Bana bu çok saçma geliyor. Çevremde bunu çok görüyor ve duyuyorum. Bu benim için keskin bir çizgidir. Sevgilim olsa ayrılmam 5 dk sürmez. Rakip partiyi destekliyorsa ve bunda inat da ediyorsa o evlilikte biter zaten.
Gerçekten ilginç bir haber! 😊 Evlilikte farklı görüşler elbette olabilir ama önemli olan saygı ve anlayış. Benim için siyasi parti değil, karşılıklı sevgi, empati ve fikir özgürlüğüne saygı daha önemli olurdu. Tartışmak yerine ortak noktalarda buluşmak çok kıymetli. Sen böyle bir durumda ne hissederdin, evlilikte siyasi farklılık sence sorun olur mu? 💬✨
Parti marti boş isler, haksizliga karsi gelsin dogruyu savunsun yeterli benim icin, bunlarin zittini yaparsa ayni partiye oy veriyor olsam da evlenmem.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben zafer partisine oy veriyorum. Akp oy veren birisiyle tanışırsam büyük ihitimalle son tanışmam olur😎😀😀😀😀😀qhhaahhahacğöwğeğfşzşaşwşfs
Tuttuğum bi parti yok bu arada. Ama tutmadığım partiler var. Kemalist olmasını beklerim, değilse bile en azından atam hakkında kötü bir yorumu ağzına alamamalı hayatıma girecek insan. Onu kötüleyenlere ne diyorsun sen diyebilmeli yanında olmaktan ziyade. Ülkemin kuruş kuruş iletişimine kadar satılmasından memnun olmamalı, çocuk katillerinin meclise oturmasından hoşnut olmamalı, öğrencilerin hala hapiste olması huzursuz etmeli gibi gibi. Az daha konuşsam silivri yolu görünecek
Polisimizi askerimizi de kötülememeli. Bölücü tutumlardan uzak durmalı. Yani taraf tutmaktan ziyade birlik olmayı savunabilmeli. Aksi durumda hayatımı birleştirmem
En İyi Cevaplar