Geçmişte sanalda bir iki kişiyle flört ettim sevgili oldum ve ayrılmak isteyince tehdit ettiler beni, bana bir şey yapabilirler mi?
Ne zaman kadın cinayet haberi görsem ödüm kopuyor
Ne zaman kadın cinayet haberi görsem ödüm kopuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet kimseye güvenmeyin sakın
🫠 korkuyorum
kendinle ilgili bilgi vermediğin sürece (ismin, yaşadığın yer, çalıştığın yer vesaire...) hiçbir şey yapamazlar
Ismim ve eski ev adresimi biliyorlar ama 2-3 yıl önce oldu, ama ben hala ne zaman kadın cinayeti görsen korkudan titriyorum ya da telefonumu bilinmeyen bir numara aradığında
Farketmez sanalda olsa reelde zarar gorme şansınız maalesef her zaman var
🫠🫠🫠🫠
Verebilir ben biriyle tanıştım 2 gün sonra evli olduğunu söyledi aşağılkl yalancı işte sakın Bulaşma ya insanlar çok değişmiş çok fena olmuş insan kandırmak bu kadar kolay demekki
2-3 yıl önce engelledim ama hala korkuyorum
Geri kaldırma Allâh sen'den uzaklaştırıyo sen belaya gidiyosun
Kaldırmam tabi ki , sadece diyorum ki, rüyalarıma giriyor korkuyorum
Kaç bence bunlardan hepsi şizofren bende yaşadım tehditler falan
2-3 yıl önce oldu ama hala unutamıyorum
Ve sürekli korkuyorum
Hiç buluşma oldu mu
Hayır, sadece sanal ama nerede yaşadığımı ve eskiden yaşadığım apartmanı biliyor
Bencede korkmalisin aslında sana denk gelen insana bağlı bana çok takıntılı biri var şuanda bile ama ben heryerden engelledim falan ayrıldığımda ise tehdit ediyordu saçma sapan ortada tehdit edilcek biside yoktu psikolojileri bozuk olanda var
işte ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
Asko korkma sen sakın bitmiş gitmiş bisi sonuçta ama bence çevrende hoslanabilecegin insanlar bul sosyal medyada ne olacağı hiç belli değil
Evet ama , mesela geçenlerde bir numara aradı, gizli numara değildi de, bir kız ismi sordu, mesela ela olsun, dedi ki
Siz ela misiniz
Hayır dedim
Sonra arka da 3-4 kisi daha vardı
Dediler ki, nasıl ya bu o kız değil mi
Sonra telefonu kapattılar
Korktum ben de , her şeye korkuyorum
Ne yapabilir ki
Bilmiyorum, o zamanlar beni tehdit etmişti, şimdi ne zaman kadın cinayeti haberi görsem çok korkuyorum
Korkmana gerek yok bence sana nasıl ulaşacak ki
Eski evimin adresini biliyor, yaşadığım yer zaten küçük bir uer
Yer...
Hiç bişi olmaz ya rahat ol
Bazen rastgele numaralar arıyor beni, hem de 3 yıl önceki numaramı degistirmeme rağmen,
O kadar korkuyorum ki, anlatamam
Evet ama , mesela geçenlerde bir numara aradı, gizli numara değildi de, bir kız ismi sordu, mesela ela olsun, dedi ki
Siz ela misiniz
Hayır dedim
Sonra arka da 3-4 kisi daha vardı
Dediler ki, nasıl ya bu o kız değil mi
Sonra telefonu kapattılar
Korktum ben de , her şeye korkuyorum
Abartıyorsun ya alakasız bir şekilde abartıyorsun
travma işte..
Anlıyorsan da bu hastalık derecesine gelmiş sende
Evet... rüyamda bile görüyorum düşün