Özgür irademe kimse karışamaz
Karışırım ben
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Biz eşimle fikir alışverişi yaparız. Ama sadece fikir belli ederiz
Mesela ben Muharrem İnce ye sandıkta MHP ye
Eşim Sinan Ogan ve ata ittifakına verecektik.
Muharrem inceye yapılan alçaklıklar sonrasında
Her ikimizde CB içşn RTE meclis için memleket partisine verdik
Aslında olay böyle değil. Ben biriyle tanıştığım zaman önce siyasi ve dini görüşlerine önem gösteririm. Kim ne derse desin, istediğinizi diyebilirsiniz. Ona göre konuşurum, aramda samimiyet olur.
Herkes kendi iradesini kullanmakta özgür tabi ama müdahale gerektirecek zamanlar da oluşan fikir ayrılığına ortak kararla son verebiliriz diye düşünüyorum.
Cevap
7Cevap
Babama göre olmaz da annem gizli gizli vermiştir tayibe 😅
Sanki yanında sandıkta 😄☺️
Aynen öyle tabi bir de işin içine hakkı karıştıranlar var ona vermezsen hakkım helal değil falan herkesin özgür hakkı baskı kurmak saçma 🤷♀️
Saçmalıkkk!
Farklı görüşlerde olunabilinir, aynı görüşede sahip olunabilinir ama insanlar özgür iradesini kullanarak istedikleri partiye oy atma hakkına sahiptir, baskısız, baskı altında olmadan✌🏻
Evli değilim ama olsaydım da eşimin eşi olurdum, kölesi değil. Haliyle kendi istediğim partiye oy verirdim.
Annemde babamda farklı kişilere oy verdi hiç aynı fikirde olduklarını da görmedim.
Aile kurumu siyaset üstü.
Dileyen dilediğine verir.
karışmam ben... sıyaset benım evıme gırmeyecek kesın kararlıyım.. dısarda mıllet yesın bırbırını.
Herkes ne düşündüğünde özgür. İstediğine verebilir yeterki evde siyaset konusunda tartışma çıkmasın
Ben asla karışmam HDP ye oy vermesin de kime oy verirse versin
Yani o kadar da önemli değil konuşulur fakat beni dinlemesi daha etik olur çünkü hem cinslerim ağırlıkta siyasette olduğu için biraz dillerinden anlarız gibi
annem cahil bir kadın ama onu 2 gün konuşmayla ikna edip kemal kılıçdaroğlu na bastırdım bizim evden iki oy çıktı ben ve annem umarım ülkemize baharlar gelir umarım bu düzenden kurtuluruz
Kimse kimseye karışamaz
Fikirlerin uyuşması önemli ama saygı duyarım
Fikir ayriliği olabilir. Hepimiz birer bireyiz..
Hdp hariç verebilir
Önce evlenelim, sonra düşünürüz 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?