır. Tahmin sadece :)

0
    0 Yorumla
  • genco4545
    genco4545 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Seviyorsa hüngür hüngür ağlar. onsuz yeni bir güne uyanmanin nasıl olduğunu bilmediği içinde kendini öksüz kimsesiz kibi hisseder.

Sevmiyorsa varsa eski manitalardan boşta olanı yoksa sosyal medyada yeni kızlar arar 😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • _ASSETATO_
    _ASSETATO_ Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 35%
    +1 yıl

Önceden acı çekiyodum da iş güç sorumluluk derken unutulup gidiyor.

1
    2 Yorumla
    • delimiyimneyimoff
      delimiyimneyimoff
      +1 yıl

Aynen ben de oyle unuttum

Yorumla
    • _ASSETATO_
      _ASSETATO_
      +1 yıl

@delimiyimneyimoff aferin 👏👏

Yorumla
  • Sabaherkenkalkan
    Sabaherkenkalkan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 57%
    +1 yıl

Erkekden erkeğe değişir ben hiçbir tepki vermem kimde müptezel olur

1
    0 Yorumla
  • toopraakk
    toopraakk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Ben inanmıyorum ayrildiktan sonra bir halt yapicaklarini... Şapkayı düzeltip yoluna bakar...

3
    0 Yorumla
  • burcujs2
    burcujs2 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

valla beybım benim vardı bıerkek arkdsım bana olan askından kendını kesıp defalarca ıntıhara tesebbus etmıs olan zıl zurna aglayan bensız yasayamayan bırıydı son karar ayrılınca max uc hafta snra f*ck takılmaya basladı:) ılk asık oldugu kadın olarak kaldım ılıskı dusunmeyp takılmaya devam ederler anlaycgn ama kadın takılmak ıcın bıle almıor malum bız yapnca o.. erkek yapınca helal koc

0
    0 Yorumla
  • the_last_song
    the_last_song Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben bosluk yasiyorum kendimi sohbet muhabbete attim sanirim yakin zamanda koklu degiskler yapicma kendime 😂

1
    0 Yorumla
  • Dolunay060
    Dolunay060 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

Gercekten sevmisse çok uzuluyorlar. Surekli bir bahane bulup yaklasma derdinde oluyorlar hatta depresyona bile giriyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Editta34
    Editta34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.

Terkeden kadın ise birde severek ayrıldılarsa 1 ay melankolik gezer, Tüm şarkılar anlamlı gelir, Vücudunun heryeri uyuşur.

1
    0 Yorumla
  • rezaki
    rezaki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

5 sene ayrıldığını idrak etmeye çalışabilir. Bazı türleri barışmak için defalarca şansini tekrar deneyebilir.

1
    0 Yorumla
  • yorgunsavascııı
    yorgunsavascııı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

Adam'sa terk edeceği bir kıza ümit vermez. Adam olan terk etmez sonuna kadar yürütür ilişkiyi.

5
    5 Yorumla
    • Kenloca
      Kenloca
      +1 yıl

Güzel diyorsun bir etkek adam gibi sevmeli ama adam adam gibi severde sevdiği inandığı insan hihanet edersede haysiyetsiz olup yürütmelimidir sence

Yorumla
    • Kenloca
      Kenloca
      +1 yıl

İhanet edeni sen olsan yürütürmüsün?

Yorumla
    • yorgunsavascııı
      yorgunsavascııı
      +1 yıl

@Kenloca peki soruyorum sana ilk defa bir erkeğe şans verdin ve hiçbir yanlışın olmadığı halde onca ümit verdikten sonra terk edene ne demeli? Bak yine hatırladım canım yandı.. Allaha havale ediyorum ne diyim.. 😔

Yorumla
    • Kenloca
      Kenloca
      +1 yıl

Öyle olan şerefsize zaten adam denilmez ki onu işte yaradana yüce allahına havele edeceksin o tür mahlukatta vicdan merhamet sevgi sadakat ne anlam ifade eder bilmezlerki çünkü adam değildirler

Yorumla
    • lılılull
      lılılull
      +1 yıl

@Kenloca Allah’a havale ediyoruz, inanıyorum.

