Takipten çıkarttığım birine tekrar istek atsam?

ben 2024 yılında annemin arkadaşının oğluyla karşılaştım ailelerimiz bizi ayaküstü tanıştırdı ve onu baya beğendim, aramızda 3 yaş vardı ve ben o zamanlar reşit değildim. ona yazmaya çekindim çünkü red yiyeceğimi biliyordum.2sene sonra 2026 ocak ayında ben bu çocuğa istek attım, istek attıktan 2 hafta sonra falan tanışmak için mesaj attım. O da tanışabileceğimizi hatta yazdığım için mutlu olduğunu söyledi. O gün hastaneye gittiği için pek konuşamadık müsait olunca yazmasını söyledim ve bana 3 hafta boyunca yazmadı.3haftanın sonunda attığım manzara storysini akşam görmesine rağmen sabah kalp bıraktı ve bana napıyorsun diye mesaj attı. Bende hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam ettim falan filan derken buluşma teklifinde bulundu bende kabul ettim. o gün ve ertesi gün, gün boyu konuştuk , hatta ben biraz daha resmi konuştum o daha flörtöz şekilde konuştu. sonra bu benim mesajıma bakmamaya başladı buluşma gününe kadar bekledim, mal olduğum için belki buluşmayı bekliyor diye düşündüm. ama buluşma günü de mesajıma bakmadı. Bende sinirlendim ve onu takipten çıkardım.

bu kadar kolay nasıl bağlandım hiç bilmiyorum. ona yazmak için 1 hafta kafa patlattım belki de uğraşlarım boşa çıksın istemediğim için unutamıyorum. ben hayatta netlik seven birisiyim ya siyahsındır ya beyaz o yüzden beni biraz yordu. onu seviyor muyum yoksa sadece istiyor muyum anlayamadım.

takipten çıkarmamın üzerinden 4 gün geçti ve son attığım mesaja bugun görüldü atmış.
bana sıcak soğuk taktiği mi yapmış kafası mı karışıkmış gerçekten bir şey anlamadım. ilk günden beri netlik istediğimden bahsettim acaba gözünü korkutmuş olabilir miyim?
tekrar yazar mı?
yazmasını beklemem enayi olduğum anlamına mı geliyor?
tekrar istek atsam çok mu mal olmuş olurum
Takipten çıkarttığım birine tekrar istek atsam?