Güncellemeler
+1 yıl
instası yok ama numarası var 😔😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
istek attıııımmmm AAAAAA
lütfen yardım edin çok heycanlandım çünkü bi tık üst kademeden oyuzden çekiniyorum ama samimi biriydi sadece dün tanıstık bikaç kez sohbet ettik az bisey sizce ekliyim miii
çok hoşlandm aklımdan çıkmıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir kez sohbet ettiğim biri bırak sosyal medyadan eklemeyi sosyal medya hesabımı sorunca bile rahatsız oluyorum bu ne hız ya
abla gençlerde öyle değil daha ilk tanıstığım günden çogu arkadaşım snapten bile ekliyo
çoluk çocuk ne yapıyor ben bilemem tabii
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Çok bağlanmayacaksın istek at çekinme sorun olmaz ama sen kendine zarar verecek gibisin
yok ya ama çok tatlıstı aklımdan cıkmıo sköxpsmxhsosn ama istek atarsam rezil olucakmısım gibi
Sen kendine zarar verecek anlaşıldı😄
Bu şekilde yanaşma sakın ona çünkü kullanılmaya çok müsatsin
hiç bi erkek için kendime zarar vermem 😌
Öyleyse yaz bişey olmaz ama biraz sınırlı olmanı tavsiye ederim
sınırlı derken gel bi bulusalım demedim ki hoşlandım ve hesabı var mı diye baktım telefon numarası var yürümem istesem ordan yürürdüm
Yani çizgin belli olsun kullandırma kendini
Benim birine güvenebilmem için o kişiyi en az 5 6 yıldır tanımam gerekiyor sen daha dün tanıdığın birine nasıl güvenebiliyorsun?
evime almıyorum ki sadece hoslandm ve tanımak istiyorum ki ailem de tanıstı dün iyi biri gibi tabi ki bir günde tanıyamam tanımak istediğim için ekliyorum
Yüz yüze görüşün konuşun birbirinize sorular sorun birbirinizi tanımaya çalışın sohbet edin ortak noktalarınızı bulmaya çalışın hoşunuza giden şeyleri konuşun öyle sosyal medyadan olacak işler değil bunlar istek at sonra da yüz yüze bir görüşün
ya takım arkadaşım ama bi iki hafta sonra bikaç kez görücem sonra bi daha görmiycem sanırım, oyuzden istek attıktan sonra yüz yüze gelirsek belki daha samimi oluruz diye düşündüm.
Numaradan ara bir konuşalım istersen birbirimizi yakından tanımış oluruz de
oa onu asla yapamam istek atamıyorum bile
Ben istek atmıştım 1 gün geçti kavul etmedi sonra hesabım kapandı rkdbeldbekd ama seninkiyle aynı olucağını düşünmüyorum
at kızım ne kaybedicen
tekrar yüz yüze gelicez ama
sonuçta bişiler yapalım yaşayalım demedin denk geldi ekledim fersin sorun olırsa çıkartırımda dersin
evt numarası var ordan çıktı gibi yaparım
zaten geri takip falan yapmazsa bişi yazma ama anlar bence saf değilse
geri takip yapmazsa engellerim aw
dur kızım hemen koyma ama fmflf zamanla çekersin takibi xlxlx
isteği kanul etmeme ihtimali varsa hiç atmam ki yüz yüze gelicez belki bu aksam bile
sen ozaman reelde. yürü o eklesin
resmi bi ortam yürüyemiyorum zaten utanırım da dün bikaç kez yanıma geldi oturdu işi olmasına rağmen sohbet ettik esprilerime güldü o kadar bi de abicim dedi😭😭😭😭😭😭😭😭
abi deme lazım olur dicektin dkdzlzş
ağzının yarısıyla hızlıca söyledi tamam mı abcm gibi anlayamadım o an off ekxöpsmxhxpsmxhkd
sen bana takip atsaana
At kiz ne olacak sanki
Ekle bişey olmaz
Hadi hayırlısı sjsjs
hala kabul etmedi 20-30 dk oldu offf
Neyi kabul edecek Instagram yok dedin
o anlamda değil bende numarası var ama instası yok diye demistim instası var buldum
hala kanul etmedi bu arada of
Olsun olumsuz bir cevaba da kendini hazırlamalısın