Yorumla
  • japonkadın3463
    japonkadın3463 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Benim ki 40 yaşından sonra sigaraya başlamış ha ha ha

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Erkek arkadaşımla ayrıldık sonra ben geri döndüm benim çabamla 5 gün gitti gitmedi sonra bu hiç umursamayan erkek bana 1 ay geçmeden döndü kendilerine kafası geç geliyor bana da tecrübe oldu hiçbir erkeğin peşinden koşmayın kızçelerim

1
    0 Yorumla
  • entelman
    entelman Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 36%
    +1 yıl

Kafa dinler. Kendine zaman ayırır. Ne zaman kendini hazır hissederse de yeni bir aday için harekete geçer.

0
    0 Yorumla
  • Kendall11
    Kendall11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 33%
    +1 yıl

7 yil sevdi 1 yil 5 aylik iliski bitdi karsisina cikan/her kiza seni seviyorum diyor benden baska/😂😂

0
    0 Yorumla
  • Şevkatlikalp
    Şevkatlikalp Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Ayrıldıktan bir süre sonra acı çekiyorlar. Her sevgililerinden ayrıldaktan sonra değil tabi

1
    19 Yorumla
    • hknttl
      hknttl
      +1 yıl

Çok seviyorsa acı çeker diğer türlü hemen başka kucağa

Yorumla
    • Şevkatlikalp
      Şevkatlikalp
      +1 yıl

@hknttl duygusuz insanlar😂

Yorumla
    • hknttl
      hknttl
      +1 yıl

Ahahaha ağla ağla nereye kadar sonunda olucak şeyi hemen yapıyoruz

Yorumla
    • Şevkatlikalp
      Şevkatlikalp
      +1 yıl

@hknttl unutmak bu kadar kolay olmamalı

Yorumla
    • hknttl
      hknttl
      +1 yıl

Unutmuyorsun ki hislerini kaybediyorsun ona karşı

Yorumla
    • hknttl
      hknttl
      +1 yıl

Eski bir anınızı gördüğün zaman hissiz duygusuz bir şekilde bakıp geçiyorsun

Yorumla
    • Şevkatlikalp
      Şevkatlikalp
      +1 yıl

@hknttl ❤️❤️

Yorumla
    • hknttl
      hknttl
      +1 yıl

🌹🌹takip isteğimi kabul etsen

Yorumla
    • hknttl
      hknttl
      +1 yıl

Birde dm atarmısın 🌹

Yorumla
    • Şevkatlikalp
      Şevkatlikalp
      +1 yıl

@hknttl olmaz

Yorumla
    • hknttl
      hknttl
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • hknttl
      hknttl
      +1 yıl

Duygusuz insan

Yorumla
    • Şevkatlikalp
      Şevkatlikalp
      +1 yıl

@hknttl çokta duyguluyum bir kere

Yorumla
    • hknttl
      hknttl
      +1 yıl

Belli

Yorumla
    • hknttl
      hknttl
      +1 yıl

bir dm atıp duygularımı yaşamama izin vermiyorsun

Yorumla
    • Şevkatlikalp
      Şevkatlikalp
      +1 yıl

@hknttl ben doğru kişi değilim

Yorumla
    • hknttl
      hknttl
      +1 yıl

Ona en karar veriyim

Yorumla
    • hknttl
      hknttl
      +1 yıl

Konuştuktan sonra karar verelim ona

Yorumla
    • hknttl
      hknttl
      +1 yıl

Şevket'ine sığınmak istiyorum 😂

Yorumla
  • Dj_Parrot
    Dj_Parrot Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 25
    +1 yıl

Çok üzülür ve yataktan çıkamaz hale gelir.

2
    2 Yorumla
    • krizantem12
      krizantem12
      +1 yıl

var mı bu türünüz ilginç

Yorumla
    • Dj_Parrot
      Dj_Parrot
      +1 yıl

Tabi ki var. Neden olmasın. Biz duygusuz muyuz? Bizim hislerimiz duygularımız yok mu?

