Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlenirim yeter ki evleneceğim kişiyi sevdikten sonra ve beni çileden çıkarmayacağını bilirsem bide boşanma durumu olursa (inşallah olmaz) nafaka talep etmeyecekse ve hayatı bana zehir etmeyecekse neden olmasın önemli olan saygı sevgi hangi partili olduğu önemli değil doğru insanı bulamadıktan sonra seninle aynı partiyi tutsa ne fayda isterse o kişi DEM Partili olsun partisi önemli değil şiddete teröre bulaşmadığı sürece sıkıntı yok ama evleneceğim kız eline silah alıp dağa çıkarsa veya şiddeti ve terörü desteklerse yani vatana ihanet ederse ve bunu hiçbir baskı olmaksızın kendi isteği ve arzusuyla yaparsa o zaman iş değişir Çünkü evleneceğim kız benim soyadımı (kendi isterse) taşıyacak ben kalkıp terör destekçisi bir kadına soyadımı veremem Çünkü sıkıntı olur memurlukta filan Örneğin ben FETÖ'cü bir kadınla evlenmem evlenirsem kadın benim soyadımı taşıyacağı için iş başvurusunda (özellikle devlet dairesinde) bulunamayabilirim ihraç edilmem belki ama zorluk çıkarabilirler Anlayacağın sıkıntı her yönden adım kötüye çıkar Allah Korusun
Cevap
5Cevap
ben oy kullanmayi son secimde biraktim. o yuzden mumkunse oy falan kullanmasin fark etmez. siyaset istemiyorum artik.
Hdp, akepe, refah, mhp, chp, hüdapar ve iyi partili değilse sorun yok
Ohoo ne kaldı geriye
Düşün bi
farklı siyasi görüşe sahip bir insanla uğraşamam.
Senin görüşün ne
Türkçüyüm (ülkücü değil)
Adamsın
🙂👍
Evlenirim ama hdp destekçisi değilse problem yapmam
Fanatik degilse be hdp degilse olabilir
Evlenirim ama kendi tarafıma çekerim sonra😉😉
Evlenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?