Severek ayrılan erkek ne yapar?

5 yıllık ilişkim vardı, ilişkimiz sağlıklı bir ilişkiydi ama son zamanlarında doğru benim kendimle alakalı bir kaç sebepten (dini, ailevi) ilişkide sorun çıkara çıkara ilişkinin bitmesine sebep oldum. Bence daha çok seven taraf oydu. Çocuk ayrılmadan önce bile halledelim dedi yok dedim. Ayrılırken yüz yüze bitirelim dedi yok yüz yüze görüşmek istemiyorum dedim. Ayrıldık biz beni 2. Gün her sosyal medyadan çıkardı, ben hiç tepki vermedim. 1 ay sonra numarasını sildim bütün fotolarımızın olduğu dosyaları sildim, o da beni engelledi her yerden bir kaç saat sonra geri engeli kaldırdı. Sonra ben hiç bir şey olmamış gibi 4-5 ay hayatıma devam ettim bu süreçte o sessizdi, ben onu stalklamaya başladım ve o da hayatına dönmüş aktifleşmiş vs. Sonra twitterdan beğenilerini gördüm terk edilmeyle alakalı şeyler beğenmişti, doğum günü geçti benim doğum günüm geçti ikimizde kutlamadık. Beraberken şöyle demiştik ‘bu ilişki bir kere biterse geri dönüşü olmaz, tamamen bitmiştir’ sonra ilişkideyken her zaman bana okuduğu bir şiir vardı onu twitterdan paylaştı (doğum günümden 5 gün önce), bende beğendim ve beni engelledi. 2 haftadır kendime gelemiyorum sence sebebi ne, nasıl bir yol izliyim (bende onu sevdiğimi anladım ve ayrılığın gereksiz geldiğini düşündüm). Beni engelledi ama hala her yerde aktif. Şimdi askere gitmiş. Sizce geri dönsem beni ister mi, ilişki eskisi gibi olabilir mi, beni seviyor mudur hala
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada hala her yerde fazlasıyla aktif, özellikle engellemeden önce ve sonra twitterda baya baya aktif
Severek ayrılan erkek ne yapar?