Yorumla
  • Alieee7
    Alieee7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

önce biraz hayattan soğur seviyorsa sonra kendine gelmeye çalışır kafasını dağıtır ve dağatır dağıtmaz gene karşısına dikiliverir çabalar iflas

2
    0 Yorumla
  • bilgehk
    bilgehk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 59%
    +1 yıl

Seviyorsa aşk acısı çeker, sevmiyorsa amaaan boşver der hayatina devam eder.

1
    0 Yorumla
  • Davincininkirvesii
    Davincininkirvesii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Gönül bir kişiye verilir. Hiçbir kıza ona baktığım gibi bakamadim.

1
    0 Yorumla
  • EflatunEfendi
    EflatunEfendi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Şiir yazar. Yani ben şiir yazardım. Ama bu konuda erkekler ikiye ayrılır: hadi ordan edenler, Şiir edenler.

0
    0 Yorumla
  • gumuskasik
    gumuskasik Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Genelde erkek arkadaşlarıyla küp gibi içer ve karıya giderler.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

ortalama ilk 2 ay keyifli keyifli takilir, hatta kendini ozgur bile hissedebilir. ama sonrasinda durum vahimdir. erkegin ayrilik acisi kadininkine ters orantilidir. kadin ayrilir ayrilmaz yanar tutusur, mese ormani yanginina benzer, cabuk söner. erkek ise çam ormani yanginidir. yavas yavas icten icten yanar. sondurmesi cok zordur. aylar sonra bile duman cikmaya devam eder.

2
    6 Yorumla
    • direniştiryaşamakk
      direniştiryaşamakk
      +1 yıl

Peki ayrılan taraf kız ise yine aynı şekilde mı olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@direniştiryaşamakk
      cogunlukla yine ayni durum olur, terkedilse bile uzulmeyi gurununa yediremez. ilk zamanlar hep mutludur.

Yorumla
    • direniştiryaşamakk
      direniştiryaşamakk
      +1 yıl

Üzgün gözüküyorsa?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

dedigin durum cok nadir olur, erkegin yapisinda bu yoktur cunku. bunun sevginin buyukluguyle alakasi yok. ben ayrilipta ikinci gun aglayan erkek gormedim

Yorumla
    • direniştiryaşamakk
      direniştiryaşamakk
      +1 yıl

Daha doğrusu ilk iki gün kötü olduğunu söyledi sonra tepkisiz kaldı. Numaramı silmemis whatsapa girmiyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yorumda da belirttigim gibi icten icten erir ama sadece icinde yasar. sen onu hep mutlu zannedersin cunku disariya belli edemez. sevdiyse tabi.

Yorumla
  • ruh_halimguzel
    ruh_halimguzel Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 46%
    +1 yıl

Ayrildiysam yanlis insandir
    Dogruyu aramaya devam ederim

0
    0 Yorumla
  • Kenloca
    Kenloca Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.

Ben çok ağır atlatırım çok duygusal bir tapım olduğu için zor geçer ama ayrılmayı seçmişsem bilsem ölcem yinede kararımdan vaz geçmem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkekleri üzmeyin kızlar. Onlara iyi davranın, erkeklerin her istediğini yapın. Ona güzel yiyecekler ve içecekler ısmarlayın. Onlara sarılın, sevin onları. :)

0
    0 Yorumla
  • MücahideOkur
    MücahideOkur Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 36%
    +1 yıl

Seven kolay kolay kendine gelemez. Sevmeyen dakikasında unutur.

0
    0 Yorumla
  • Isimsizz05
    Isimsizz05 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.

Ayrılan kendisiyse gayet mutlu yenj rüzgarlara yelken açmıştır bile

0
    1 Yorumla
    • samilsurmelı
      samilsurmelı
      +1 yıl

Bence öyle mi🤔😂

Yorumla
  • aaaliali
    aaaliali Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Ayrılmışsak zaten hiç sevgili olamamisizdir, bazı ayrılık durumları hariç tabii

0
    0 Yorumla
  • Gızlıadam346147
    Gızlıadam346147 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 66%
    +1 yıl

Eğer gerçekten seven erkek ise ve tek taraflı ayrılık ise sinir krizi gecirebilir

0
    0 Yorumla
  • abuklasubuk
    abuklasubuk Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Dünyanın sonu değil ya. Bir gün üzülür iki gün üzülür üçüncü gün hayatına devam eder.

0
    0 Yorumla
  • Lovegood
    Lovegood Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Birkaç günlük ayrılık acısından sonra başkasını bulur😏

0
    0 Yorumla
  • scorpion_29
    scorpion_29 Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Keyif yapar... Eskilerine mesaj atar, başka birini bulur ya da zikinin keyfine bakar...

1
    0 Yorumla
  • Adamromantik
    Adamromantik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

içer içer içer... Taki başka birini görene kadar...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkekten erkeğe gerçekten değişken bir durum Sünepe tipler kız gibi ağlar. Güçlü olan adam gibi adamlar umursamaz bile

0
    0 Yorumla
  • KlinikPsikolog95
    KlinikPsikolog95 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Seviyorsa acı çeker, pişman olur, geri dönmeye çalışır. Dönerse bir süre kıymetini bilip devam eder, sonra tekrar sistemi bozar.

Sevmiyor ise biraz mola verip başka birisini aramaya koyulur.

0
    0 Yorumla
  • SelmNB
    SelmNB Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Eğer gerçekten aşık olduysa bırakması zor olur sen bıraksan da o yine de bir yolunu bulmaya çalışır. Sürekli hayal kurar sürekli birşeyler yapmaya çalışır. Açıkca boşa hayal kurup zamanını boşa harcaz. Üstelik canı da çok acır emin ol 👌👍

0
    0 Yorumla
  • Be_gum
    Be_gum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Gercekten seviyosa uzun sure atlatamaz.. sevmiyorsa coktan baskasini bulur ztn

0
    0 Yorumla
  • zefksizhatun
    zefksizhatun Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.

Erkekler kadınlar gibi duygularını gösteremiyorlar onlarda üzülüyor

0
    0 Yorumla
  • HarLeyQuenn
    HarLeyQuenn Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Gider arkdslarıyla gezer tozar sonra da zamanla uzulmeye baslar

0
    0 Yorumla
  • Eѕρılc
    Eѕρılc Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 33
    +1 yıl

Yeni meme aman yani yeni sevgili arar

1
    0 Yorumla
  • mete2han
    mete2han Takip Et
    Xper 5 Yaş: 103
    +1 yıl

Önce birini bulam sonra ayrilam sonra cevabini verem bekle burda

0
    0 Yorumla
  • melke_38
    melke_38 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 50%
    +1 yıl

Kendi kendini yer bitirir herhalde

5
    1 Yorumla
    • gelinherkes
      gelinherkes
      +1 yıl

Hangi y a v ş ak eksiyi verdi

Yorumla
  • ereinon
    ereinon Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

sevdiyse üzülür hem de çok ve bir daha asla güvenmez

1
    0 Yorumla
  • Wasili54
    Wasili54 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Perisan olur hep o aklina gelir ve yaptiklarini icin pisman olur

1
    0 Yorumla
  • Greeneyess1903
    Greeneyess1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Üzülmüyormuş gibi yapar ama içi içi yer özler benve

0
    1 Yorumla
    • Greeneyess1903
      Greeneyess1903
      +1 yıl

İçi içini yer olacaktı

Yorumla
  • umay273736
    umay273736 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Erkeklerin her Zaman yedekleri vardır ona giderler

3
    1 Yorumla
    • MrReese95
      MrReese95
      +1 yıl

Var öyle abazanlar

Yorumla
  • Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek ayrıldıktan sonra neler yapar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ayrılık sonrası erkek ne yapar? 7 cevap verildi
Bir erkek ciddi ilişkiden ayrıldıktan sonra ne yapar? 21 cevap verildi
Severek ayrılan erkek ne yapar? 7 cevap verildi
Uzun ilişkiden çıkan erkek ayrılık sonrası ne yapar? 7 cevap verildi
Sevmeyen erkek ayrıldıktan sonra ne yapar? 13 cevap verildi
Ayrılık sonrası erkek ne yapmaya çalışıyor? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